2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

çok saol canım benim. ne pişirdin çok açım cokacimcoook

canım benım cok gecmıs olsun dikkat et kendıne.önce saglık bak unutma:teselli:

yuppyy barıstıkkdelikafadulden

canım benım demek video izledın yemek yaparkenkaydirigubbakcemile3

ne guzel anayasaya ılk konuyu bıtrmısın ben de nezman baslıcam bılmıyorum. aslında hıc baslamasam mı dıyorum

bu arada benim canlı ders bitti, ben doğruu yatağa atıyorum kendimi... yarına çok daha iyi olucam inşallah....

bazen öyle umutsuzluga düşünüyorum ki;az ömce 150 rehberlik çözüp kitabımı bitirdim..2006-2007-2008-2009 soruları kitabın arkasında malum..18 er soru çıkıyor;ben ilk iki sınavda 1 er yanlışla giderken;2008 e geldiğimde 5;en son sınavda 7 yanlış yapıyorumm..
emeğim çöpe gidecek diye çokkk korkuyorum(

gülsahcım ıdare edıyorum tatlım hatta acayıp stres bastı gun gectıkce calaımam gereken seyler azalcagı yerde cogalıyor sankı. ne calsıcamı bilmez bı halde günlerım gecıyor.

cnm gerecekten her gecen yıl sansımız azalıyor gıbı gelıyor
bu seneden hıc umutlu degılım adamakıllı seneye son sansım dıe düşünuyorum

patiskam geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine bu gece çalışma iice dinşen yarın inşllh daha ii olursun:teselli:bende bugün tarih videolarını bitirdim vatandaşlıktanda 3.videoyu izledim 200 soru çözdümkaydirigubbakcemile2gülsu bu arada ben banyoya bilgisayarı götürmüyorum telefona attım mp3 şeklinde öyle dinliyorum zemuszemus

patiskam geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine bu gece çalışma iice dinşen yarın inşllh daha ii olursun:teselli:bende bugün tarih videolarını bitirdim vatandaşlıktanda 3.videoyu izledim 200 soru

saol tatlım benim. bu akşam başka bişe yapmadım zaten. bi geo dersine girdim, o da yazmadım bile... şimdi bi size bakayım diye girdim. yatıcam... insallah uyuyabilirim..
belki yattığım yerden tarih özetlerimi okurum, hem çabuk uyurum böyle..

tarih 4.tekrara başlıycam videoları 3.kez tekrar etcem sonu dinlerken başı unutmuşum gibi geliyor en sinir olduğum şey:umursamaz:vatandaşlıkta ne karışık kafam çorba oldu resmen neyse üstün körü dinleyeyim tekrar ederken aklımda iice kalır umarım ii geceler canlarım ben odaya gidip uyumadan biraz soru çözeyimhilalcim bugün yoksun yine msn dede konuşamadık:gitme:

canım benim ya bir an önce iyileş inşllh evet özet okurken uykun daha çabuk gelir canım benim ii gecelerŞeniz

bende tarihten test çözdüm sayısını yazmıycam yaaa öyle mii ececikk bende öyle yapıyım canım ozaman ne güzel... bende korktum elektrik çarpar diye zemuszemus
başağım grafiklere mi çalışıyosun tatlışım bende şimdi mat çalışcam ....bayanssulusmile

iyi geceler kızlar,

başakçım iyiyim sen nasılsın? patiska canım geçmiş olsun. gülsucum, ececim, gülşahçım siz neler yapıyorsunuz?

bende biraz önce tarihten ilk türk devletlerini özetlerimden çalıştım. soru çözücem şimdide. moralim çok bozuk ama sınavada az kaldı kaç gündür hiç çalışmadım. içimden hiçbişey yapmak gelmiyor. eşimi çok özledim :çok üzgünüm: zaman hiç geçmiyor sanki...

ecesu nasılsın tatlışım çalışıyor musun ayy çok uykum geldi yatsam mi kiiibilmiyorumkismile

tatlışım moralini bozma çalışmaya uğraş az kaldı sınavın da iyi geçer eşinede kavuşursun inşallah sen otemiz kalbinle bunu hak ediyosun burdan bi arkadaşa bişey sordum kıskançlıktan cevap bile vermedi üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…