2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar bana kimse cevap vermicekmi((

arkadaşım ben ilk defa yaptığım için başvuru merkezinde yaptırdım ösymnin sitesinden kontrol edyim dedim aday işlemleri yazan yerde tc kimliğimi yazınca bilgilerim çıktı sende dene bakalım bir fikrim yok...

şifren varmı canım şifrenle ösym nin sitesinden kontrol edebilirsin. başvurunuz alındı gibi bir yazı olması lazım. daha emin olmak istiyorsan mecbur ösym merkezine gideceksin

mavlicim teşekkür ederim yanıtların için canım.

mavli kesinlikle katılıyorum canım, bir deli korsan... o adamların başka bir statüsü olamaz... sabahtan beridir ntv ye kilitlendim kaldım...
ayrıca iskenderunda 7 tane şehit vermişiz... bugün ne kötü bi gün.....

Son düzenleme:

üç bilgi de yanlış;senin söylediklerin dogru;bazen kitaplar böyle affedilmez hatalar
yapıyorkafamçokkarıştı
nasılsınız arkadaslarım;bende dün 600 e yakın soru çözdüm;bugünse okulda cografya çözdüm 80 kadar..şimdi bi arkadasımız davet etti;annemler evde sıkılmasın diye gidicez;sanırım bugün çalışamam artık;geç döneriz..öpüyorum hepinizi

electra misak ı milli dünya kamuoyuna Londra konferansıyla duyruldu diye biliyorum.ufff kafam karıştı. karar Mecliste alındı ama dünyaya duyurulması Londra kon. değil mibilmiyorumkismile
bugün hiç çalışamadım kzılar.

ayy çok uykumm geldi bugün vatandaşlık çalıştım 93 soru yaptım 151 de coğrafyadan soru yaptım mat çalışamadım iyi geceler electra sana iyi çalışmalar....
başağım sana da küsüm yiğenin geldi galiba o gelince beni yalnız bıraktın....

günaydın canlarım herkes uyuyormu nerelerdesiniz patiskam hilalim bu saatte kalkardınız siz:sinifsinif:dün gece girdim nete biranda internet gitti,dün tarih bakıp 300 karma soru çözdüm 4 te yattım.bugünde tarih son videoyu bitiricem birde vatandaşlık bakıcam inşlhhihoyyyt

Selamlar kızlaar
Nasılsınız dicem herkes ders çalışıyor anlaşılan
Ben 3 gündür coğrafyaya yoğunlaşmış durumdayım ve size bazı sorularım olucak bigün topliyim de size soriyim bari boshayallersmile
3 günde 6 konu bitirmişim coğrafyadan ve tekrar ediyorum hergün öğrendiklerimi
Bugün de 1 konu çalıştım sabah 6 gibi başladım beynim allak bullak oldu kafamçokkarıştı
Biraz ara verdim birazdan test çözmeye başlıcam Allah'ın izniyle herkese iyi çalışmalar kaydirigubbakcemile5

canlarım merhabalar bugun sınava gttım.amannn sınvdan sonra bütün calşma şevkim gidiyor.

pikocum sen de grmsıındr ihtiyaçın turkıye genelıne gırdınmı 8.ıncısı
matematık normaldi.türkcede normal tarıh iğrenctı egıtımde acayıp uzundu paragraflar

gülsucum benım küsmuyuz hala

bi dışarı çıktım geldim komşu uğradı biraz çalışabildim vatandaşlıktan ilk konuyu bitirebildim sonun da ama test bulamadım fazla...
başağım barıştımmm olumunekankayizsmile ama beni unutma gece yoktun msn de çok canım sıkıldı...
patiska napıyosun ne çalışıyosun tatlış bende ecenin taktiğini uygulayım bari yemek yapacm tarih videosunu dinleyim yemek yaparken ececik banyo yaparken bile dinliyor ama banyoda korkarım Allah korusun elektrik çarpar sonra kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar.
çok hastayım ben mafoldumben sınava şu kadarcık kala olacak şeymi mafoldumben derler ya sakınan göze çöp batar...
dün gece kabus gibiydi. zaman zaman 39u bulan ateşle, korkunç bi başağrısıyla, hiç uyuyamadım. eşim yazık sabaha kadar ateşimi düşürmeye çalıştı. bugün de doktora gittik, bağırsak enf. ve üst solunum yolu enf. olmuşum. başımı bile tutamıyorum. neyse ki hastaneden gelince biraz uyumuşum da kendime gelmeye başladım. ama şimdi geometriden canlı ders var. onu izlemeliyim. çünkü asenkron kayıtlarda illa ki bi sorun oluyor. slayt takılıyor vs...
dikkat edin kızlar kendinize.... öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
Gülsucum Ececikin maşallahı var vala :)) sen de dinle bakalım, aklında kalıyosa bişeyler biz de yaparız bundan sonra a.s.

patiska tatlışım çok geçmiş olsun bi keresinde bende öyle sabaha kadar çekmiştim unutamam ...
ayy dinledim 3 tane tarih anlatım başım ağrıdı yok yok bana göre deil ama yemek yaparken canım sıkılmadı iyi olduu zemuszemus
nerdesiniz kimse yok yinee ....bende yemeği hazırladım bekliyorm
ne çalışsam yemekten sonra acaba...aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…