- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.581
arkadaşlar merhaba..hamile olduğum için forumlara epeydir girmiyorum..çalışmalar gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor..herkese başarılar diliyorum..
benim matematikten bir sorum olacak sizlere..bilen varsa söylerse sevinirim..
eşitsizliklerde tablo çiziyoruz ya hani,orada tabloda çözüm kümesini bulmak için (+) ve (-) gruplandırması yapılıyor.işte bu artı ve eksileri neye göre yapıyorduk bi türlü anlamadım,hatırlayamadım
arkadaşlar merhaba..hamile olduğum için forumlara epeydir girmiyorum..çalışmalar gördüğüm kadarıyla iyi gidiyor..herkese başarılar diliyorum..
benim matematikten bir sorum olacak sizlere..bilen varsa söylerse sevinirim..
eşitsizliklerde tablo çiziyoruz ya hani,orada tabloda çözüm kümesini bulmak için (+) ve (-) gruplandırması yapılıyor.işte bu artı ve eksileri neye göre yapıyorduk bi türlü anlamadım,hatırlayamadım
kızlar merhaba acil bi cvp isitoyrum verirseniz ? arkadaşım jeoloji mühendisi lisans mezunları için kpss 2 yılda bir mi yapılıyor acaba her yıl oldugunu sanıyorum ama emın olamadım sizler daha iyi bilirsiniz?
canım mühendislikler için uygun olanı kpss b grubu oda 2 yılda 1 yapılıyor. bende senin bildiğin gibi biliyorum.
x in katsayısına bakıyoruz ,önüne bakıyorduk x negatif mi pozitif mi diye :)
kızlar merhaba acil bi cvp isitoyrum verirseniz ? arkadaşım jeoloji mühendisi lisans mezunları için kpss 2 yılda bir mi yapılıyor acaba her yıl oldugunu sanıyorum ama emın olamadım sizler daha iyi bilirsiniz?
çok tşk ederim :) cvp için arkadaşım:) bol şanslar iyi çalışmalar :1rolleyes:
bende 2 yılda bir biliyorum.yani bu yıl yapılandan..A grubu kadrosu değil bildiğim kadarıyla...
ayyy kızlarrr merhaba, bütün gece deli gibi çalıştım mat.tan dehşet çözüyorum haaa birileri bişileri bilmezse bana sorsun çünkü ben bayan bilgiçim :)
:roflol: hoşgeldinn dehşet mat çözücü nerdeydin şimdiye kadar...delikafaduldenayyy kızlarrr merhaba, bütün gece deli gibi çalıştım mat.tan dehşet çözüyorum haaa birileri bişileri bilmezse bana sorsun çünkü ben bayan bilgiçim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?