2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ay ne gıcık bir sorukaydirigubbakcemile3galiba senin dediğin gibi sınıfsal eşitlikle genel anlamda eşitliği ayrı mı değerlendirmiş.:uhm:

heytt nişanlı kızımız gelmiş :) Allah tamamına erdirsin Piko'cum. herşeyin çok güzel geçmesine sevindim. foroğrafları koyarsın belki bi ara :1hug:

selam arkadaslar;pikocum tekrar hayırlı olsunn;gülcu ve basak çok özür dilerim sizden;dün size yazarken çok kötü dakikalar yaşadık;kızımın dogumgünü bugün;face..te bi sayfa açmış düşüncli arkadaslarım ona baktık eşimle ve çok kötü olduk;tahmin edersiniz..yazılarınızı cevapsız bıraktıgım için ne olur kusura bakmaın;sonradan gördüm
nasılsınız bakalım??

mrb kızlar, üf canım cok sıkkın, erk arkım iş değiştirdi, maaşı az oldugu için, ev aldık ya işte kredisi vss için daha iyi maaşlı bi iş buldu dedik sevindik, ama sürekli mesaiye bırakmaya başladılar her gün sabahın 7,5 unda gidiyor akşamın 7 sine kadar, o kadar sinir oldum ki daha 3. günü ama 3 gündür mesaide mesai, servis saatlerini bile umursamıyorlar, servis kullanmıyo allahtan ama eve yakın diye sevinirken, öbür şirketinde döndüğü saatlerde döner oldu eve yine, canım cok sıkıldı,

bi de canımın bu kadar sıkılmasının sebebi bizim evimiz çok çok daha uzakta olucak 9 da anca evde olur bu böyle devam ederse ne hakları var ki bunu yapmaya, kavga ettim sinirimide ondan cıkardın, ilk başlarken konuşmadı dogru dürüst allah kahretmesin gercekten((

pikocum hayırlı olsun bu arada, kusura bakma cok gerginim aklımdaydı, allah tamamına erdirsin.

mavli, electra sağolun kızlar.

pikolata canım allah tamamına erdirsin.

patiska canım darül fünun 1851 de abdülmecit zamanında kuruldu. bugünkü itü

pinky canım haklısın ama ya hiç çalışmazsa o daha kötü değil mi?
en azından fazla mesaide yapsa bir işi var. düğünde yaklaştı diyorsun sakın işten ayrılmasın yeni bir iş bulana kadar...

Pinky'm bozma moralini canım. bi yandan iş bakar, daha uygun şartlı olanı bulunca oraya geçer, sıkıntı yaşamazsınız inşallah....
Ecesu teşekkür ederim canım...
Electra şimdi coğrafya dersi izliyodum da, volkanik arazilerin olduğu yerlerde fay hatlarının olduğunu söyledi, oralar da volkanlardan yeryüzüne yayılan lavlar sayesinde çok verimli oluyo ya, belki yediiklim öle bi bağlantı kurmuş olabilir diye geldi aklıma....

bu arada kızlar benim bi sorum olacak. basit eşitsizliklerde 2. dereceden eşitsizliklerde tablo gibi bişe yapıp, çözüm kümesi buluyoruz ya, ben orda eğer küçük eşit ya da büyük eşit diyorsa bulduğum aralıktaki tüm sayıları dahil ediyodum ama şimdi çözdüğüm testlerde tamamını dahil etmiyor. yani küçük5 gibi diyo mesela aslında verilen ilk eitsizlikte küçük eşit diyosa da... bunu nasıl ayırıcam ki ben ?
ayy anlatabildim mi ki yaa

ayyy ben de saatlerdır tv ızlıyorum gülsucum cagrı atmasa daha kalkamıcam tv basından evcılık oyununa takıldım valla

bu saten sonra da calısamam galıba

sz naptınz fıstıklar. patısakcım ben esıtsızlılerı unuttum calsıp soylerım sana

kızlar merhaba. ben bugun bi deneme yaptım 55 net bırakmısm off çok kötüyüm ne yapıcam ben ya

patiska, ben mat. öğretmeniyim, sorunu doğru anladıysam, çözüm kümesinden, bulduğun aralığa ait bazı elemanlar niye çıkarılıyor diyorsun herhalde, bulduğun aralıktaki elemanları kontrol et, bazıları asimptot olabilir(yani fonksiyonu sonsuza götürebilir, yani paydayı sıfır yapar), o zaman küçük eşitte olsa büyük eşitte olsa bu eleman bizi bağlamaz, çözüm kümesine dahil olamaz, bazen de senin bulduğun aralıkta olmamasına rağmen bazı değerler eşitsizliği sağlar, örneğin bir fonksiyon küçük eşit sıfır ise o zaman o fonksiyonu sıfır yapan değer senin bulduğun aralıkta olmasa da çözüm kümesine dahil edilir, çünkü eşitlik vardır, umarım yardımcı olabilmişimdir...

ooyyyyyy bayağğ kalabalığızz yeni katılanlar varrrrrrrr
bana bir vat anlatım sitesi söyleyin talışlar sözelciyizde bütün konular yok :hulya:

Gunaydın kızlar, dün 155 coğ çözdüm bölgelerden, bir de 45 mat çözdüm o kadar

şimdi matematikten sorular çözmeye başladım, yapamadıklarımı inanın telden aşkıma soruorum anlatıo, geometriyide msnden çiziyorum walla, güleyimmi ağlayım mı şaşırdım, neyse ki en azından onun iyi matematiği ona güvenip çözemediklerimin üstünde durmadan hızlıca çözmeye çalışıyorum,

bi de iş görüşmesi için çağırdılar, gitsem mi görüşsem mi bilemedim ta da zamanını buldular, bi şartlarına bakayım diyorum yine,iyiyse temmuzda başlarsam başlarım derim, kabul etmezlerse de etmezler artık dimi.

patiskam bende hatırlıorum öyle tablo falan vardı ama bende unuttum, tekrar edeyim bende off

günaydın fıstıklar yenı uynadım kahvaltı yapıcam.

ölçmeden az bi bölüm kaldı ona bakıcam. bıde cıkmıs ölçme sorularına bakıcam.

baskaaaa napsam kı. hehh tarıhten ekonmık cografyayı okucam daha onların sorularını çözcem.

matematıkten konu tekrarı yapcam üslü köklu sayıları amannnn ne cok yapmam gereken sey var bugun aksam da askı memnu var.

hala vatandaslık duruyor.tarıh desen zeten berbat

pinkycım erkencısın.canım nerden iş görusmesıne cagırdılar. ayy kötu bı zmana denk gelmıs kafan karısır. gt bi görüş bakalım sartları neymıs

kızlar nerdesiniz kimse yok mu, başakcım yönetici sekreter miş görev, çok istedigim bir iş değil, bende başvurmadım fakat kendileri teklif ediyor, ya tamda şu zamanda, yarın görüşmeye gidicem, sınavdan sonra olsaydı böyle birşey belki daha istekli olurdum ama şu anda, of ya dikkatim dağıldı yine, nie böle olur ki of ya off

pikcycım ınsanın ıster ıstemez kafası karsır haklısın keske sınavdan sonra olsaymıs keske dememk ıcın bı gt bakalım erkek arkdsın ne dıyo

canım artık boyle kımse grmıyor eskısı gıbı degııl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…