2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

mavlicim moralini bozma daha sınava 1 buçuk ay var. asıl netlerimizi arttıracağımıza dönem bu son günler.olumunekankayizsmileanayasadan falan konuların bitti mi?
anayasanın yüzeysel bir konulara bakmıştım soru çözerek çalışıyorum genelde güncel soruları yapamıyorum 9 net çıkıyo mat temelim yok 9 da ordan netim çıkıyor mat açığını kapatmam için tarihi fullemem lazım

patiskacım sorma ya vatandaşlıktan bu yüzden nefret ediyorum. tarihi de unutuyoruz ama en azından insan unutsada soruyu okuyunca bir şeyler hatırlıyo gibi oluyo.vatandaşlıkta tık yokkaydirigubbakcemile3

hem de nasıl unutuluyor Pİkolatacım... nasıl hatırlayacaksın ki, yok gensorunu bilmem kaç kişi teklif edecek, bilmem kaçı kabul edecek, yok bilmem kimin üyelerinin bu kadarını şurdan seçecek,amaaaaaaan ! daha uluslararsı kuruluşlar var... o kadarını ezberle dur -tatlicadiarzu-
artık olduğu kadar... vala gencecik yaşımda yaşlandım yaa
Mavlicim bozma moralini dicem ama ben de her zaman başaramıyorum bunu. ama en azından 45 gün var önümüzde....
hem o gün Allah ta yanımızda olacak biliyorum....

Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin!

hilalim ya konuşamadıkta tatlım benim üzülme artık dertleşelim bir araŞenizpatiskam sorma valla bende kendimi yaşlanmış hissediyorum bu kpss yüzünden gözlerimin altı çökmüşkaydirigubbakcemile3pikocum vatandaşlık ilk konulara baktım sadece 4 tane videom var:sinifsinif:önemli olanların hepsi duruyor,bu arada ergenede buzul yok diye biliyorum ,bende bugün 400 soru çözdüm konu çalışmadım,deneme yaptım matematik analitik sorusu yoktu 30 doğrum var türkçe coğrafyada tamam tarihte bir tane hatalı soru vardı,vatandaşlıktanda biraz sallamasyon gibi oldu ama bildiğim kadarıyla 6 soru cevapladım hepsi doğru çıktı hayret 6 boş var.113 doğru çıktı tarihtende benim yaptığımın doğruluğuna eminim sebirülreşat milli mücadele taraftarı diye öğrendim ihtiyaçta da öyle ama testte tam tersi demiş.netten puan hesaplamarından baktım ne kadar doğru bilmiyorum ama 96 gibi bişey çıktımmattan bazen olasılıkları yapamıyorum birde analitik çıkarsa yapamıyorum unutmuşum onlara bakmam gerek:umursamaz:

Son düzenleme:
yarın gezmeye gidicem çoktan dışarıya çıkmadım alışveriş yapayım azcık,videoları telefona attım uyurkende dinliyorum markete giderkende,yarında yolda dinlerimzemuszemusii geceler canlarım yarın akşam görüşürüzyerimseniben

ececikk çok süpersin canımm anlaşıldıı :lepi:

80 alsam yeter gerçek sınavdada biraz zor gibi geliyor mesela türkçeyi yüksek sesle okuyup kendi kendime tartışıyormuş gibi çözüyorum özellikle paragrafları parçadan kopmuyorum o zaman ama sınavda aklım hep saatte oluyor o panikle çok soru kaçırıyorum umarım kolay olur hepimiz için canlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada bugün soru bankamın birini daha bitirdim diğerleri yarım yarım hep onlarıda bitirmem gerek,kızlar ya ben unutmadıysam biraz kur'an okuyup dua edeyim hepimiz için:Saruboceq:

Günaydın kızlar....
Ececik süpersin canım maşallah sana
ben dün akşam canlı coğrafya dersinden sonra eurovisionu seyrettim. sonra da yatağa gidip coğrafya tekrarı yapıp , tarih coğrafya ve vatandaşlık testi çözdüm.... 4e geliyodu ezan okununca farkettim resmen sabah olmuş... -tatlicadiarzu-
şimdi tarihten osmanlı kültür ve uygarlk videosunu izleyeceğim sonra yatarım herhalde biraz daha....
öptüm hepinizi kocaman....

günaydın arkadaşlarzemuszemusececik maşallah! canım....ben sabah yediiklimin 2.denemesini yaptım 84 netim çıktı zaten 99 soru yapmışım yani senin gibi 100lü netler benim için hayal 90 yapsam öpüp başıma koycam

selam kızlar;annem geldi ilgilenemedim sizinle;Sayfalarıda okuyamadım..dün 2 dergi daha bitirdim ve 100 soru anca çözdüm sanırım.
bugünde eğitim çözdüm 200 e yakın;az sonra kaldıgım yerden devam etçem..sizler nasılsınız????

gülsahcım hosgeldn ben de sana msj atcktım nasılsn cnm bıraz canın sıkkındı.

ben de yenı geldım dersaneden aman ben hıc ıyı degılım acayıp stres bastı eksıklerımı tamamlayamıyorum
cnm msnden de yazdm sana

ececim süpersinzemuszemusufff ben kalktığımdan beri ders başındayım 200 soru çözdüm, nasıl 500 soru çözüyosun kendimden utanmalıyım:umursamaz:

aaaa kızlar bugünde kimsecikler girmemiş. toplam 200 soru çözdüm bugün, dış politikaya çalıştımbayanssulusmile
ohhhh saçıma bakım yaptım,şimdi spor yapıp duşa giricem

bu arada bugün soru bankamın birini daha bitirdim diğerleri yarım yarım hep onlarıda bitirmem gerek,kızlar ya ben unutmadıysam biraz kur'an okuyup dua edeyim hepimiz için:Saruboceq:

saol ececim yaolumunekankayizsmile valla 2008 de girdiğimde çok dua ediyordum, namazımı falan aksatmıyordum. inan Allah öyle bir yardım ediyordu ki..şimdi saldımkaydirigubbakcemile3 bugünden itibaren namaza düzenli bir şekilde başlıyorum. güzelcede çalışıyorum, gerisi Rabbimin taktirine kalmış:Saruboceq:

ececim şu soruma bakar mısın:
M. Kemal in Rum Sındığı adını verdiği savaş hangisidir?
ben bir yerde Sakarya Meyd. Muh. diye okumuştum. testte Dumlupınar Meydan Savaşı diyor ooo kafam karıştı sizce hangisi.
Dumlupınar Meydan Savaşı derken Büyük TARRUZU mu kastediyor yoksa Aslıhanlar Dumlupınar Savaşı vardıonu mu kastediyor?

başakcım sorma aynı stres bende de oluyor. önceden cıvıl cıvıl biriydim şu kpss neşemi götürdü sankibilmiyorumkismileeskisi gibi gülemiyorum, gülerken bile ders çalışmalıyım diyorumkaydirigubbakcemile3
neyse azıcık spor yapayımda mutluluk hormonlarım çalışsınsırnaşık şey

merhaba kızlar.... ben de bugün osmanlı medeniyet videosu izledim sadece.şimdi permütasyon kombinasyon çalışıcam....
öpüyorum sizi

büyük taarruz olmalı cevap;dumlupınar meydan savası büyük taarruz oluyr demek;pikocum bu sorular hangi yayınevinde çok merak ettim;hiç duymadıgım sorularbilmiyorumkismile

gülşahcım çok sevindim burda olmana, inan o kadar sorum birikti kikaydirigubbakcemile3yediiklimin soru bankasından. çok kıl sorular çıkıyor aradamafoldumben

bir de şu soru var, tam anlamadım.
halifeliğin kaldırılması Türkiye de
1. toplumsal alanda
2. siyasi alanda
3. eğitim öğretim alanında
yapılan yeniliklerden hangilerine etkisi olduğu söylenebilir?
cevap hepsiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…