2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

evet Hazirandaydıeyvahedigeldismileacayip paniğim ve çalışamıorum. hemen bir kodlama daha söyleyeyim o zaman. misakı millide hangi konular ele alınmıştır? KABSAR

kapitülasyonlar
azınlıklar
borçlar
sınırlar
araplar
referandum

canlarım bende yatmaya gidiyorum uyumam gerçi soru çözücem ama,bugün tarihten 2 video izledim,temizlik yaptım derken anca 400 soru çözdüm ,yarın inşllh erken kalkarım eşimde dalga geçiyor ilk defa dün 7 de kalktığını gördüm devamını getiremedin diye:dilcikar:

pikom benim tşk ederim kodları karıştırırım diye kendim yapmıyodum başkası söyleyince aklımda kalıyor saol tatlışım Şenizpanik olma herşey çok güzel olacak diye düşün,ama dersleride ihmal etmekaydirigubbakcemileii geceler canlarım:a015:

Merhaba kızlar
Ben de katılmak istedim aranıza
Öncelikle şu soruyu sormak istiyorum
Ben önlisans mezunuyum
Burdaki çoğunluk lisans mı önlisans mı onu öğrenmek istedim bilmiyorumkismile
Önlisansların sınavına daha var çünkü bende ona göre çalışmalarınıza katılmak istiyorum

öncelıkle hosgeldın duru. burda hemen hemen herkes lisans canım bızım sınavımıza cok az kaldı.diğer topıklerde sadce önlısan bölumu var orası senın ıcın dah averımlı olabılır dıe düşünuyorm

merhaba kızlar... bugünün uykucusu benim sanırım :)
dün gece dersten sonra yatakta -6 vatandaşlık bi de 3 tarih testi çözdüm...

bu arada Yitıh diye neyi kodlamıştık ya? ben unuttum bilmiyorumkismile

günaydın canlarım,unuttunmu fıstıkım kıyamam sana 1.tbmm deki gruplar canımŞenizkızlar çok utanıyorum ama patiskam senide geçtim ve ben ilk defa bu saatte kalktımohaoldumsmile:kedi:çok pişmanım bütün gün öldü halbuki saati de kurmuştumklava:

Hoşbulduk cnm yanıtın için çok teşekkür ederim a.s.
Ben en iyisi önlisans bölümüne gidiyimopuyorumnanaktan

saol ececimmm. günaydın bu arada :))) iyi olmuş canım dinlenmişsindir iyice

kızlar nerdesiniz yahu ? bu günlerde burası biraz ihmal mi ediliyor sanki :))) eğer bu çok çalışmaktan kaynaklanıyorsa, sorun yok tabiii opuyorumnanaktan
ben ilk türk islam devletleri dersinin bir kısmını izledim, az sonra eşim işe gidince diğer kısmının olduğu videoyla devam edicem...

aaa kızlar bugün kimsecikler girmemiş.
sabah dershanem vardı, bu saate kadar da çarşıda gezdik.
yorgunluktan bittim.
biraz spor yapıp ders başı yapıcam, gerçi hergün çarşıda geziyorum. bu gidişle evlenene kadar selülit falan kalmazkaydirigubbakcemile3

1.TBMM deki gruplaryerimseniben

yeşil ordu
istiklal
tenasüt
ıslahat
halk

bir de bunlara ek olarak Anadolu ve Rumeli Müd. Huk. gurubu vardı.

kızlar YKM de makyaj ürünleri Turkcell şifresi olanlara % 25 indirimli. ilgilenenlere duyurulurkaydirigubbakcemile tüm markalarda geçerlidelikafadulden

saol Pikocum.. vala iyi geziosun sen de :) Bi sen bi Başak.. çok fena kıskanıyorum sizi :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3gel beraber gezelimolumunekankayizsmilevalla ayaklarımın tabanı işiti hem kendi nişan alışverişimi yapıyorum hem de aşkımınkiniakannehir normalde alışverişi severim ama mecburi olunca bıkkınlık veriyo:umursamaz:

kızlar merhabalar patıskacım içine mı dogdu valla gezmeye gttım kkardesım ısrar ettı piknıge göturcem senı dedı. aksamüstu de dersım vardı ona gıttım yenı geldım eve biraz dınlenıp calsırım

aaa gelirim vala.. şööle doya doya çarşıyı gezmeyi bile özledim. yorulduça girer bi yere kahve içeriz :))))
canım benim mecburiyet dediğin nişan alışverişin :) pşşt aşkın duymasın sengözlerimebaksanab

bak yaaaa :dilcikar: vala size hasetimden kilo vericem bu gurbet ellerde -tatlicadiarzu-
şurdan bi kurtulalım her gün size rapor vericem şuraları gezdim, bunu bunu yaptım diye :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…