2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın arkadaşım!...

günaydım tatlışım,boşver kiloları bende tığ gibi oldum iyice çok fenayım alamıyorum bende ama genelde sadece akşamdan akşama yani günde bir kere yiyorum,arada kahvaltı yaparım kırk yılda bir,yalnızken hiçbişey canım istemiyor:gitme:

günaydın fıstıklar naıslnz
gülsahcım sıkma canını kıyamam ben sana
mavlicim bosverr ölümlü dünya sonuçta kiloları canını sıkmasına iizn verme
pinkycım az kaldı tatıle heyecanladırayım senı bıraz daha
ececık napıyosun
gülsucum basladın mı
ben de kalktım kahvaltı yapttım bı duş aldım kendıme geldım
patıkacım pikocum sız nrdesınz

günaydın başakcım! derslere yoğunlaşıp yemeyi pek düşünmiycem zaten.... öğleden sonra dışarı çıkıcam biraz test çözeyim bari opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar :kedi: ya dün akşam erkenden de yattım ama bu saate kadar da uyanamadım... üstelik dün gündüz de 2 saat kadar şekerleme yapmıştım... noluyo bana hiç anlamadım, sınav stresi herhalde...
Gülşahçım gözün aydın, tayin konusunda da sıkma canını, gideceğiniz yeri belki daha bile çok seversin....
Mavli hiç sorma canım yaa. dün eşimle markete gittik, tatlı aburcubur falan almaya başladı, dedim ki şşt napıyosun, zaten bi sürü kilo aldım, bulunmasın bunlar evde. ne dedi biliyo musun "amaan boşver aldık alacağımız kadar" :mymeka: öldürsem yeri vala....
Pikolata,Pinky, Ececim ve Ecesu, Başakçım hepinizi kocaman öpüyorum vee jet hızıyla Atatürk ılke ve inkilaplarına başlıyorum....

ben geldimm hemen başlıycam mattan problem çözecemm patiskaa beni neden öpmedinn...:ecrin_bebek:
kimsecikler yok yine nerdesiniz ...beni hep yalnız bırakıyosunuzz:umursamaz:

eşşek patiska :mymeka:
özür dilerim Gülsucum a.s.
en çok seni öpüyorum :1hug: olumunekankayizsmile

yaa kızlar nerelerdesiniz... vala çok boşladınız burayı
ben bugün inkilaplardan 1,5 video dinledim. sanırım bi yarım video daha var...onu da akşam yemeğinden sonra dinleyeceğim inşallah...
sonra dışarı çıktım, geldim şimdi yemek yapıcam...
bu ara tarih vatandaşlık derken mateatiği de saldım ama hayırlısı :)

ececim yemen gerekyerimsenibeninan ben ders çalışırken fil gibi yiyorum:kedi:hatta annem bazen yeme artık diye önümden alıyor, bugün yaşpasta yaptım, kocaman 2 dilim götürdüm şimdidenkaydirigubbakcemile3

halifeliğin kaldırılması Türkiye de
1. toplumsal alanda
2. siyasi alanda
3. eğitim öğretim alanında
yapılan yeniliklerden hangilerine etkisi olduğu söylenebilir?

uffff kızlar kaç tane böyle soru birikti yapamadığım, size sorcam teker tekerzemuszemus

bu arada bugün hep çarşıdaki işlerimle uğraştım. tarihten 200 soru çözdüm. bu kadarcık. konu çalışmadığım için verimsiz hissettimbilmiyorumkismile nişan için kuaförümü ayarladım, alıncakları aldım....işler hiç bitmiyor.

kızlar merhabalar aksamüstu dersım vardı yenı geldım sayılır bı yemek yedm

ayy kafam kazan oldu valla.iğrenc bı derstı en nefret ettgım konular. havuz problemlerı hız problemlerı vee grafık problemlerı ve birsürü de ödevım var

Kızlar diğer topiğede sordum sizede danışmak istiyorum
Ben kpssye bugün hazırlanmaya başladım önlisanstan giricem
Bana hangi çalışma yöntemini önerirsiniz konuları öğrenmede
Mesela benim kafamda iki yöntem var
Önce bi dersin tüm konularını bitirip diğer dersemi geçmeliyim yoksa hergün bütün derslerden birer konu mu bitirmeliyim
Ben şimdilik ikinci söylediğime göre plan yaptım Allah izin verirse uygulayabilirsem ne güzel
Tabi siz nasıl önerirseniz o şekle göre değiştirebilirim

pikocum bence halıfelıgın kaldırılmasında hepsı de etkılıdır

peki eğitim alanıyla etkisi ne alakakafamçokkarıştı o kadar okudum gene yapamıyorum bazı soruları:gitme:
bizim dershane haftaya bitiyor, jet hızıyla konuları bitirdik matematikten. pek oturmadı ama elimden geldiği kadar artık. haklısın havuz, işçi problemlerini ben de sevmiyorum.

canım emın degılım ama halıfelıgın kalkdırılmasıyla bırlkte tevhıdı tedrısat kanunu da cıktıya aynı tarıhte o da egıtımle ilgili onun için düşündum sacmalamıs olabılırım

Kızlar kimsenin bi fikri yokmu ya bilmiyorumkismile

cnm herkesin çalışma tekniği farlı. mesela ben her konudan azar azar ilerliyorum. birini bitirip diğerine başlayım desem sters olurumeyvahedigeldismile ama önce güzelce tarihi bitirip, sonra diğer derse geçen de var. kendine göre dene, hangisi kafana yatarsa uygula bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…