2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba gülşah nasılsın tatlışım çalışabiliyormusun ahh bu havalr bizi mahvettiii akannehir

slm kızlar bende dershanedydim eve yeni geldim.bugün 8 de uyandım keşke hergün böyle kalkabilsem dershaneye gitmeden önce çözdüklerim yazayım. 70 tarih, 20 anlatım bozukluğu, 40 problemler, 50 geometri.akşamda arkadaşlarımız gelecek biraz evi toparlayım şimdilik öptüm sizi

kızlar merhablar ben de salıdan berı cıkmıyordum evden bi güzel gıyındım makyajımı yaptım derse gttımmafoldumben

ayy özlemısım makyaj yapmayı ayolllzemuszemus

gülsucum evet aynı seyı yazmısız

selam arkadaşlar bu hafta hiç çalışamadım.... sadece hergün 1 deneme yaptım dün dershanenin denemesine girdim 80 net ALLAHIM takıldım 80..82 bir türlü artıramadım aslında diğer dersler arttıda türkçem berbat önceden 2 yada 3 yanlışım çıkıyordu şimdi 7 yanlışım çıkıyor türkçeden hiç konu çalışmamıştım çalışmak şart oldu....mat yapamıyorum bari sözelim iyi olsun demiiii...arkadaşlar gk gy ten kaç netiniz çıkıyor kimse yazmıyor netlerini...

merhaba kızlar...
geometriden canlı ders vardı o bitti, biraz mutfağı toplayayım dinleneyim falan derken bu saat oldu. şimdi test çözücem.
Mavlicim ben hiç deneme yapmıyorum canım, o yüzden yazmıyorum. hem burada dershane yok gidip denemesine gireyim hem de hala konularım bitmedi, kötü çıkarsa motivasyonum bozulur diye korkuyorum. ama üzme kendini illa ki sınavda daha çok olacaktır...
Başakımne güzel gezmişsin :) haberlerde görmüşsünüzdür belki,buralar karışık. bugün eczaneye bile çekinerek gittim...

ben burdayım gülsucum. ders çalışıyorum mattan üslü sayılar videosunu izledim. şimdide tarihten 2. konuyu tekrar ediyorum.

bugün kpss atamaları açıklandı bir arkadaşım 74 le bursa tapu kadastroya atandı. iktisat mezunu. nasıl şaşırdım ya... ders çalışma isteği geldi birden banada

sana iyi geceler canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Günaydın Ecesu...
ben dahil herkeste hafta sonu rehaveti var sanırım :))
nasılsın ? ders çalışma isteğine çok sevindim. yapıcaz biz bu işi kaydirigubbakcemile5
ben de şimdi biraz matematik çalışıcam, konu tekrar gibi.

kızlar öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

ECESU canım arkadşın cumartsi sabah oturumuna mı katıldı sadece alan sınavnada girdi mi?

canım iyi olmaya çalışıyorum eşimden haber yok 23 gün oldu artık dönmesini bekliyorum. sen nasılsın iyileştin mi tatlım?

canım iyi olmaya çalışıyorum eşimden haber yok 23 gün oldu artık dönmesini bekliyorum. sen nasılsın iyileştin mi tatlım?

canım benim özledin tabi eşini iyice, inşallah bi an önce döner de kavuşursunuz...
ben iyiyim canım ya. biraz halsizlik yapıyor ama buna da şükür

ayyy ne güzel ecesu arkadaşına çok imrendim tatlışım darısı başımıza Allah yardımcımız olsun...bende 1 tane deneme yaptım bakıyorum ne çalışsam diye...

bana da az geldi canım. atanan puanlara da baktım 77 ile başlamış 73 e kadar düşmüş 15 kişi alınmış. şans işte...

fıstıklar yenı geldm eve derseneden sonra tabıkı eve gelmedım arkdsal yemek yedık bı de murat acıköğretımın türkıye genelı denme sınavı varmıs ona kaydımızı yaptrdk pazartesı ona grcem baya zor oluyormus onun sınavları

siz naptınz canlarım gülsucum denememı çzdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…