- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.641
gelince hepinize kızıcam ama :umursamaz: buldunuz güzelim havayı, hepiniz gezmeye gittiniz di mi beni yalnız bırakıp...
umarım iyi geçiyodur bari boshayallersmile
bu saate dikkat edin şimdi yağmur duasına başlıcam sizin oralar için kötükedihüso
valla patiskacım ben gezmeye falan gitmedim(
ki hiç gezme havası yok;bir yagmur yagıyor aman Allahım..
dergilerimin 2 sini daha bitirdim;yemek yedim ve şimdi genel kültür dergilerime baslıcam 2 sini bitirip;bugünkü ders çalışma sayfasını kapatıcam..çünkü ütü yapmam lazım.
basakım nerelerde yavvv girmedi hiç:))
başağım beni götürrrrrr ben gelecem sonra senin yanına inşallahhhholumunekankayizsmile
kızlar bi sorum var bakar mısınız?
abc üç basamaklı bir doğal sayı, x bir reel sayı olmak üzere
a.x=2,63
b.x=5,6
c.x=8
olduğuna göre abc.x ifadesinin değeri kaçtır?
Ayyy Mavli çok güldürdün beni :))) vala dua etmemiştim ya
neyse yağmur haric gününün güzel geçmesine sevindim.
Başak'ım sen şimdi gezenti olmadığını mı iddaa ediyorsun :))) şu topikin en çok gezeni sensin maşallah zemuszemus
ayrıca neden kazanamayalım. hem belki gerçekten kutlamak için hepimize uyan bi şehirde buluşuruz da, hem tanışmış oluruz bu kadar zaman bir anlamda kader birliği yaptığımız arkadaşlarımızı...
bu arada kızlar ve Gülsucum siz niye bana mail adreslerinizi yollamıyosunuz yahu :) istemez misiniz notları?
ne güzel olur toplanıp tanıssak canım
canım ınan ben evden cıkmasam 1 hafta cıkmam dersane günü cıkınca gezıyorumlaelaelaelaelae
vala bilmem ben en çok gezen sensin :))
ama toplaşıp tanışma konusu şahane olur vala.
bu arada çözüm için çok saol canım benim. çözümlemek hiç aklıma gelmemişti.
rica ederım canım mail için tesekkurler
slm kızlar patiskam iyileşmişsin çok sevindim canım,şu vatandaşlık ne zor ya videolar bitti ama bişey anlamadım,ablamlar bizde konu çalışamıyorum ama soru banklarını bitirmeye çalışıyorum elimden geldiğince neyse herkese ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?