2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

daha öncede sormuştum videoları nerden izliyosunuz?

cnm matematikten Doğan Ulu hocanın istesi var. bir de Nihat Taş hoca var.ben bu ikisinden izliyorum. özellikle mat. temelin yoksa Doğan Hoca süper. sözellere kendim çalışıyorum.

hangisi Akdeniz bölgesinin Adana ve Antalya bölümünü ayıran özellik değildir?
a. turizm olanakları
b. sanayi ürün çeşitliliği
c. yetiştirilen tarı ürünü
d. yükselti ortalamalrı
e. nüfus yoğunluğu

cevap c fisfisfis

kızlarr eyvanlı medrese ne ola ki sempatiksalakcinni
eyvanlı medresenin ilk örneğine nerde rastlanır demiş?
Gazneliler Karahanlılar asd bsd osd :)))

tatlım birisi sormuştu hocaya tabgaç buğra hanın yani karahanlı hükümdarının semertkanttaki medresesi bu eyvanlı demek adı değil,bu medresenin özelliği.sağ eyvan sol eyvan gibi yani ismi değil umarım anlatabilmişimdir,derste dinlemiştim unutmamışımyerimseniben

tatlışım turizm antalya bölümünde gelişmiş,sanayi ürünü antalya bölümünde ekonomik değeri daha yüksek olanlara yer verilmiş,antalya bölümü daha engebeli,nüfus yoğunluğuda adana bölümünde daha fazla sanayiden dolayı.ama iki bölümdede kış ılıklığı isteyen ürünler yetiştirilebilir.iklimleri akdeniz iklimi yani bu gibi işteŞeniz

çalışamıyorum yaaaamafoldumben birde üstüne üstlük acayip kilo aldım boğazımı tutamıyorum yürüyüş yapmam lazım ama osaatte ders çalışırım diyorum ama derstte doğru düzgün çalışamıyorum eteklerimin belleri olmuyor patlıyorum.....

arkadaşlar bu topiği yeni gördüm
çok iyi düşünmüşsünüz
çalışma durumlarınıza baktım hepinizin maaşallahı var valla ben o kadar soru çözsem çatlarım heralde
bu kadar çalışmaya deneme netleriniz nasıl arkadaşlar

canlarım ya su osmanlı kultur ve uygarrlık ne kadar karısık yarısını calsıtım bıraz test çözdm smdı dızım baslıcak onu ızlıcemkaydirigubbakcemile2

herkese iyi akşamlar arkadaslar;dünden bri kafam çok dalgın;pek d ers çalışamıyorum.eşim tayin istemek istiyor;anadolu grubunda çalışıyor..sakarya;bursa falan diyor;yaşadıgımız yer küçük;ama ben alıştım..kendimi bi anda çok kötü hissettim.oda kaliteli öğreciler istiyor artık;yoruldu.ne yapçaz bilmiyorum
dün yemeğe ve ardından şiir dinletisine gittik;çok geç döndük;uykumu alamadım..bugün okuldan gelincede uyudum..şimdi de dizi izliyırum.
basakçım iletini yeni gördüm;msn e girersen yaz bakalım sorulara canım..

benim çalışmaya pek niyetim yok,bi duşa girip tekrar uyumaya gidicem galiba:)
yarın annem ve kız kardeşim geliyor;izmirden..bizde kalıcaklar bi süre..
işte böyle kızlar;kafanızı şişirdim..kusura bakmayınn..
hepiniz çalışıyosunuz sanırım;iyi çalışmalar:)

gülşahcım gözün aydın ailen geliyoropuyorumnanaktanya ne zor di mi tayin falan. artık herkes şehir şehir geziyor.

canlarım ya su osmanlı kultur ve uygarrlık ne kadar karısık yarısını calsıtım bıraz test çözdm smdı dızım baslıcak onu ızlıcemkaydirigubbakcemile2

başakcım nasılsın?ben de dizi izledimkaydirigubbakcemile3 evet o konu biraz karışık.çok ezber var.

ya bayındırlık hizmetleri Osmanlıda hazineden mi ödeniyordu? testte hazineden ödenir diyordu, hocaya sordum ödenmez dedi. vakıf karşılıyor dedi. ben de bir yerde öyle okumuştum:sinifsinif:

ayyy kızlar bugün 430 soru çözdümzemuszemus ama kendimi hiç çalışmış hissetmiyorum, sanırım pek konu tekrarı yapmadığım için.
yüzüme maskede yaptım, azıcık da sporsengözlerimebaksanabkendimi süper hissediyorum.
sabah erkenden çarşıda işlerim var, ufff sışarı çıkınca tüm günüm gidiyor

mavlicim sıkkma canını az kaldı sınavdan sonra verirsin bol bol gezersin hemopuyorumnanaktangülşahcım gözün aydın diyeyim ne güzel annenle kardeşin geliyor demek:1hug:bende vatandaşlık çalıştım bugün anayasaları falan yarın 82 anayasasına geçicem karışık 400 soru çözdüm şimdi vatandaşlık bakıp sorularını çözmeye çalışayım bari uykum yok hiç gece çok soru çözebiliyorum dikkat dağıtıcı hiçbirşey yok:sm_cool:

Son düzenleme:

pikocum süpersinkaydirigubbakcemile5demek yine çarşıya çıkıcan seni gezgin seniikaydirigubbakcemile3hemde süslü:dilcikaratiskam,ecesu, pinky,gülsu, hilalim nerdesiniz kızlar bugün girmediniz birdaha çok sıkıcı burası kimse yokken:gitme:

ececik ben burdayım ama hiç çalışmadım ondan yazmadım.
bugün kuaföre gittim gölge yaptırdım saçımı kestirdim.
eve dönünce çalışıcam artık.

slm kızlar bende coğrafya çalıştım bugün türkiyede tarım turizm maden enerji kaynakları falan çok ezber gerektiriyor ya nerde ne üretiliyor ne çıkarılıyor hepsi birbirine karışıyor valla

ya bende akşam hiç çalışmadım sadece öğlen 80 problem yapmıştım hepsi buuu şimdi 1 -2 saat çalışıyım bari ...

Canlarıımmm Günayyddıınnnn , ececik tatlım dün öğleden sonra gelemedim cnm ya walla tatille bi ilgisi yokkaydirigubbakcemile3

başakcım ,pikocum, hilalcim sizlerede tşkederim tatil dilekleriniz içinn, ay sormayın cok heyecanlıyım

mavlicim bende kilo aldım ya, 2 gündür hiçbirşey yemiyorum bide tatil olayı çıktı die, dün 1,5 saat spor yaptım bellerim ağrıyor 800 gr vermişim 2 günde iyi gibi sanki , sınavdan sonra tığ gibi oluruz mavlicim üzülme:teselli:

Hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar, çok öpüyorummm güsel yanaklarınızdan.başlıyorum derse.

günaydın canlarım pinkyim erkencisin bugün bende yeni uyandım gece 3 te yattım yine,kendime gelebilirsem bende başlıycambenneyaptımki

ececik pinky moral için sağolun kızlar bende sınavdan sonra veririm diyordum ama öyle düşününce iyice kilo aldım kendimi hantal hissedince derside etkiliyor oyüzdende bugün az yemeye başladımkaydirigubbakcemile2 artık yürüyüşü sınavdan sonra yaparım boğazımı tutayım... bende aşırı kansızlık var az yiycem ama pekmezimi üzümümü hergün aksatmadan içicem ki başım dönmesin.... gülşahcım sıkma canını herşey olacağına varır sen sınavı düşün sadece .... bu arada arkadaşlar yeni bir karar verdim mat daha az çalışıcam.... nedenini sorarsanız benim sözelim iyi çalışınca süper yapıyorum ama mat kendi kendime çalışmakla yapamıyorum mata ağırlık verince sözelim düştü mat netlerimse hiç değişmedi bende karar verdim yapabildiğim konulardan test çözücem okadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…