- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.521
patiska tatlışım çok geçmiş olsun bi keresinde bende öyle sabaha kadar çekmiştim unutamam ...
ayy dinledim 3 tane tarih anlatım başım ağrıdı yok yok bana göre deil ama yemek yaparken canım sıkılmadı iyi olduu zemuszemus
nerdesiniz kimse yok yinee ....bende yemeği hazırladım bekliyorm
ne çalışsam yemekten sonra acaba...aklinialirimsmile
merhaba kızlar.
çok hastayım ben mafoldumben sınava şu kadarcık kala olacak şeymi mafoldumben derler ya sakınan göze çöp batar...
dün gece kabus gibiydi. zaman zaman 39u bulan ateşle, korkunç bi başağrısıyla, hiç uyuyamadım. eşim yazık sabaha kadar ateşimi düşürmeye çalıştı. bugün de doktora gittik, bağırsak enf. ve üst solunum yolu enf. olmuşum. başımı bile tutamıyorum. neyse ki hastaneden gelince biraz uyumuşum da kendime gelmeye başladım. ama şimdi geometriden canlı ders var. onu izlemeliyim. çünkü asenkron kayıtlarda illa ki bi sorun oluyor. slayt takılıyor vs...
dikkat edin kızlar kendinize.... öpüyorum hepinizi
patiska tatlışım çok geçmiş olsun bi keresinde bende öyle sabaha kadar çekmiştim unutamam ...
ayy dinledim 3 tane tarih anlatım başım ağrıdı yok yok bana göre deil ama yemek yaparken canım sıkılmadı iyi olduu zemuszemus
nerdesiniz kimse yok yinee ....bende yemeği hazırladım bekliyorm
ne çalışsam yemekten sonra acaba...aklinialirimsmile
canım benım cok gecmıs olsun dikkat et kendıne.önce saglık bak unutma:teselli:
patiskam geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendine bu gece çalışma iice dinşen yarın inşllh daha ii olursun:teselli:bende bugün tarih videolarını bitirdim vatandaşlıktanda 3.videoyu izledim 200 soru
saol tatlım benim. bu akşam başka bişe yapmadım zaten. bi geo dersine girdim, o da yazmadım bile... şimdi bi size bakayım diye girdim. yatıcam... insallah uyuyabilirim..
belki yattığım yerden tarih özetlerimi okurum, hem çabuk uyurum böyle..
canım benim ya bir an önce iyileş inşllh evet özet okurken uykun daha çabuk gelir canım benim ii gecelerŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?