2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam kızlar nasılsınız..girmiyorum hiç çalışmıyorum yüzüm yok girmeye..zaten 1 ay kaldı rezillik yani..
ecesu arkadaşına çok şaşırdım bize o şans gülermiki..ben öyle büyük şehirlerde istmiyorum kocamın yanı olsun yeter bana..
bu arada dün babannem vefat etti çok üzgünüm hala..yaşlıydı son 1 haftadır çok hastaydı öleceğini biliyorduk ama hayatımdan çıkması onu bir daha görememe düşencesi,anılar hepsi çok ağlatıyor beni.

başın sağolsun canım

kızlar nerelere kayboldunuz yıne :1shok:

önceden ne güzeldı tam bırbırımıze destek olmamız gereken son zamanlar artıkmafoldumben

hilal başınız saolsun ...
başağım çok haklısın kimse girmiyor artıkk annemlerde antalyaya gidiyor kaldım yine yapayalnızz:gitme:

Hilalcim başın saolsun canım.
Başak sana katılıyorum, son zamanlar en çok destek olmamız , aklımıza takılanlara birbirimizden hemen cevap bulmamız gerek. hepmiz biraz daha dikkat edelim ne dersiniz?

bu arada kızlar, ben henüz güncel dersini dinleyemedim ama dershanede bi öğretmen arkadaşımız o derstekilere ekleyip hazırlamış notlar. bugün gönderdi bana saolsun. isterseniz özelden mailinizi yazın göndereyim size. o dersi dinleyince yine yazarım eksik bişe varsa

hepinizi öpüyorum

selam arkadaslar
hilalcim Allah sabır versin.
arkadslar son zmanlarda giremedim sık sık ama yine de elimden geldigi kadar size haber vermeye çalışyıorum;ailevi durumlarımız biraz karışıktı annem ve kız kardeşm bizdeydi;bugün gittiler.onlarla ilgilendim daha çok.
ben kalan şu günlerde sık sık girmeye çalışçam yine..aslında sitemlerimiz normal;ya gevşedik çalışamıyoruz; ya da yogun çalışmaktan giremiyoruz.
benim sebebim ikisi de degil gerçekten malum biraz sıkıntılı bi dönemdeyim ve ara sıra beni zorluyor;sayfaya girip uzun uzun bakıp;yazmadan çıkabiliyorum..o kadar dalgınım;bazen telefonu elime alıyorum ve kimi arayacagımı unutuyorum..o yüzden kusura bakmayın arkadaslarım
bende bugün 3.dergiyi bitirdim;4 e basladım ama çok uykum geldi;ztv seyrettim ilk defa eğitim bilimleri thorndike:))
vatandaslık olsaymış iyi olurmuş:)

kimsecikler yok yine...
kızlar ben 2 tane matematik çözdüm, bi de az önce çözmüştüm... şimdi yatağıma gidip biraz da orda çözer sonra uyurum... yarın görüşmek üzere. öpüyorum hepinizi

ayy yatıyormm çok uykum geldi hareket problemlerini çözdüm yatıyorm iyi geceler....:1hug:bu sana başağım :çok üzgünüm:

gülsucum beni yalnız mı bırakıyorsun?

iyi geceler canım...

bizde halamlardan geldik şimdi tarihten video izleyeceğim.

günaydın arkadaşlar! gülşahcım ben birincidenim yani gevşeyip çalışmayanlardan... bugünde piknik var yine çalışamıycam :sinifsinif:

OHH sefan olsun mavlicim;gez tabi:)))
günaydın herkese;bende biraz vatandaşlıkla baasladım güne;birkaç test kaldı;bitsin dergiden konu çalışçam bugünde...uyanmadınız mı bakayım dahaaa??
iyi pazarlar herkese:))

yahuu nerelerdesiniz. herkes gezmelerde :)))
Mavlicim pikniğin tadını çıkarmaya çalış. öyle bir enerji topla ki dönünce full motivasyon oturabil derslerin başına.
sana da Günaydın Gülşah...
kızlar ben de tarihten duraklama dönemi videosunu izledim, şimdi testlerine bakıp gerileme dönemine geçicem.
bi ara da vatandaşlık izleyeyim diyorum ama hiç içimden gelmiyor vala. hala idare hukuku ve tekrar dersini izlemedim. onları izlerim bi de baştan tekrar yapardım diyordum pehh

gelince hepinize kızıcam ama :umursamaz: buldunuz güzelim havayı, hepiniz gezmeye gittiniz di mi beni yalnız bırakıp...
umarım iyi geçiyodur bari boshayallersmile
bu saate dikkat edin şimdi yağmur duasına başlıcam sizin oralar için kötükedihüso

valla patiskacım ben gezmeye falan gitmedim(
ki hiç gezme havası yok;bir yagmur yagıyor aman Allahım..
dergilerimin 2 sini daha bitirdim;yemek yedim ve şimdi genel kültür dergilerime baslıcam 2 sini bitirip;bugünkü ders çalışma sayfasını kapatıcam..çünkü ütü yapmam lazım.
basakım nerelerde yavvv girmedi hiç:))

yağmur mu :) vala ben daha başlamamıştım yağmur duasına :1rolleyes:
kolay gelsin canım, ben de duraklama ve gerileme videolarını izledim tekrar olsun diye sonra soru çözdüm... koşu bandında yürüdüm 40 dakika falan, o arada da vatandaşlık videosu açtım laptoptan onu da koydum yanıma yarısını dinlemiş oldum :)))

Başak kesin geziyordur. onun üstüne bahse girerim :jeyyar:

bu arada Gülşahcım sen de güncel notları istersen mesaj at canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…