2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende de yediiklim var ama henüz rastlamadım o tarz sorulara canım;tabi cevaplarım soruları;
halifelikle birlikte dinin etkisi toplum üzerinden tamamen kalktıgı için toplumsal;laik devlet anlayışı oldugu için siyasi alanda;halifeliğin kaldırıldıgı gün medreselerin kapatılmasından ötürü eğitim alanında etkili olmuştur bu devrim..
canım sen yaz tabi ben göremiyorum bazen sayfaları görsem hemen yanıtlamaya çalışırdım.
kızlar benimde beynim sulandı valla;annem soru bankalarımı görünce şoka girdi;402 eğitim bilimleri çözdüm.
sularımız kesik;gelirse bi duş alıp 100 tane tarih çözüp;ütü yapıp uyucamzemuszemus
bu kitapları yetirştirmem lazım

ayyy ben geldimm herkes ne güzel çalışmışş ben bugün pikniğe gittim hiç çalışmadım yavv şimdi başlıyorum çok geç kaldım gelincede ütü yaptım...alsanaalsanasmile

bir sorum varr
a kentinden b kentine iki farklı yoldan gidilmekted 1. yol 3a km 2. yol a+8 km aynı anda adan bye yola çıkan iki araçtan biri 1. yoldan 60 km diğeri 2. yoldan 40 km hızla yola çıkıyor
2. yoldan giden araç daha kısa sürede bye vardığına göre aiçin hangidi doğru
a>8 cevap

canlarım benim ne güzel çalışmışsınız bende bursadaydım fazla olmadı geleli,zaradn kotondan bershkadan süper şeyler aldımbayanssulusmilegidip gelirkende bir video tarih dinledim o kadarcık şimdi uyumadan soru çözücem birazzemuszemuspikocum rum sındığı başkomutanlık savaşı.sınmak bozguna uğramak saklanmak kaçış,yenilgi anlamında rumların yenilişi bozguna uğrayışıturkbayragiturkbayragiii geceler canlarım aslında çok uykum var gibi:a015:

Günaydın kızlarrr, ben geldiimmm,

kızlar bugün çıkıyorum tatile,hazırlanma, heyecan falan gelemedim, özledim sizleri.
Bende notlar aldım yolda okumak için, dış politika notları kaldı onlarıda not alıp bi tekrar edeyim hazırlanıcam,akşam üstü çıkıcam canlarım.

günaydın kızlar kalktım bı kahvaltı yaptım baslıcam bırazdan

pinkycım gidiyormusun ne guzel. kac gun klaıcaksın.nereye gtceksnz.sevgılınle tatılın keyfini cıkar tatlım. cok kıyafet aldın mı ay ben bı yere gıderken ne alcagıma karra veremem herseyı alasım gelır bu da agırlık etmez nolcak kı dıe habıre alırım

günaydınn ohh ne güzel pinkyy sana çok imrendim iyi yolculuklar bende yeni uyandım başağım uyandırdı saolsun
aaayy sorumu kimse yapmamışş töhhh...:hulya:

günaydın canlarım pinkycim iyi yolculuklar canım şimdidenkaydirigubbakcemile23a=60.t a=20.t,diğeri a+8=40.t burdan a=40.t-8. ikinci yol daha kısa olduğuna göre 20.tbüyüktür40.t-8 burdan 8 küçüktür20.t olur.başta bulmuştuk 20.t=a diye 8 küçüktür a'dır.yada a büyük 8'dir.

günaydın cicilerrr
Gülsucum ben kuramadım bi mantık yaa bilmiyorumkismile
Pinky'm canım keyfini çıkar... iyi yolculuklar tatlım iyi tatiller
Afiyet olsun Başakçım ben de ancak kahvaltı yaptım, şimdi derse başlıyorum. sonra da temizlik yapıcam... iyice boşladım her işi
öpüyorum hepinizi kızlar

ececik saol canım ya. ben de faydalanmış oldum :))))
günaydın sana da bu arada

Kızlar çok teşekkür ederimmm,

başakçım 4 gün kalcam, alanyaya silence beach'e gidiyoruz, aldım bikaç şey yeni, bende eşya taşımayı hiç sevmiyorum, ağır oluyo, sonra o kadar nie almışım diyorsun:))

Tekrar teşekkür ederim patiskam,ececim,gülsucum,başakçım ve tüm kızlaaarrr gelince görüşürüz çok heyecanlıyım ehehe, aldım test kitabı ve notlarımı,bi de küçük tarih cep kitabımı aldım, çalışcam ya çok allahım yaa aldım işte yinede canlarım.

Allah'a emanet olun, sizleri çok seviyorum

ececik saol canım ya. ben de faydalanmış oldum :))))
günaydın sana da bu arada

günaydın bitanemmopuyorumnanaktanbende hem video dinleyip hem temizlik yapıcam bazanın altındaki vakumlu poşeti geçen çekerken delmişim hava kaçırmış yatağın bi tarafı yükselmiş sinir oldum dün bisürü aldım yenisini off onlarla uğraşmam da gerek,bitsinde adam akıllı çalışayım artık içime sinmedi vatandaşlık falan duruyor ya moralimi bozuyor:a015:

kızlar nasılsınız?
ececim, gülşahcım cevabınız için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
biz de birazdan çarşıya çıkıcaz, bugün hiç çalışamadım.kalktığımdan beri mayışıyorum. bir de haberleri izleyince moralim bozuldu. ısrail kudurdu geneklava:

ececim anayasa için moralini bozma, inan ben de son aya bırakmadığıma pişmanım. hiç akılda kalmıyor, hemen unutulan şeyler. önceden boşa çalışmışım:gitme:hiç değilse onun yerine matematik çalışsaydım

kızlar bişey soracam size
şimdi eşim bankaya para yatırdıktan sonra internetten başvuru işlemelerini yaptık
bugün kontrol edelim dedik ama tercih işlemleri sona ermştir diyo.kpssye başvurabildi mi şimdi.??
siz nasıl yaptınız

benim kadar moralin bozulamaz ALLAH'ım israili kahret! kardeşim İHHnın standtlarında gemilere yardım malzemesi topladı gidenlerin içinde tanıdıklarıda vardı sabah evdekiler "gemileri basmışlar insanları öldürmüşler" diye uyandırdı... aman ALLAH'ım...nasıl öldürmüşlermi diye yataktan fırladım! hapse atılıcaklarını tahmin ediyordumda can almak bu kadar mı kolay?duyan bizi arıyor kardeşimide gitti zannetmişler Allah'ım yakınlarına dayanma gücü ver!....bir deli korsan topluluk dünyanın en itibarlı ülkeleri tarafından devlet konumunda kabul ediliyor asıl yeri deli gömleği giydirilmiş tımarhane olmalı!ALLAH'ım kahret bu israili kahretki birdaha elleri masum insanlara kalkamasın.....

of of mavli bende tahmin etmemiştim böyle birşeyi. malzemleri alıp vermezler gemiyi çekerler zannetmiştim. bu nasıl bir zihniyet hiç anlamıyorum. vefat edenlere rahmet ailelerine sabır diliyorum.

arkadaşlar birkaç konuda bilginize sığınmak istiyorum. yedi iklimin birkaç sorusu aklımı karıştırdı.

1. inönünün sonuçlarında doğu cephesi kapanmıştır diyor. benim bildiğim doğu cephesi gümrü anlaşması ile kapandı.

birde japonya benim bildiğim kadarıyla lozana bogazlar konusu için katıldı. ihtiyaçtada öyle yazıyor. ama yediiklim de japonyayı boğazlar için katılmamış gösteriyor.

misak ı milli dünya kamuoyuna mebusan meclisi zamanında duyurulmadı mı hatta istanbulu itilaf devletleri bunun üzerine işgal etmedimi kitap londra konferansı diyor.

bana bu konulardaki fikirlerinizi söyleyebilir misiniz hangisi doğru. birde lozana katılan devletlerin neler için katıldığınıda söyleyebilir misiniz.

Son düzenleme:
tamam saol ececikk kolaymış...
bende eve yeni geldim vatandaşlık çalışcam hala ilk konudayım uzun ve gıcık konu....

kaynaklarda yanlış cevaplar olabiliyor oyüzden ben her çözdüğüm testi kontrol ediyorum bende yediiklimin 20li denemesini çözüyorum hatalı cevaplar var 1. inönü batı cephesinde yapıldı doğuyla alakası yok ..japonyanın lozana katılma sebebini araştırdım ama bulamadım haritaya baktım ama tek olası sebebi boğazları kullanmak olmasıdır heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…