2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben geldiiiiimm içim gitti çalışamadım diye...akannehir
iki pazardır pikniğe gidiyoruz fenalık geldi bulaşıkları hallettim şimdide ütü yapacam sonrada banyoo offf akşama anca başlarım çalışmaya kaç olur bilmem artıkk...
patiska nasılsın tatlışım vattan bayağ ilerlemişin ne güzel bende 3. konya geçecem inşallah bugün...
başağım dersane çıkışında arkadaşlarıyla biyerde oturmuştur...
gülşahh sana da kolay gelsin tatlışım çıkıyorum görüşürüz boshayallersmile

kız patiska duaların kabul oldu :roflol::roflol: pikniğin tam ortasında yağmur bastırdı yalnız beni görmeliydiniz mangal yapmışız semaver çayımda var kalkarmıyım başından yağmur yağıyor herkes toplanıyor bende elimdekini bitirmeye çalışıyorum delikafadulden açık havada çayı içtim içtim doyamadım(birde aşırı kansızlığım var....)yağmur bize kar etmedi biçok kişi evlere gitti biz inadına oturduk zaten 5 dakka sonra güneş çıktı pikniğin tadını çıkarmadan eve dönermiyim !

canlarım merhabalar ben geldımmmm

gülsahcım patikacım gülsucum benı de gezentı yaptınız vallakaydirigubbakcemile3

sabah 8 de dersım vardı 3bucuga kadar dersteydm tarıhcı yok die cograyacı onun yerıne grdı 3 derste 4 bölgeyı bıtrdı adam eve cok yorgun geldım.cıkısta dırek eve geldım gelır gelmez yattım.

sonra da kalkınca bızımkılerle yemege gttık muhtesem bıyerdı canlarım gelın sızı de götureyım kpss yı kazanınca kutlama yaparızkaydirigubbakcemile2 orda sacmalıyorum ya ne kazanması:gitme:

gülsahcım tatlım sizin tayin işi ne oldubilmiyorumkismile bursa mı olıcak

gecen de msnden yazmıstım kardesın basındaydı o cevap yazdı bana selam yollamıstımhihoyyyt

yarın da sınavım var murat acıköğretımın türkıye genelıymıs.giren varmı kızlar

salı da kendı dersenemın sınavı var pegemın.

su murat acıköğretım ttürkıye genleıne gıreyım de bi yüzleşeyım kendımle hiç de iç açıcı bı sonuc olmıcakl ama. cok zor oluyormus o yayının sınavları ama gırcem valla

sınvalarda odaklanmıyı öğrenmem lazım sınavda kendımı odaklayamıyorm sınava

yarın vatandslıga baslmayı düşünuyordm yıne baslayamıcam.sınav 12 de salı da sınavım var pöfffffffffffff:gitme:

daha ölçmeye calsıcam gülsahcım hep unutmuusm ölçmeyı nasıl yyetıscek hersey bılmıyorum

Ayyy Mavli çok güldürdün beni :))) vala dua etmemiştim ya
neyse yağmur haric gününün güzel geçmesine sevindim.
Başak'ım sen şimdi gezenti olmadığını mı iddaa ediyorsun :))) şu topikin en çok gezeni sensin maşallah zemuszemus
ayrıca neden kazanamayalım. hem belki gerçekten kutlamak için hepimize uyan bi şehirde buluşuruz da, hem tanışmış oluruz bu kadar zaman bir anlamda kader birliği yaptığımız arkadaşlarımızı...

bu arada kızlar ve Gülsucum siz niye bana mail adreslerinizi yollamıyosunuz yahu :) istemez misiniz notları?

Son düzenleme:
kızlar bi sorum var bakar mısınız?
abc üç basamaklı bir doğal sayı, x bir reel sayı olmak üzere
a.x=2,63
b.x=5,6
c.x=8
olduğuna göre abc.x ifadesinin değeri kaçtır?

kızlar bi sorum var bakar mısınız?
abc üç basamaklı bir doğal sayı, x bir reel sayı olmak üzere
a.x=2,63
b.x=5,6
c.x=8
olduğuna göre abc.x ifadesinin değeri kaçtır?

canım bunlar şu sekılde yapılıyor

abc üç basamaklı bir dogal sayı oldgu için abc yı açıyorsun

yanı 100a+10b+c oluyor yanında da x vardı x i dagıttgımz zman

100a.x+ 10b.x+c.x edıyor

zaten yukarda bize a.x b.x ve c.x ın degerleını vermıs yerıne koyarsak

100.(2.65) + 10.(5.6) + 8 = 327 cıkıyor andın mı canım

ne güzel olur toplanıp tanıssak canım

canım ınan ben evden cıkmasam 1 hafta cıkmam dersane günü cıkınca gezıyorumlaelaelaelaelae

kızlar ege bölgesınde hangı yagıs tipi göruluyor merak ettım. egedeyım ama bılmıyorum.hanı karadenızde yamac akdenız de cephe acaba egede de mı cephe

ne güzel olur toplanıp tanıssak canım

canım ınan ben evden cıkmasam 1 hafta cıkmam dersane günü cıkınca gezıyorumlaelaelaelaelae

vala bilmem ben en çok gezen sensin :))
ama toplaşıp tanışma konusu şahane olur vala.
bu arada çözüm için çok saol canım benim. çözümlemek hiç aklıma gelmemişti.

slm kızlar patiskam iyileşmişsin çok sevindim canım,şu vatandaşlık ne zor ya videolar bitti ama bişey anlamadım,ablamlar bizde konu çalışamıyorum ama soru banklarını bitirmeye çalışıyorum elimden geldiğince neyse herkese ii geceler

saol canımm benim , iyiyim çok şükür. baksana bugün spor bile yaptım :lepi:
vatandaşlık zor hakikaten, sürekli tekrarlamak gerekiyor işte, o da zaman istiyor
gönderdim maili bu arada

yaa ben hiç çalışmadım çok yorulmuşum yarın da işim var yatacam galiba...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…