- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.361
bak yaaaa :dilcikar: vala size hasetimden kilo vericem bu gurbet ellerde -tatlicadiarzu-
şurdan bi kurtulalım her gün size rapor vericem şuraları gezdim, bunu bunu yaptım diye :dilcikar:
heyyy gezmemii dedinizzz bende varım bir numaralı gezginci batsın bitsin şu kpss...kaydirigubbakcemile5 ama atanalım inşallahhh
patiskacım 6 aydır annemleri görmüyordum. gelen giden çok oluyor. bir de tayinler yüzünden moralim çok bozuk. ev bulamıyoruz köy gibi bir ilçe gideceğimiz yer. bir arkadaşla konuştum mutfağım, banyom karataş diyor. iyice kafayı taktım ev bulamazsak diye. öyle bir evde oturaram hergün yeni birşey duyuyorum ilçeyle ilgili. ağlamadığım bir günüm geçmiyor bu morallede ders çalışamıyorum. hep dua ederken allahım doğuyu aratmasın derdim ama sanırım her yönden arayacağız terörden kurtuluyoruz sadece
Patiskam tatlım kızla günaydınlarrr
kızlar yoktum 2 gündür, geçmişide okuyamadım canlarım. umarım iyisinizdir hepiniz.özledim canlarım ya ben siziii
Kızlar aşkım tatil ayarlamış sınav öncesi biraz dağılsın kafan diye, alanya sideye gidicez pazartesi, 4 günlüğüne. Ayarlamış bulundu, stresliyim gerci ama kıramadım.Biraz tatil alışverişi yaptım dün gelemedim. Matematiğide çok iyidir yapamadıgım soruları yaptırcam eksiklerimide tamamlarız günde bi saat çalışırız herhalde.Test kitabıda götürcem çözerim diyorum sahilde.
patiskam ayarlanır daha kalkıp yatma saati, ben mesela her akşam en gec 11,5 ta yatıyorum sabahda en gec 8 de kalkıyorum, alışıyor bi süre sonra bünye. Daha alışır canım bünyen, yani sıkıntı yapma tatlım.
İki gündür çalışamadım ben, şimdi hemen başladım canlarım öpüyorum hepinizi çok çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?