2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hayırlı olsun canım. her ikiside annemlere yakın. geldiğimde görüşürüz artık. araba içinde gerçekten bursa çok uygun. inşallah istediğiniz gibi bulursunuz.

ayy uykum geldi tatlışlar yazım kurallarını çalıştım 132 de soru yaptım ama daha çok soru yapmam lazım gıcık bi konu 23 tanede mat yaptım mat az çalıştım 174 de tarih sorusu yaptım 64 de vat dan soru yaptım şimdi de yatıyorum iyi geceler...kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba..hamile olduğum için forumlara epeydir girmiyorum..çalışmalar gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor..herkese başarılar diliyorum..

benim matematikten bir sorum olacak sizlere..bilen varsa söylerse sevinirim..

eşitsizliklerde tablo çiziyoruz ya hani,orada tabloda çözüm kümesini bulmak için (+) ve (-) gruplandırması yapılıyor.işte bu artı ve eksileri neye göre yapıyorduk bi türlü anlamadım,hatırlayamadım

canım ben pek anlayamadım ne demek istediğini. ne gibi bir soru bu varsa yazabilir misin yapamadığın bir soruyu buraya. o zaman yardımcı olabilirim belki. aklıma birşey geliyor ama o tarz sorularda kpss de çıkmıyor yanlış birşey demeyeyim.

kızlar merhaba acil bi cvp isitoyrum verirseniz ? arkadaşım jeoloji mühendisi lisans mezunları için kpss 2 yılda bir mi yapılıyor acaba her yıl oldugunu sanıyorum ama emın olamadım sizler daha iyi bilirsiniz?

x in katsayısına bakıyoruz ,önüne bakıyorduk x negatif mi pozitif mi diye :)

kızlar merhaba acil bi cvp isitoyrum verirseniz ? arkadaşım jeoloji mühendisi lisans mezunları için kpss 2 yılda bir mi yapılıyor acaba her yıl oldugunu sanıyorum ama emın olamadım sizler daha iyi bilirsiniz?

canım mühendislikler için uygun olanı kpss b grubu oda 2 yılda 1 yapılıyor. bende senin bildiğin gibi biliyorum.

Kızlar nasılsınız
Çalışmalar nasıl gidiyor ben bugün hiç bakmadım
Arada bi haller oluyor hiç bakasım bile gelmiyor
Dün coğrafyayı bitiriyordum güya ama 2 konu bitirebildim
Geriye kaldı 1 konu zemuszemus
Haftaya inşAllah tarihe geçebilirim

bende 2 yılda bir biliyorum.yani bu yıl yapılandan..A grubu kadrosu değil bildiğim kadarıyla...

merhaba kızlar... 10buçuk gibi kalktım ama matematikten 50 soru falan haricinde bişe yapmadım şimdiye kadar...
Başak, Gülsu canlarım süpersiniz vala :))))
hepinizi çok öpüyorum kızlar

aaaaaaa başağım yazdını okumadan yazdım inan ya tatlış patiskam ben pek de süper deilm 32 mat yaptım sadece dışarı çıktım şimdi geldim yaa hava çok güzel çok zorlaştı çalışmak herkes şıkır şıkır giyinmişş geziyorrrrr:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…