2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım moralim bozulur diye korkuyorum aslında onda biraz
ben ihtiyaçın tg8 i çözdüm şimdi. yapan var mı? biraz yükselmiş gibi geldi ama ne zamandan beri çözmüyorum deneme falan...
onun dışında bişe yapmadım Başakçım. şimdi de aşkı memnu var malum :) herhalde yarına kalır benim üslü köklü sayılar, ya da belki diziden sonra

patiskam nasılsın bende akşamüstü dışarı çıktım yeni başlıcam çalışmaya....:hulya:
başağım dizisini izliyordur olumunekankayizsmile

patiskam nasılsın bende akşamüstü dışarı çıktım yeni başlıcam çalışmaya....:hulya:
başağım dizisini izliyordur olumunekankayizsmile

Gülsu'm canım iyiyim, ben de bi yandan tv seyrediyorum bi yandan mutlak değer-eşitsizlik çözüyorum...
canıım sen sabah demiyo muydun hava soğuk kimse gezemiyo diye :))) senin için geçerli değildi galiba bu :1hug:
sen nasılsın? ne çalışacaksın ?

bitirirsin alyans hiç merak etme, zaten matematikten sorunum yok diyorsun. ben de 3 ay kala falan başladım zaten, bitecek inşallah konularım.. bence forumdaki önlisans kpss ye hazırlanan arkadaşların açtığı topiğe yazmaya başla. kendi adıma söyleyebilirm ki bi kaç aydır bu topikteyim ve inanılmaz yardımcı oluyor burası motive olmaya.

canım ben dizi izlıyordum ayy ne guzel ya bısı düşünmeden dizi izlemek

canım o ıhtıyac tg 8 ıın denemesıne ben dersanede grmıstım daha sonuc bellı olmadı ama egıtımım kötuydu

ttalım sen bana dıyosun gezentı dıye pazartesıden berı dısarı cıkmıyorum pazartesı de sınava gtmıstım vee yarın cumaaasositososito

bak seen :))) rekorunu kırdın fıstığım farkında mısın :))))
sonucu alınca bana da bi diyiver olur mu? bayadır deneme çözmüyorum ya merak ettim ben mi ilerleme kaydettim yoksa sınav mı kolaydı diye

serçe ben ihtiyacın canlı derslerine katılıyorum. hocanın adı gelmiyo aklıma. mustafa mıydı? eğer oysa bence vatandaşlık kadar sıkıcı bi ders daha farrklı anlatılamaz ama ben başka birinden dinlemedim

evet ya çok sıkıcı bi ders vatandaşlık dinleyerek belki aklıma girer dedim ama dinleyesim de gelmedi:)tarihi çok güzel bi şekilde dinlemiştim ihtiyaçtan ama vatandaşlık gitmiyo sona kaldı diye herhalde:))cvp için tşkler patiska:)

amaaan kızlar yine firardasınız yahu mirmirmirmir
ben de biraz yatakta test çözür uyumaya çalışayım bari..
iyi geceler

günaydın kızlar napıyosunz bakalım ben de yenı kalktım gerı sayım basladı valla 1 aydan az kaldı ayyy heyecan bastı benıı

kahvaltı yapıp baslıca calsımaya ekomık cografyayı atlıyorm hep ona bakcam ozlellkle madenlere

kızlar nerelerdesınz yaa

ayy madenlerden cok sıkıldım bırsuru ezber bır ıkısı aklaımdaysa yeter ya bıraktım bı dusa grdım cıktım

6da dersım var ona gtcem.pazartesıden berı bıyere cıkmmıyorum cok sıkıldım annemın gunu var halam da belkı annnemle gıderım pasta yemege ordan da derse gıderım hem kafam dagılır

gıyınıpp makyaj yapayım barıııkaydirigubbakcemile3

kızlar canlarım nerdesiniz, başakcım ben şimdi geldim, patiskam, başakcım gittim bugun görüşmeye , aile şirketiymiş, ama 850 tl maaş 130 da yemek ticketi veriyomuş, yol parası yok, iki araba aslında ama ankara aktarmalı kartlarla kullanırsam ayda 100 lirayı buluyor işte yol. yani kalan net 750. cumartesi pazar yokmuş, ama orta düzey ingilizce istedi,bende hiç hatırlamıorum ingilizceyi, unuttum,

üzüldüm aslında ama napiyim , bazen email yazışmaları telefon görüşmeleri için az da olsa bilmek gerekiyomuş, o da yok şu an bende, olmucak yani öyle gözüküyor, beni çeken tek şey haftasonu çalışma olmamasıydı, kendime çok kızdım,ağladım birazda eve gelince, of bilmiyorum üzüldüm işte, keşke unutmasaydım, oyalanırdım sınavdan sonra belki..adam bir de nasihat etti, ingilizce her zaman için geliştirmeli olmalı vs,temmuzun 1 ine kadar bulamazsa bende o zamanada kadar ilgilenebilirsem arıcam ama şu sınav içerisinde bir de ingilizceye nasıl bakarım bilmiyorum, aklımda kalmadı en azından. maaş çok tatmin edici değilmiş zaten.

patiskam bende 5 aylık bir evlilik hazırlıgı süresi içinde sınavıda inşallah iyi geçerse dinlenirim diyordum, hazırlıklar olurdu bi yandanda öyle düşünmüştüm çalışmak yoktu aklımda özel bi şirkette.aşkımında maaşı çok iyi, ihtiyaçta yoktu yani. ama bu beni çok yormazdı, kısmet değilmiş.

merhaba kızlar....
uyanamadım ya bugün :) gece eşimin işi bitmş 3,5 gibi geldi. sabah gelince onunla kahvaltı yaparken açılıyodum ister istemez. böyle olunca beni hiç bi güç uyandıramıyor :kedi:
Pinky'm hayırlısı ya. hiç üzülme, zaten allah izin verirse uzun yıllar memur olarak çalışıcaz :)))) kasıma kadar tadını çıkarırız yerimseniben
Başakcım sana da iyi gezmeler :)))

yaa bu saat oldu ben ancak derse başlayacağım. eşim geometri çalıştıracak beni şimdi, off resmen geri sayım başladı :uhm:

patiskam canım benim deme öyle geri sayım meri sayım yaa walla bana bişiler oluyor:sm_confused:

bende yeni başlıcam, dün matematikten sayılardan bölünebilme, rasyonel sayılar falan çözdüm,
ama hep unutmuşum ben problemlerin bi kısmını, eşitsizlik, obeb okek hep unutmuşum ne yapıcam bilmiyorum çıldırasım geliyor.

başakcım bende vatandaşlıgın v sini bilmiyorum aynen daha başlamadım offf amanın daral geldi yineeee bana canlarım

canım aynı daraldan bana da geldi, daha henüz başlamıştık ki geometriyle ilgili umutsuzluğa kapıldım ve bıraktım. çalışmak istemiyor canım nedense. boş boş bakıyodum eşim anlatıyoken.
şimdi tarih videosu izleyeceğim, bari onda tekrarımı bitireyim...
bu arada Pinky'm ben de unutmuşum hep matematiği. üslü-köklü sayılara kadar tekrar ettim sayılır. ordan sonrasını da akşama belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…