2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yaa ececikkkk unuturmuyum ben siziiii kiii yaaaaa, wallaaa böle eksiklik oluyo buraya gelmesem, canlarım beniiimmmmm

patiskammm sorma sabah 5 te yattım ben,kitaptan göz atayım dedim anam ne karışık hocanın anlattığından daha ayrıntılı olan yerleri önemsemedim bugünde tekrar edeyim bari 135 tanede soru çözdüm ilk defa ama yanlış çıkıyor hiç sevmedim-tatlicadiarzu-ama napalım az kaldı bugünde vatandaşlık çalışayım bari,ya bu uyku düzenim benimde iyice bozuldu 5 te yattım ama kaçta uyudum bilmiyorum dön dön sinir oldum ama neyseki çok uyumadım bugün:sinifsinif:

önemseme zaten canım boş ver. ben de hocanın anlattığı kadarına çalışıyorum. diğer yerleri kulak dolgunluğu olsun diye şöyle bir okuyup geçiyorum. bir de şu ihtiyacın cep kitapları faydalı oluyor gibi. en temel yerleri yazmışlar ya...
demek yanlış çıktı diye sevmedin sengözlerimebaksanab sen halledersin şekerim benim. ben senden derece bekliyorum vala :lepi:

pinkym ne güzel git eğlen dinlen..bizde gideceğiz sınav öncesi..biraz kafamız dağılır
ececim yaa dağıldıda düşününce hala bozuluyor sinirim..burdada anlatamam..msn verin bana özelden hepinize topluca anlatayım nasıl olur :)))

kızlarr eyvanlı medrese ne ola ki sempatiksalakcinni
eyvanlı medresenin ilk örneğine nerde rastlanır demiş?
Gazneliler Karahanlılar asd bsd osd :)))

pinkycım tatlım ohh ne guzel hem tatıl hem de sevgılıyle süper bi fikir olsa gerek gt canım tadını cıkar gel oyle de calısamdım dıe yıpratma kendını

olabilri..ilk burslu eğitim veren karahanlılar tek onu biliyorum bende..ama anladığım kadarıyla mimari yapıyla ilgili bişey..biraz baktım nete net bilgi alamadım ama mimariyle ilgili gibi.

ecesu moralini bozma, ben lisansı Afyonda bitirdim.her yönden Doğudan iyidir. gözün arkada kalmayacak en azından. Afyonun ilçeleri fena değildirkaydirigubbakcemile5

patiskacım aşkımada söylüyorum, bıktım gezmekten her şeyi ben alıyorum diyekaydirigubbakcemile3iyice edepsiz oldumakannehiruuuf ama haklıyım bi yandan kendi alışverişimi yapıyorum bir yandan onunkini, farklı şehirde olmak ne zor:gitme: ufff ne güzel idareye geçiceksin, çok korkuyorum başlamaya. ilk konuları tekrar ediyim diyorum bugün, o kadar konu bitirdim, sanki hepsini unutmuş gibiyim:gitme:

pinkycim tatilin tadını çıkar, bol bol eğlenolumunekankayizsmileayyy ne heyecanlısındır şimdiopuyorumnanaktan

ececim uff süper çalışıyorsun, maşallahopuyorumnanaktan

başakcım nasılsın?

kızlar bugün erken kalktım, erken derken 8.30 dasempatiksalakcinni
türkçeden 60 soru, coğrafyadan 230 soru çözdüm.
şimdi tarihten ınkılaplara bakıp soru çözücem. ufff matematiğede bakmam gerek ama kararsızım hangi konuya bakacağıma.

ayyy gene takıldım nete:mymeka:
10 dk. spor yapayım hemen ders başı yapıyorum. hedefim bugün 500 soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…