2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bak yaaaa :dilcikar: vala size hasetimden kilo vericem bu gurbet ellerde -tatlicadiarzu-
şurdan bi kurtulalım her gün size rapor vericem şuraları gezdim, bunu bunu yaptım diye :dilcikar:

gel cnıkom gezdıreyım senı
canım normalde ben severım gezmeyı de su kpss mahvettı benı.haftaiçi dogrudürsüt cıkmıyor dısarı

heyyy gezmemii dedinizzz bende varım bir numaralı gezginci batsın bitsin şu kpss...kaydirigubbakcemile5 ama atanalım inşallahhh

heyyy gezmemii dedinizzz bende varım bir numaralı gezginci batsın bitsin şu kpss...kaydirigubbakcemile5 ama atanalım inşallahhh

Allah korusun sınavımız kötü geçmesin de sınavdan sonra bol bol gönül rahatlığıyla gezelim inşallah :)))))

Ecesu canım neden bıraktın yazık değil mi o kadar emeğine... topla kendini nolur

patiskacım 6 aydır annemleri görmüyordum. gelen giden çok oluyor. bir de tayinler yüzünden moralim çok bozuk. ev bulamıyoruz köy gibi bir ilçe gideceğimiz yer. bir arkadaşla konuştum mutfağım, banyom karataş diyor. iyice kafayı taktım ev bulamazsak diye. öyle bir evde oturaram hergün yeni birşey duyuyorum ilçeyle ilgili. ağlamadığım bir günüm geçmiyor bu morallede ders çalışamıyorum. hep dua ederken allahım doğuyu aratmasın derdim ama sanırım her yönden arayacağız terörden kurtuluyoruz sadece

canım benim çok iyi anlıyorum seni durumun zor, ama ben yine de orayı gidip kendin görmeden karar verme derim... ben de burası hakkında sürekli kötü şeyler duydum gelmeden ama şansıma yeni yapılmış bir apartmanın bi dairesine ilk ben girdim...
ayrıca kötüsünü düşünelim, yine de belki yakın bir ilçe, daha gelişmiştir, gidip gelinecek mesafededir oradan tutarsınız evinizi...
ben de buraya yerleşene kadar aylarca çalışamadım, nasıl olacak diye. kaç ayım gitti öylece. daha şurda 2-3 aydır çalışıyorum.
ama sınava 1 ay kaldı. zordur eminim ama kafandan herşeyi atamaz mısın 1 ay için. ertele yani...
yazık o kadar emeğine tatlım ya. hem anneciğin de yanında şimdi, onunla olan zamanın tadını çıkar... sen de ben de öyle her özlediğimizde göremiyoruz annemizi. bu uzun zaman böyle olacak. ben 2 hafta görmesem 3. hafta yanında olurdum annemin ama artık 1600 km var aramızda... sen şimdi yanındasın anneciğinin, en azından batıya gideceksin, annenle, ailenle arandaki mesafe de azalacak.
Eşin ne zaman dönecek? evine döndüğünde onunla da konuşup paylaştıkça bu meseleleri için daha da rahatlayacaktır.
uzaktan böyle ahkam kesmek kolay diyeceksin belki ama ben sadece belki için azıcık olsun rahatlar şu son 1 ayı verimli geçirebilirsin diye söylüyorum bunları, yanlış anlama beni nolur...
umarım herşey istediğinden çok daha güzel olur senin için ve eşin için ...

Son düzenleme:
neyse kızlar ben yatıyorum... tarih videosunu bitiremedim, artık yarın sabah izlerim...
iyi geceler

merhaba kızlar napıyosunuz bakalım bugün o kadar saat uyuyunca kendime ceza verdim tarihtende vatandaşlıktanda video izleyip konu çalıştım ancak 100 soru çözebildim şimdi kitaptan vatandaşlığa bakıcam ilk defa umarım eğlenceli olur:sinifsinif:ecesu canım üzülme patiskama katılıyorum bir gidip gör bakalım orayayakın yerlerde vardır belki o kadar moralini bozma canım benim hayırlısı buymuş demekki:teselli:

Günaydın kızlar... kahvaltımı yaptım şimdi derse başlayacağım.
dün bir türlü bitiremediğim ilk türk islam devletlerini bitiricem bugün. kitaptan şöyle bir tekrar edip soru çözücem...
sonra vatandaşlıktan şimdiye kadar ki konulara bir göz gezdirip soru çözücem.. yarın da rahat rahat idare hukukuna geçebileyim....
bir de matematikten kombinasyon-permütasyon olasılık dersini izleyeceğim....
(buraya yazdım ki kendimi mecbur hissedeyim, yoksa kaç gündür masada oturuyorum ama sonuca ulaşamıyorum :kedi: )
Ececim başladın ya vatandaşlığa gerisi gelir canım hiç merak etme sen... hatta yerine oturdukça zevkli bile olur. kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
kızlaaar nerdesiniiiz uyanın artık....
Pinky'm sen nerelerdesin canım ? dün de gelmedin sanki?

canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki..
eşim ilk atandı,senin dediğin gibi köy gibi ilçe..4000 nüfus var.ev yok..polis lojmanında kaldı 2 oda 1 salon.yerler karataş,apartman bi acaip,mutfak ve salon apartmanın içine bakıyor dışarıyı gören camı yok.banyo wc berbat ötesi küçücük üstelik rutubetten tavanlar yeşil sarı iğrenç...:bbo:..tabi adam haliyle beni o evde oturtmak istemiyor..
bankanın lojmanı varmış ama kullanılmıyormuş,en azından 3 oda bir salonmuş.banka müdürü demiş bi ben varım bide o daire,dilekçe yazalım çıkarsa buraya gel..
eşimlede nişanlyız o zaman polis lojmanını görmemi asla istemiyor..o eve geçtikten sonra çeyizimi ve eşyalarımı getirmemi istiyor,ama dilekçe zamanında gelemedi..bizde annem babam ben eşyaları ve çeyizi yerleştirmek için gittik.şok olduk berbat bi evdi..artık bizde gidince banka müdürü mutlaka gelir siz buraya taşıyın dedi.o evde çok iyi değildi.yani..kapılar soyulmuş,bazı yerleri kırık,yerler karataş,mutfakta dolap yok..köylerde duvarda sele olurya tahtadan onlardan var:1ninca: ve daracık..istersen en yakındaki daha büyük ilçeye gidelim ordan ev tutalım ben hergün gelir giderim dedi..en yakın dediğide 45 kilometre ve sırf viraj..yok dedim o kadar değil..2 yıl oturdum orda..sonra atyinimiz buraya çıktı..ben ilk kez yeni gelin evinde oturuyor gibiyim,eşyalarımı yerli yerinde kullanıyorum,evim çok güzel,orda olmayan bütün eksiklerimi aldım çünkü orda koycak yerim yoktu..gelip geçici bunlar canım şimdi bakıyorumda üzüldüğüme değmezmiş..gönlünüze göre olur inşallah..

saol başağım yine erken kalkamadık kahvaltı yapcam geçiştiriveriyim
ecesu üzülme herşeyde bi hayır vardır yavv vatandaşlığa başlıycam yetişir mii...bilmiyorumkismile

patiskacım, gülsucum, hilalcim sağolun kızlar. inşallah hayırlısı olur.

merkeze 20 dk gideceğimiz ilçe ama merkezde ev tutamıyoruz. hatta dilekçe yazmadan merkeze alışverişe dahi gidemiyoruz. şimdiden ev araştırmaya başladık. eşim birine söylemiş boşalacak evler hangileri öğrenince bana haber vericek bende afyona gidicem eve bakıcam. 2 ay öncesinden kira ödücez ama olsun hiç değilse doğru düzgün istediğimiz gibi olur.

Günaydın kızlar hoşgeldiniz...
Başakcım saol canım iyiyim, sen ?
Gülsu yetişir canım benim, neden yetişmesin, daha kocaa 45 gün var yerimseniben hem ne demişler, başlamak başarmanın yarısıdır....

bu arada ben de ilk türk islam devletlerinin videosunu izledim, çalıştım 100e yakında soru çözdüm... şimdi biraz daha soru çözüp 1 saat uyumayı düşünüyorum...

ya kızlar hani şu biyolojik saati ayarlama meselesi var ya, ben 2 gün düzenlemeye çalışyorum 3. gün dağılıyor... bu arada da yok gece erken yatıcam diye ışığı kapatıp saatlerce yatakta debeleniyorum. sonra ertesi gün erken kalkıcam diye tüm gün hayalet gibi geziyorum ortalıkta... acaba diyorum yanlış mı yapıyorum... zaten o günün stresinden kaçta kalkmış olursa olsun uykulu olamaz ki insan di mi? fikirlerinize ihtiyacım var...

Patiskam tatlım kızla günaydınlarrr

kızlar yoktum 2 gündür, geçmişide okuyamadım canlarım. umarım iyisinizdir hepiniz.özledim canlarım ya ben siziii

Kızlar aşkım tatil ayarlamış sınav öncesi biraz dağılsın kafan diye, alanya sideye gidicez pazartesi, 4 günlüğüne. Ayarlamış bulundu, stresliyim gerci ama kıramadım.Biraz tatil alışverişi yaptım dün gelemedim. Matematiğide çok iyidir yapamadıgım soruları yaptırcam eksiklerimide tamamlarız günde bi saat çalışırız herhalde.Test kitabıda götürcem çözerim diyorum sahilde.

patiskam ayarlanır daha kalkıp yatma saati, ben mesela her akşam en gec 11,5 ta yatıyorum sabahda en gec 8 de kalkıyorum, alışıyor bi süre sonra bünye. Daha alışır canım bünyen, yani sıkıntı yapma tatlım.

ıki gündür çalışamadım ben, şimdi hemen başladım canlarım öpüyorum hepinizi çok çokkk

canım şahane... hem aşkını göremeyeceksin diye üzülüyordun :)))) moral olur sana da...
ayy benim için de yüzüp güneşlen tamam mıı

patiskaammm:)))) canım evet 2 ayı geciyor görmemiştimm, öyle mutluyum ki, önce biraz istemedim stresliyim ya, ama şimdi çok mutluyum:))

döndükten bi hafta sonrada ailesiyle gelcekler, walla haziran ayı güzel gecicek, zorlu oldugu kadar..

aman canım benim böyle zorluğa can kurban... sen tatilde iyice kafanı boşaltmaya çalış. derslerden kopma ama çok ta düşünme oldu mu? hem tatilinin tadını çıkar, hem de döndükten sonra kalan zamanı %100 verimli geçirmek için motive olmuş ol :içelim:

[COLOcanlarım napıyosunuz pinkyyy demek tatile gidiyosun bizi bırakıp tabi aşkını görcen ya bizi unutursun:dilcikar:canım benim çok sevindim moral olur sanadakaydirigubbakcemile5hilalim nasılsın moralin düzeldimi dün gelmedinn:gitme:R="Black"][/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…