2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ende basvurdum kızlar ama çalışmadan giricem artık sınava bi kendimi deniyim diye size böyle gordukce işim cok zor daha iyi anlıyorum inş herkes istediği puanı alır ya

yok tatlıs izlemedımkaydirigubbakcemile3
2 bolge okudum canım smdı de tv acıcam evcılık oyununa bakıcam.bıyandan matemetık deftereı tekrara etcem

patiskacım kardeşim şimdi biraz daha iyi dün gece çok korkuttu bizi.

kızlar ben yarın evime dönüyorum kısmetse... eşimin ne zaman geleceği belli değil ama 1 ay olacak nerdeyse gideli belki gelir diye dönüyorum evime.

20 gündür de annemlere alıştım ayrılmak çok zor gelecek şimdi senağlama

vala çok acayipti bugünkü bölüm Başakçım :)))
Ecesu inşallah çok önemli bişe değildir canım. çok çok geçmiş olsun... demek yarın evine gidiyorsun, ne güzel özlemişsindir evini :)

günaydın canlarım , çalışmadıgım için birşey yazamıyorum umudum gittikçe bitiyor kendime. neyse kızlar, ben kahvaltı yapıp kendimi zorlucam yine ama çok zorlanıyorum çok.
görüşürüz kızlar.

günaydınn bende 9buçukta kalktım banyo filan derken 1 saat zor çalıştım birazdan çıkarım akşama mat çalışcam ben de çokk zorlanıyormmm pinkkyyy sıkıldım artık başağım çalışıyorsun heralde yoksun...patiskaa sen de mi çalışıyosun ecesu bugün kaçta gitcektin yoksa yolda mısın tatlışş...boshayallersmile

merhaba kızlar... biz dün sizden sonra azıcık daha konuşup kapattık, sonra ben yatağa gittim ama uyuyamadım, bari zorlamıyım dedim, e zaten 7 gibi eşim gelecekti, o gelince uyuyamam diye kalktım matematik çözdüm. sonra o gelince uyudum ve şimdi kalktım :kedi:
pşşşşt öle umutsuz umutsuz konuşmayın. biz harikayız, kesinlikle başarıcaz :lepi: :Saruboceq:
atanmamıza az kaldı kızlar onu düşünün siz

tatlım günaydınnkaydirigubbakcemile3

PİNKy umarın yeniden çalışmaya baslarsın;ara arA hepimize oluyor sanırım bu durum..
patiskacım;farklı kaynaklarda çözüyormuşsun;işe yarar bence bu canım..
başakçım msn den yazmışsın az sonra misafirim gelicek;ona hazırlık yapıyordum mutfakta;görmedim canım;sarjı bitince kapanmış bilgisayar..naıslsınnn bakalımm??
gelelim bana dediğim gibi misafirim gelicek;ona hazılrık yaptım yani çok çalışamadım;türkçeyi ihmal ediyorddum bi 90 tane türkçe çözdüm;okuldada 50-60 anayasa çözdük arkadaslarla birlikte..misafirlerim gidince yazarımm...

Kızlar çok ama çok acil bana mp3 tarih lazımm
Yarın işe başlıyorum ve kpss çalışmam yarım kalır diye çok korkuyorum ne olur yardım edir en azından telefonuma atıp ordan yolda gelirken dinlesem bile kar kardır
Arkadaşlar ne olur bildiğiniz bi site varsa veya ses kayıtlarınız varsa tarih vatandaşlık veya herhangi bi dersten yazarmısınız

saol Başakçım :)
vala inşallah dediğin gibi olur Gülşah ya, yoksa halim harap. sen gelince bi bak bakalım zorpzor denem sınavı nasılmış? önerirsen bende alayım canım

Duru vala benim bildiğim hiç site yok. belki kızlar biliyodur

durucum arkadslar sözelciyiz netten dinlıyorlardı hem kısa bı bak ıstersen

hayırlı olsun nerde ıse baslıyorsun

Patiska iki kez teşekkürler
Mailini az önce gördüm çok sağol notlar için..
inşAllah bulabiirim mp3

durucum arkadslar sözelciyiz netten dinlıyorlardı hem kısa bı bak ıstersen

hayırlı olsun nerde ıse baslıyorsun

Çok sağol cnm şimdi bakıyorum
Ben önlisans mezunuyum özel sektörde başladım bi işe bakalım daha hiç gitmedim inşAllah devam ederim kpss için çalışmalara
Nasıl olucak nasıl yaparim bilmiyorum
8,5 saat çalışıcm

Ve bikaç gündür baştan itibaren bu topiği okumaya çalıştım sende çoook önceden başlamışsın az çok tanıdım sizleri..
Allah'ım hepimizin gönlüne göre versinn

hiçbiriniz yoksunuz senağlama
biz eşimle biraz üçgen çalıştık ama ben iyi değilim galiba yaa göremiyorum, yapamıyorum.. moralim inanılmaz bozuldu ( başka da hiçbişe yapmadım bugün. gün bitti şu hale bak. duş aldım şimdi belki yatakta bi kaç test çözerim.
off gelsin artık şu temmuz ne olacaksa olsun. stresi daha beter

Günaydın kızlaar.... vala kızıcam artık hepimize. koca akşam Gülsu ve Başaktan başka gelen olmamış artık sonuna yaklaştık en azından desteği ve motivasyonu arttırmamız gerek. ihmal etmeyelim bu kadar nolur mafoldumben en azından şurda birbirimizi anlayan kişilerle konuştukça stresimiz de azalıyor azıcıkta olsa.

kızlar merhaba nasılsınız ben bugün evimdeyim. çok şükür bir aksilik olmadan geldim. eşim belki gelir ya da gelmiştir diye düşünüyordum ama maalesef yok yine...:çok üzgünüm:

günaydın tatlışlar ece çok şükür gelmişin sağasağlim eşinlede kavuşursun bir an önce inşallah başağım napıyosun patiska nerdesin pinky de uğramıyor artık...hilal da yok..
bende kahvaltı yapıyorm yine geç kalktım gece zor çalıştım çok uykum geldiii:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…