- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.461
anayasanın yüzeysel bir konulara bakmıştım soru çözerek çalışıyorum genelde güncel soruları yapamıyorum 9 net çıkıyo mat temelim yok 9 da ordan netim çıkıyor mat açığını kapatmam için tarihi fullemem lazımmavlicim moralini bozma daha sınava 1 buçuk ay var. asıl netlerimizi arttıracağımıza dönem bu son günler.olumunekankayizsmileanayasadan falan konuların bitti mi?
patiskacım sorma ya vatandaşlıktan bu yüzden nefret ediyorum. tarihi de unutuyoruz ama en azından insan unutsada soruyu okuyunca bir şeyler hatırlıyo gibi oluyo.vatandaşlıkta tık yokkaydirigubbakcemile3
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin!hem de nasıl unutuluyor pikolatacım... Nasıl hatırlayacaksın ki, yok gensorunu bilmem kaç kişi teklif edecek, bilmem kaçı kabul edecek, yok bilmem kimin üyelerinin bu kadarını şurdan seçecek,amaaaaaaan ! Daha uluslararsı kuruluşlar var... O kadarını ezberle dur -tatlicadiarzu-
artık olduğu kadar... Vala gencecik yaşımda yaşlandım yaa
[ı]mavlicim[/ı] bozma moralini dicem ama ben de her zaman başaramıyorum bunu. Ama en azından 45 gün var önümüzde....
Hem o gün allah ta yanımızda olacak biliyorum....
ececikk çok süpersin canımm anlaşıldıı :lepi:
selam kızlar;annem geldi ilgilenemedim sizinle;Sayfalarıda okuyamadım..dün 2 dergi daha bitirdim ve 100 soru anca çözdüm sanırım.
bugünde eğitim çözdüm 200 e yakın;az sonra kaldıgım yerden devam etçem..sizler nasılsınız????
bu arada bugün soru bankamın birini daha bitirdim diğerleri yarım yarım hep onlarıda bitirmem gerek,kızlar ya ben unutmadıysam biraz kur'an okuyup dua edeyim hepimiz için:Saruboceq:
saol ececim yaolumunekankayizsmile valla 2008 de girdiğimde çok dua ediyordum, namazımı falan aksatmıyordum. inan Allah öyle bir yardım ediyordu ki..şimdi saldımkaydirigubbakcemile3 bugünden itibaren namaza düzenli bir şekilde başlıyorum. güzelcede çalışıyorum, gerisi Rabbimin taktirine kalmış:Saruboceq:
ececim şu soruma bakar mısın:
M. Kemal in Rum Sındığı adını verdiği savaş hangisidir?
ben bir yerde Sakarya Meyd. Muh. diye okumuştum. testte Dumlupınar Meydan Savaşı diyor ooo kafam karıştı sizce hangisi.
Dumlupınar Meydan Savaşı derken Büyük TARRUZU mu kastediyor yoksa Aslıhanlar Dumlupınar Savaşı vardıonu mu kastediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?