2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Allah yardımcınız olsun..

teşekkür ederiz. eyvahedigeldismile

kızlar ben de yatıyorum... biraz matematik çözdüm 3-4 test kadar....
yatakta da biraz tarih ya da vatandaşlık testlerine bakarım.
Gülsucum ve diğer fıstıklar hepinize iyi geceler... çok öpüyorum

patiskacım teşekkür ederim notları göndermişsin. biz de daha yeni geldik. kardeşim rahatsızdı, bugün 4 kez farklı hastanelere acile götürdük. allaha şükür şimdi iyi.

günaydın kızlar..neler yaptınız yazdınız hiç okumadım valla..bir ara girdim başsağlığı dilekleriniz için saolun..hayat devam ediyor,yapacak bişey yok..sadece burukluk var içimde,düşününce gözlerim doluyor.

bu arada bu sabah 6 da kalktım test çözeyim dedim.
en berbat olduğum konudan yani kongrelerden 100 soru çözdüm..o kadar uzun zaman olmuş ki çalışmayalı
çok kötü bir sonuç çıktı karşıma nerdeyse yarısı yanlış iğrençti..of ya neden unutuyorum şu dersi..

Gunaydın kızlarrr ben geldim, dün geldim tatilden, çok çook güzel geçti, resmen cennetteydim sanki, ama şimdi yine başladık işte, ağlaya ağlaya ayrıldım aşkımdan.

sizleri çok özledimmm canlarımmm iyisinizdir umarım okuyamadım geçmişi, çok özledim hepinizi.
ders hiç çalışamadım 6 gündür, yok olmadı orda çalışamadım, bugun başlıyorum hemen.
hepinizi kooocaman öpüyorum görüşürüzzz kızlar.

pikycim hosgeldın tatlım ne guzel tatılını de yaptın bırazcık kendıne gelmen zor olabılır cabuk toparlanopuyorumnanaktan

canlarım hepınıze günaydınnnnn

benım de 12 de sınavım var kahvaltı yapıp hazırlanır cıkarım öpuyorm hepnızı

başakcım evet toparlanmakta zorlanıyorum sersem gibiyim hala, bi tuhaf hissediyorum,

bi de atatürk sonrası dönemin konusunu yargının tarih kitabı anlatmamış ya deli oldum, ihtiyacın soru testi kitabında da var, hiçbirini yapamadım, anlamadım nasıl anlatmaz yargı ya

gülsahcım napıyosun bakalımsüprizzzzz

canım yagmurdan ötürü gidip gelen internet baglantımız yüzünden yazamadım;içim gitti:gitme:
mesajını aldım;kardeşim söyledi;notları da aldım bu arada;emeği geçen herkesin ellerine saglık..
bende de eğitimde yeni kavramlar notları vardı;isteyen olursa veririm..
nasıl yagmur yagıyor şuanda görseniz;gerçi birçok yerde yağıyordur..
bende okuldan geldim;artık okulda test çözemiyorum;malum son günler..
birde netten ihtiyaç zopzor deneme siparişi verdim;çok övmüşler çünkü..
yemek yedikten sonra çalışmaya baslarım herhalde...
hepinizi öpüyorum

canım burda da cok yagdı yagmur

ben de sınavdan geldım tarıh cok zorduya zaten yaoamıyorm cografyada zordu baya egıtımde kolaydı

yarın da kendı dersanemın sınavı var aslında her sınavdan sonra calsıma istegım gıdıyor ama napıyım evde de denem çözmem barı gıdeyım dıyorum

merhaba kızlar.. giremedim bi türlü. buranın elektrik kesintileri beni öldürecek. yağmur yok bişe yok, her gün elektrik kesintisi...
sabahtan beridir bişe yapamadım, biraz karışık tarih ve vatandaşlık çözdüm o kadar. şimdi de matematik basit eşitsizlikler ve mutlak değere bakıyorum. test çözücem...
Ecesu çok geçmiş olsun canım. iyidir umarım şimdi kardeşin...
Pinky'm tatil kaçağım hoşgeldin :1hug: iyi geçmesine sevindim tatilinin.. bana mailini yolla canım da, güncel vatandaşlık notlarını yollayayım.
Gülşahcım ben de deneme siparişi vericem ama hangisini bilmiyorum.
kızlar şöyle kpss düzeyinde olduğunu düşündüğünüz var mı? zopzor deneme sınavları moralimizi bozmasın bi de :))
Başakcım keşke benim de imkanım olsa da deneme sınavına girebilsem burda, çok işine yarayacak bak göreceksin, hiç bozma moralini, zaten biliyosun dershanelerin illa ki daha zor oluyor sınavları
hepinizi çok öpüyorum kızlar...

Son düzenleme:
kızlar ya ben de sınavdan gelınce yattım moralım bozuk valla türkceden bıle dünya kadar yanlsım egıtm kolaydı dedım ama ondan da birsuruuu cıktı

offffffffffff yaa napcam ben yarınkı sınava grmıcem

hıcbırsey calsıasım gelmıyor artık

Başakım canım deme öyle. dershane sınavları daha zor oluyor biliyorsun sen de... moralini bozma lütfen, hepimiz o kadar emek veriyoruz karşılığını alacağız sınavda. hem daha bir yerde buluşup puanlarımızı kutlayacağız sınavdan sonra :1hug:

:gitme:

canım valla ya hıc ıyı degılımdelikafadulden
ya ben kaznamazsam gelemıcekmıyım

kızlar napıyosnz ben de söyle bı bölgelerı okuyayım dıe gectım masamın basına

kımsecıkler yok

gülsucum nerdesn

340 soru çözdüm karışık;konu çalıştım kavram haritalarına not aldım.
basakçımm bak canım;denemeye girmen senin için çok iyi;alışıyosun bi yandan zor sorulara bu anlamda çok iyi oluyor..
lütfen moralini yüksek tutmaya çalış;inan benimde kötü denemelerim ve bu 3.girişim olucak.biz emek verdik;çözmedigimiz kaliteli yayın kalmadı..gerisi Allahın takdiri..
hepimiz için dua edelim her akşam..birbirimizin arkasındayız ve bizde seneye burda farklı bölümlerde çalışırken yazıcaz bunları;inanıyorum..
patiska canım ben yayınevinin beni zorlamasını istiyorum çünkü geçen yıl ihtiyaçtan çalıştım ve netlerim o kadar iyi geliyordu ki;kazanmama kesin gözüyle bakıyorduk ama sınav çok zor geldi..
benden bugünlük bu kadar kızlar;biraz müzik dinleyip yatıcam:))

Gülşahcım deme yaa ben de ihtiyaç uzaktan eğitime devam ediyorum eyvahedigeldismile gerçi başka kaynaklardan bol soru çözmeye çalışıyorum ama inşallah bana da aynısı olmaz...
Başak bu akşam ezeli izlemedin herhalde :) şimdi bitti ben de matematike devam edicem. tarih vatandaşlık derken matematiği baya boşlamışım ya. takır takır yaptığım şeyleri düşünüp duruyorum mafoldumben kuramadım ki dengeyi bi türlü... daha geometri de var. off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…