- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.481
gülşahcım çok sevindim burda olmana, inan o kadar sorum birikti kikaydirigubbakcemile3yediiklimin soru bankasından. çok kıl sorular çıkıyor aradamafoldumben
bir de şu soru var, tam anlamadım.
halifeliğin kaldırılması Türkiye de
1. toplumsal alanda
2. siyasi alanda
3. eğitim öğretim alanında
yapılan yeniliklerden hangilerine etkisi olduğu söylenebilir?
cevap hepsiymiş.
günaydın canlarım pinkycim iyi yolculuklar canım şimdidenkaydirigubbakcemile23a=60.t a=20.t,diğeri a+8=40.t burdan a=40.t-8. ikinci yol daha kısa olduğuna göre 20.tbüyüktür40.t-8 burdan 8 küçüktür20.t olur.başta bulmuştuk 20.t=a diye 8 küçüktür a'dır.yada a büyük 8'dir.
ececik saol canım ya. ben de faydalanmış oldum :))))
günaydın sana da bu arada
benim kadar moralin bozulamaz ALLAH'ım israili kahret! kardeşim İHHnın standtlarında gemilere yardım malzemesi topladı gidenlerin içinde tanıdıklarıda vardı sabah evdekiler "gemileri basmışlar insanları öldürmüşler" diye uyandırdı... aman ALLAH'ım...nasıl öldürmüşlermi diye yataktan fırladım! hapse atılıcaklarını tahmin ediyordumda can almak bu kadar mı kolay?duyan bizi arıyor kardeşimide gitti zannetmişler Allah'ım yakınlarına dayanma gücü ver!....bir deli korsan topluluk dünyanın en itibarlı ülkeleri tarafından devlet konumunda kabul ediliyor asıl yeri deli gömleği giydirilmiş tımarhane olmalı!ALLAH'ım kahret bu israili kahretki birdaha elleri masum insanlara kalkamasın.....kızlar nasılsınız?
ececim, gülşahcım cevabınız için teşekkür ederimopuyorumnanaktan
biz de birazdan çarşıya çıkıcaz, bugün hiç çalışamadım.kalktığımdan beri mayışıyorum. bir de haberleri izleyince moralim bozuldu. İsrail kudurdu geneklava:
kaynaklarda yanlış cevaplar olabiliyor oyüzden ben her çözdüğüm testi kontrol ediyorum bende yediiklimin 20li denemesini çözüyorum hatalı cevaplar var 1. inönü batı cephesinde yapıldı doğuyla alakası yok ..japonyanın lozana katılma sebebini araştırdım ama bulamadım haritaya baktım ama tek olası sebebi boğazları kullanmak olmasıdır heralde...of of mavli bende tahmin etmemiştim böyle birşeyi. malzemleri alıp vermezler gemiyi çekerler zannetmiştim. bu nasıl bir zihniyet hiç anlamıyorum. vefat edenlere rahmet ailelerine sabır diliyorum.
arkadaşlar birkaç konuda bilginize sığınmak istiyorum. yedi iklimin birkaç sorusu aklımı karıştırdı.
1. inönünün sonuçlarında doğu cephesi kapanmıştır diyor. benim bildiğim doğu cephesi gümrü anlaşması ile kapandı.
birde japonya benim bildiğim kadarıyla lozana bogazlar konusu için katıldı. ihtiyaçtada öyle yazıyor. ama yediiklim de japonyayı boğazlar için katılmamış gösteriyor.
bana bu konulardaki fikirlerinizi söyleyebilir misiniz hangisi doğru. birde lozana katılan devletlerin neler için katıldığınıda söyleyebilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?