- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.681
Gülşahcım deme yaaben de ihtiyaç uzaktan eğitime devam ediyorum eyvahedigeldismile gerçi başka kaynaklardan bol soru çözmeye çalışıyorum ama inşallah bana da aynısı olmaz...
Başak bu akşam ezeli izlemedin herhalde :) şimdi bitti ben de matematike devam edicem. tarih vatandaşlık derken matematiği baya boşlamışım ya. takır takır yaptığım şeyleri düşünüp duruyorum mafoldumben kuramadım ki dengeyi bi türlü... daha geometri de var. off
merhaba kızlar... biz dün sizden sonra azıcık daha konuşup kapattık, sonra ben yatağa gittim ama uyuyamadım, bari zorlamıyım dedim, e zaten 7 gibi eşim gelecekti, o gelince uyuyamam diye kalktım matematik çözdüm. sonra o gelince uyudum ve şimdi kalktım :kedi:
pşşşşt öle umutsuz umutsuz konuşmayın. biz harikayız, kesinlikle başarıcaz :lepi: :Saruboceq:
atanmamıza az kaldı kızlar onu düşünün siz
Kızlar çok ama çok acil bana mp3 tarih lazımm
Yarın işe başlıyorum ve kpss çalışmam yarım kalır diye çok korkuyorum ne olur yardım edir en azından telefonuma atıp ordan yolda gelirken dinlesem bile kar kardır
Arkadaşlar ne olur bildiğiniz bi site varsa veya ses kayıtlarınız varsa tarih vatandaşlık veya herhangi bi dersten yazarmısınız
durucum arkadslar sözelciyiz netten dinlıyorlardı hem kısa bı bak ıstersen
hayırlı olsun nerde ıse baslıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?