2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hımmm evet aslında mantıklı. zaten hepsi aynı gün olmuş. ne gibi bi bağlantı var çözemedim. testlerde hep bağlantılı oluyormirmirmirmir

ergene de kalıcı kar görülmez mi antalya çevresini de göstermiş haritada orayı düşünmüştüm deil mişşş:sinifsinif:

merhaba kızlar... sonunda bitti inkilap ve ilkeler videoları... biraz dinlenip, kitaptan bi göz atıp soru çözemeye başlayacağım.... off bugün 5 saat belki daha fazla tarih videosu izledim... -tatlicadiarzu-
Pikolatacım bence 1-2 dir.... eğitim alanıyla bağlantı kuramadım ben...
Gülsucum ben inşallah yarın başlayacağım coğrafyaya... hiç bi fikrim yok o yüzden :1no2: bu arada sen bişe yazmamışsın mesajımdan sonra, bana kırılmadın di mi bilmiyorumkismile

slm güzeller bende bugün inkılaplara çalıştım karışık 500 soru çözdüm,patiskam kafan şişmiştir valla maşallah tatlımaŞenizbu arada kalıcı kar toroslar ve kuzey anadolu dağlarının bazılarında 3.jeolojik zamandan kalma buzullar var,herkese ii geceler gidip soru çözeyim biraz daha uykum yokyerimseniben

tamam saol ece ergenede yok mu .bende biraz coğrafya çalıştım şimdi vatandaşlık çalışacam....

Günaydın cicilerrr opuyorumnanaktan
dün gece yatakta inkilapları ve ilkeleri tekrar ettim biraz da test çözdüm. 3'e geliyodu yattığımda , ama çok geç uyanmadım neyse ki...
ececim şişti vala başım, ama çok soru gelen bi yer, hallettim ya içim rahatladı... bugün de bol soru çözdüm mü yarın gönül rahatlığıyla başka bişeye geçebilirim...
çok sevindim Gülsucum üzülürüm ben yoksa
kızlar şimdi kahvaltı yapıp test çözmeye başlayacağım. hepinize kolay gelsin

selam kızlar..nasılsınız..bakıyorum sonlara doğru iyice kaptırdınız kendinizi ne güzel..
bende bu sabah bi güzel ağladım..zaten çok doluydum
çalışamadığım içinde stresim,olmayacağını biliyorum,ben ne zaman çalışmaya başlıcam deyip ağladım bide..eşimde yazık teselli ediyor beni ama doluyum dolu..hala boşalamadım..bi posta daha ağlayasım var

kızlar bugün çok geç kalktım offf elim kolum kalkmıyor:gitme:
neredeyse akşama kadar tarihten kurtuluş savaşı ahzırlık ve muharebeler tekrarı yaptım. ve 160 tarih çözdüm. ufff ben mi çok yavaşım, sizinde böyle mi oluyor? saat 11 gibi geçtim başına. daha bugüne bir sürü planım vardı

M. Kemal in Rum Sındığı adını verdiği savaş hangisidir?
ben bir yerde Sakarya Meyd. Muh. diye okumuştum. testte Dumlupınar Meydan Savaşı diyorlaelaelaelaelae ooo kafam karıştı sizce hangisi.
Dumlupınar Meydan Savaşı derken Büyük TARRUZU mu kastediyor yoksa Aslıhanlar Dumlupınar Savaşı vardı:bbonu mu kastediyor?

kızlar merhabalar ben de yenı geldım . bugün misafirler var dıe eve gelmedım dersaneden cıkısta arkkdsla dolastıkk. ay topuklu aykakbı da gymistım öldüm valla yorgunluktan

pikocum nasılsn

Gülsucum nasılsın, ben de merak ettim Ergene de var mı? sanki yok gibi, çünkü yükselti fazla değil Ergenede. tabi emin değilim.

Patsikacım ben de ılke ve Inkılaplara takılıyorum bu arakaydirigubbakcemile3biraz zevkli geldi, sanki diğer konulara göre daha kolay.

Ececim süpersin:lepi:valla sana imreniyorum. sabah geç kalkınca verimsiz geçiyor günüm. akşama kadar toplam 200 soru çözdüm, bir de konu çalıştım. sözde 100 türkçe, matematik ve anayasada çalışacaktım. naptın anayasaya başladın mı?

başakcım nerelerdesin?

kızlar merhabalar ben de yenı geldım . bugün misafirler var dıe eve gelmedım dersaneden cıkısta arkkdsla dolastıkk. ay topuklu aykakbı da gymistım öldüm valla yorgunluktan

pikocum nasılsn

iyiyim, biraz bilgisayar molası verdimzemuszemus geçen ben de dershaneye giderken topuklu ayakkabı giydim. ayy yol tamiratı varmış, yürümeye çalışmaktan derse geç kalmıştımkaydirigubbakcemile3
bugün tarih çalıştım güzelce.şimdi matematiğe bakayım diyorum. ne bakıcam bilmiyorum. sanırım defter tekrarı yaparım. problemlerden.
sen nasılsın?

merhaba kızlar...
ben bugün tarih sorularında kendimi aştım :))) en çok soru gelen yerlerden ya ilkeler ve ikilaplar iyice otursun diye bi sürü soru çözdüm...
sonra vatandaşlık çözeyim biraz dedim ama o da ne çoğunu unutmuşum bilmiyorumkismile sinirim bozuldu inanılmaz, zırladım bi kaç saat.... biraz şimdi kendime gelir gibi oldum....
şimdi canlı coğrafya dersi başlayacak...

patiskacım sorma ya vatandaşlıktan bu yüzden nefret ediyorum. tarihi de unutuyoruz ama en azından insan unutsada soruyu okuyunca bir şeyler hatırlıyo gibi oluyo.vatandaşlıkta tık yokkaydirigubbakcemile3

selam kızlar... bugün annemle çarşıya çıktık dolaş dolaş canım çıktı yediiklimin 20'li denemeleri var ya onlardan aldım eve gelince yorgun olmama rağmen bir heves 1. denemesini çözdüm şimdi moralim bozuldu 81 netmafoldumben zaten 100 soru yapabiliyorum onunda 20 si gidiyor napıcam ben yaaa...

mavlicim moralini bozma daha sınava 1 buçuk ay var. asıl netlerimizi arttıracağımıza dönem bu son günler.olumunekankayizsmileanayasadan falan konuların bitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…