2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar zemuszemusyenı kalktım ben de

dun gece ınternet gttı tekrar gıremedım ben de ölçme calısmaya basladım dun aksam tabı daha cok calsıcam sey unutmusum hep tekrarra basladım ölçmeyı

hala vatandslıga baslayamdım bı yandan cografyayı teklrar edıyorum bölglerı bıtrdm de ekonomık cografya kaldı.bunların yanında dogan hocadan not aldgım matematık notlarını tekrar edıyorum

patıskacım haklısın artık herkes kayboldu. kk nın daımı üyelerını sayıyorum:gülsu gülsah patıska ecesu piny de kendıne gelemedı.tabı kı bı de ben...

dıger kızlar kactı.ececık sen nerdesın tatlım senı sınava grmeden atadılar galıba hakedıyorsun çunku

kızlar merhaba nasılsınız ben bugün evimdeyim. çok şükür bir aksilik olmadan geldim. eşim belki gelir ya da gelmiştir diye düşünüyordum ama maalesef yok yine...:çok üzgünüm:

ecesu ttalım sagsalım evıne gelmısısn ne guzel.aferım sana maalesefı dogru yazmısısınkaydirigubbakcemile3

inşallah bir an önce gelir gülsucum. bende gelir gelmez ayağımın tozuyla gezmeye başlayacağım. arkadaş aradı çaya çağırıyor öğleden sonra 1 saat falan uyuyup duş alıp giderim. bursadan hediye aldım herkese onları dağıtıcaktım zaten bugün başlamış olurum.

selam kızlar nasılsınız..
ecesu hayırlı olsun evine geçmişsin canım sağ salim..
bu arada bir ara kardeşin iyimi diye yazmış kızlar ben kaçırdım noldu canım kötü bişeymi var..

ececik nerde ya msn yede gelmiyor 2 gündür çok merak ettim.başına bişey gelmemiştir umarım.

evet hilalcim geldim sağ salim. kardeşimi pazar günü 4 kez acile götürdük. sırtında ağrı vardı nefes alamıyordu. şimdi iyi çok şükür.

ececikin ablası gelmişti ondan girmiyor olabilir.

kızlarr hoşgeldiniz :)))
ben de sizi bekliyodum. yalnız ders çekilmiyo. sempatiksalakcinni

Ecesu hoşgeldin evine :))) eşin de bi an önce gelir umarım.

bu arada pikolata da nişan telaşından sanırım gelmiyo pek...

Günaydın kızlarr canlarım nasılsınız, kusura bakmayın gülsucum kızlar ya bende gelemedim, erkenden yattım dün akşam.

patiskam haklısın canım sonlara yaklaştık birbirimize en çok ihtiyacımızın olduğu zamanlar bunlar.

sabah 8,5 ta başladım cografyadan bölgeler testlerini çözmeye, 80 soru çözdüm, 75 coğrafya sorusunuda çözersem coğrafya testleri bitecek kitapta.Biraz ara verdim hemen başlıcam.

bugun vatandaşlığa başliim diyorum her gün bir video izliim diyorum bi de cografyadan maden ve sanayiyi tekrar edicem. öpüyorum canlarım kolay gelsin hepimize.

günaydın kızlar!... ecesu evine hoşgeldin:):) arkadaşlar bana birşeyler oldu türkçeden birsürü yanlış çıkarmaya başladım beynimmi bulandı ne? birde şu öksürük yokmu 1 haftadır antibiyotik içiyorum ama öksürüğüm geçmedi öksürürken artık beynimin damarları ağrıyor öksürmeye korkuyorum beni çok yordu

mavlicim gecmıs olsun canım

ya türkce cok garıp bısı ya benım de bazen normalden 2 kat yanlsım cıkıyor hıc bellı olmuyor

kızlar ben de ölçme calsıyorum

Mavlicim Başakçım merhaba...
Mavli çok geçmiş olsun canım...
benim de başım bugün dağılma dönemi ıslahatlarıyla dertte eyvahedigeldismile karışıyor bunlar, nasıl aklıda tutulur ki hepsi...

bi soru daha. hangisi tanzimat reformculuğunun ilkelerinden biri olduğu savunulamaz.
a)kişi dokunulmazlığı
b)sınıfsal eşitlik
c)can güvenliği
d)vatandaşlık hakları
e)yasa üstünlüğü

kitap cevabı b almış ama sınıfsal eşitlikle genel anlamda eşitliği ayrı mı değerlendirmiş?
ben anlamadım fisfisfis

kızlar ben döndüm, hepinizi çok ama çok özledimolumunekankayizsmile
umarım güzelce çalışmışsınızdır, geçmiş sayfaları okuyamadım.
pazar günü nişanım vardı, çok şükür her şey çooook güzel geçti.
uzun zamandan sonra dün çalışmaya başladım, henüz ciddi anlamöda değil ama zorluyorum kendimi. nişandan sonra bazı misafirler gitmedi, bizde kalıyorlar:gitme: o yüzden internete pek giremeyeceğim.
hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…