2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım cnm o da bir görüşüp şartları öğren istersen diyor, temmuzda başlayabileceğini söylersin diyor ama sanmam yani öyle bişeyi kabul edeceklerini, üf şimdiden de dikkatim dağıldı ama maaş vs değmezse hiç düşünmem zaten, bugun aradılar, cesaret edip bugün görüşmeye gidemedim, yarın dedim. çalışmayada pek hazır hissetmiyorum şu an, sınavdan sonra bol bol bekleme zamanım olcaktı zaten yani tabi biraz umutlu bi puan alırsam, ama şimdi zaten tedirginim bi telaş içindeyim of tamamen koparmıyım ki bilmiyorum.

Günaydın kızlar. işimiz vardı dışarda bugün banka vs onları hallettik eşimle, şimdi geldim eve. hava da bir sıcak ki sormayın...
Pinky'm canım eğer zamanını çok almayacaksa görüşmeye gitmen, git görüş bence de. en azından kafanı kurcalamaz. ama dersen ki ben kendime güveniyorum (ki bence de güvenmelisin) atamaya kadar kendimce dinlenip hazırlık yapıcam çalışmak istemiyorum o da ayrı tabii. yine de muallakta kalmak en kötüsü
Başakcım, Gülsucum siz neler yapıyosunuz :)))
Başakçım ben burda nöbetçiyim :) test aralarında falan sürekli sayfa yeniliyorum masa başında olduğum zaman ama kimse gelmiyor hakikaten :1no2:

çok teşekkür ederim Bengisumut... çok güzel anlatmışsın. şimdi bu konuda test çözücem, eğer kafama yatmayan bir yer olursa soru üzerinde bi bakabilir misin ?

başak patiska electra sağolun arkadaşlar inşallah sınava kadar tam iyileşirim çünkü deneme sınavında duramadım öksürükten dışarı çıktım....pikolata hayırlı olsun nişanın!... ecesu arkadaşım bildiğim kadarıyla darülfunun abdülmecit zamanında değil 1870 abdülaziz döneminde açıldı bir kontrol et istersen....

ben daha başlayamadım geç kalktım eşim geldi o yemek yaptım şimdi banyo yapacam sonra başlayacam inşallahh yağmur yağıyor ne güzel kimse gezemiyorrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

Osmanlı İmparatorluğunda rüştiye (ortaokul) üstünde "tüm ilim ve fenleri kapsamak üzere yatılı ve gündüzlü" bir darülfünun inşaına 1848'de karar verildi. 1851 de açılan Darülfünun, öğrenci ve öğretmen yetersizliğinden kapandı.

1870'de Âli Paşa'nın sadrazamlığı ve Safvet Paşa'nın Maarif Nezareti döneminde yeni Darülfünun açıldı. Rektörlüğe Hoca Tahsin Efendi, bellibaşlı profesörlüklere Cemaleddin Efgani ve Aristoklis Efendi tayin edildi. Bu okul da ertesi yıl Cemaleddin Afgani'nin bazı görüşlerinin doğurduğu şiddetli tepkiler yüzünden kapatıldı.

Kalıcı olan üçüncü Darülfünun 1 Ağustos 1900'da II. Abdülhamit'in fermanıyla açıldı.

hangisi doğru şimdi benimde kafam karıştı.:uhm:

bi soru sordum sizin de kafanızı karıştırdım :kedi:

ben daha başlayamadım geç kalktım eşim geldi o yemek yaptım şimdi banyo yapacam sonra başlayacam inşallahh yağmur yağıyor ne güzel kimse gezemiyorrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

ben gezdim sayılır lülülülülülü burası çok sıcak ama hemen evime kaçtım sempatiksalakcinni
hadi bakalım ders başına, vakit uyuma vakti deill zemuszemus (dinime küfreden müslüman olsa sözü cuk oturdu şakkıdı )

Son düzenleme:
patiskacım bizde öğrenmiş oluruz gülşah gelince bi de ona soralım bakalım.

ay bizim burdada hava çok sıcak. içimden ders çalışmak geliyor ama ev berbat bir durumda bugün temizlik yapıyorum. her yerde küçük küçük sinekler var. nerden girmişlerse kapı pencere kapalı. 20 günde ev savaş alanı gibi olmuş.

oluyor vala Ecesucum, gülse birsel şey diyo ya kitabında, ev kendi kendini dağıtan bir organizmadır diye aynen katılıyorum :)))
bizim evde de yeşil yeşil minicik sinekler var, üstelik her taraf telli. gece yatakta test çözerken gelip gelip abajura çarpıyolar sinirim zıplıyo vala. kaç gecedir katliam yapıyorum ama bana mısın demiyo

kızlarrr ay ben 2 bucukta bı bıraktım calsımayı yemek yıcem dıye sonra da tv ızledım bu saat oldu yıne. cografyadan test çözdm bıraz bıraz da ölçmeden cıkmıs soruları çözdm. 8bucuga kadar calsıstım calsıtım dızım var aksama

Afiyet olsun Başakçım...
Gülsu aklıma geldi de ztv ye bak bi istersen. orda her ders var.

ben de coğrafya geçen haftaki dersi izliyorum

fıstıklarr uzun bı moladan sonra gectım masamın basına

ölçmeden cıkmıs soruları bıtrdım. smdı de cografadan cıkmıs sorulaarı çözuyorum.2009 dan basladım 2006dayım sımdı

tesekkur ederım patıskacım

merhaba arkadaslar;nasılsınız???
az önce denemelerim geldi;sahiden adı gibi zopzormuş(
tabi moralini biraz bozuyor insanın ama dikkatli çalışmasını da saglıyor;şimdilik genel kültür genel yetenegin ilkini çözdüm..netlerim çok kötü paylaşmak istedim;özellikle sen iyisin genel kültürde diyen başakçım laaa;bak canım gör de için açılsınnn:))
türkçe 7 yanlış(nasıl oldugu konusunda hiçbir fikrim yok)
matematik 5 dogru(ugraşşam biraz daha çıkardı belki ama çok sıkıldım)
genel kültür 17 yanlış 4 boş:))7si tarih;2 boş ta tarih;6 sı ise cografya...
ama ne yapıcam hırslanıcam:)))

merhaba kızlar.
Gülşahçım adamlar demişler zopzor diye :)

bizim bu akşamki canlı ders iptal olmuş, şimdi ne yapsam ne etsem bilemedim. üslü köklü sayılar mı tekrar etsem, tarih videosu mu izlesem CADIARZU vatandaşlık zaten Allaha emanet...
yapacak o kadar çok şey var ki nerden başlasam...

gülsahcım hakketen netlerıne bakılırsa cok zormus
iyi işte onları çözersın kpss cok kolay gelır sana

ben de anneme yardım ettım uzun bı aradan sonra. çilek temızlıyorsu da 3 kasa cileklerı ayıkladım ben dekaydirigubbakcemile2

patıskacım ben de üslü köklülerı tekrar etcem vatandaslıgın v sını bılmıyorum daha

allah nasıp ederse pazartesı baslıcam

patıskacım ben de üslü köklülerı tekrar etcem vatandaslıgın v sını bılmıyorum daha

allah nasıp ederse pazartesı baslıcam

Başakçım ne lezzetli bi iş yapıomuşsun :) yardım edesim geldi cokacimcoook

kızlar bu arada deneme çözmeye başladınız mı ya? ben bi iki denem alıcam ama hangi yayın bilmiyorum. sizin bildiğiniz önerebileceğiniz var mı?

slm herkese 30 günlük bi süre kaldı benim aklım başıma biraz geç geldi yaklaşık bi aydır çaışıyorum matematikten türkçeden sorunum yok fakat tarih ve vatandaşlık beni zorluyor.tarih bitmek üzere vatandaşlık ve güncel konuları ne yapcam bilmiyorumsizce ihtiyacın vatandaşlık videoları nasıl ben ilk konuyu açtın hocası pek de açmadı benidinleyen var mı ordan????

bıraktım ama nedense kaşıntı tuttu ee iş yapmaya alısık olmayıncakaydirigubbakcemile3

canıkom gülsahın aldgı denemeyı al sende

canım valla ben dersane denemlerıne grdgmden evde çözmuyorum zaten onlarada sık girmıcem artık altüst oluyorum çunkulaelaelaelaelae

basladn mı üslü köklüye ben üsluye basladım defterı tekrar edıyorumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…