2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gülsucum beni tanımadığın halde ne güzel şeyler söylüyorsun. sağol tatlım ya. dokunsan ağlıcak gibiydim bi de senin yazdığını okuyunca başladım ağlamaya. çok sulu göz oldum ben ya :çok üzgünüm:

canım benim yapabileceğim bişey varsa her zaman yardımcı olurum. inşallah kpss ile birlikte arkadaşlığımız bitmez herkes için söylüyorum bunu

yok bebişim seni tanıdım bana gönderdiğin o maille gayet iyi tanıdım görmek bilmek şart deil insanlar kendini burda bile belli ediyor inan....ayyy tühh kuzucum seni ağlattım...

yok canım ağlattın diye üzülme zaten zor tutuyorum kendimi. eşim gideli 20 gün oldu ortalık karışık hergün şehit haberi duyar olduk normal bir habermiş gibi. allahım kimseye o acıyı yaşatmasın. hayırlısıyla bir gelsek eşyamız kamyona yüklenmeden yola çıkmadan tayinimiz çıktı diyemiyoruz.

ben yatıyorm ecesu tatlışım mat denemem bitti iyi geceler sen çalışcan daha galiba iyi çalışmalar...:teselli:

günaydın kuzularm bende yeni kalktım kahvaltı yapıyorm başağımla sohbet ediyoruz kaydirigubbakcemile5

kızlar bu aralar pek giremeyeceğim. pazar günü nişan var, daha ev temizliğine yeni başaladım. üstelik Cuma geliyorlar.eyvahedigeldismile

bu arad bizim dershane bitti, Allah hepimizin yardımcısı olsun fısıklarım:Saruboceq:
hepinizi çoook seviyorumopuyorumnanaktan
moralimizi bozmadan çalışalım, hocamız 1 ayda matematik olmasada diğer derslerden netlerinizi çok arttırabilirsiniz dedi.

ohh pikoo şimdiden hayırlı olsun tatlışım
bende vatandaşlık çalıştım vede çok sıkıldım hiç sevmedim yav dışarı çıkıyorummopuyorumnanaktan

pikocum canım benım hayırlı olsun

kızlar ya ben acayıp streslıyım.biraz once agladım baya. acayıp sıkıldım artık.

zaten bu sene hıc umudum yok olmıcagını bıle bıle calısmak zorunda olmak ve bi o kadar da stresli olmak canımı cok sıkıyor. yaa boyle acayıp sıkılıyorum hıc bırseyden zevk almaz oldum.bunalımdamıyım neyımmafoldumben

kimsecikler yok yine,vatandaşlık çalıştım bende aman ne karmaşık bişey anlıyorum gibi oluyor başka bişey anlatırken öncekini unutuyorum offfffffff ne gıcık bir ders:1closedeyes:netten kubilay olayını izledim hem akılda kalıcı hemde çok üzücümafoldumbenpikocum hayırlı olsun şimdiden,patiskam iyileşemedinmi bugün girmemişsin hiç:teselli:,ecesu da yok,hilalim sende yoksun kaç gündür:gitme:başakcım valla bende sıkıldım artık biran önce bitsede kurtulsak şu stresten aman yaa sıktı bu kpss,diğer kızlarda yok herkes nerelerde yaa eskiden ne güzeldii burası,bu arada kızlar isteyen olursa elimde bisürü deneme var hiç duymadığım sorular bile çıkmış göndermeyi denerim:sinifsinif:

selam arkadaslar;malum eve gel;yemek vs..ardından hemen ders çalışmaya oturdum;dizi bile izlemiyorumm:))
piko hayırlı olsun canım..
ececik sahiden pek muhabbet olmuyor bazen;yazılanlara yorum bile yapılmıyor ama herkesin kendi telaşı var sanırım.
gülsucum iyi gezmeler sanada..
bende biraz öğrenme psikolojisi çözdüm(50 kadar)konu eksiğim oldugundan onu bıraktım
cog ve anayasaya daldım..anayasa herkesin korkulu rüyası çünkü öyle kapsamlı bir konu ki..222 soru oldu..şimdi biraz daha yasama;yürütme yargı çözüp bırakıcam..banyo yapmam lazım.
Allahım gün yetmiyor bana yaa;yoksa enerjim yerinde çalışabilicem ama ertesi gün okulda uykusuz olurum diye vakitlice yatıyorum..

ayy akşam hiç çalışamadım çok sıkıldım artık yaaa offfffff yatıcam galiba size bakıyım diye geldim

günaydın kızlar dün aksam erkenden calsımadan yattım ve 11 de kalktım. acayıp basım agrıyor cok halsizim napcam hıc bılmıyorum

gercekten herkes telaslı ve streslı artık eskısı gıbı düzenlı girmıyoruz bıle.grsek de calsıtıklarımızı yazmıyoruz. galıba çalısmıyoruz da

gülsahcım nasılsn tatlım senı tebrık edıyorum canım okulunda var ama cok güzel çözuyorsunopuyorumnanaktan

günaydın başağım senle ben varız biz de uyuyup duruyoruz morallerimiz eksilerde abiye ye döndük :içelim:
kahvaltı yaptım türkçe deneme çözecem hareket soruları yapacam inşallah yani...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…