- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.501
kızlar bana kimse cevap vermicekmi((
tşkler canımşifren varmı canım şifrenle ösym nin sitesinden kontrol edebilirsin. başvurunuz alındı gibi bir yazı olması lazım. daha emin olmak istiyorsan mecbur ösym merkezine gideceksin
.
of of mavli bende tahmin etmemiştim böyle birşeyi. malzemleri alıp vermezler gemiyi çekerler zannetmiştim. bu nasıl bir zihniyet hiç anlamıyorum. vefat edenlere rahmet ailelerine sabır diliyorum.
arkadaşlar birkaç konuda bilginize sığınmak istiyorum. yedi iklimin birkaç sorusu aklımı karıştırdı.
1. inönünün sonuçlarında doğu cephesi kapanmıştır diyor. benim bildiğim doğu cephesi gümrü anlaşması ile kapandı.
birde japonya benim bildiğim kadarıyla lozana bogazlar konusu için katıldı. ihtiyaçtada öyle yazıyor. ama yediiklim de japonyayı boğazlar için katılmamış gösteriyor.
misak ı milli dünya kamuoyuna mebusan meclisi zamanında duyurulmadı mı hatta istanbulu itilaf devletleri bunun üzerine işgal etmedimi kitap londra konferansı diyor.
üç bilgi de yanlış;senin söylediklerin dogru;bazen kitaplar böyle affedilmez hatalar
yapıyorkafamçokkarıştı
nasılsınız arkadaslarım;bende dün 600 e yakın soru çözdüm;bugünse okulda cografya çözdüm 80 kadar..şimdi bi arkadasımız davet etti;annemler evde sıkılmasın diye gidicez;sanırım bugün çalışamam artık;geç döneriz..öpüyorum hepinizi
bana bu konulardaki fikirlerinizi söyleyebilir misiniz hangisi doğru. birde lozana katılan devletlerin neler için katıldığınıda söyleyebilir misiniz.
electra misak ı milli dünya kamuoyuna Londra konferansıyla duyruldu diye biliyorum.ufff kafam karıştı. karar Mecliste alındı ama dünyaya duyurulması Londra kon. değil mibilmiyorumkismile
bugün hiç çalışamadım kzılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?