- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.781
selam arkadaslar;bende okuldan geldigimden beri türkçe çalışıyorum;malum 7 yanlış çok koydu bana;daha önce genel yetenek bölümünü es geçiyordum dergilerde;ama az önce hiç üşenmeden derginin türkçe paragrafta anlam konusunu okudum;ve ardından 139 soru çözdüm;40 ı hariç çıkmış sorulardı;genel olarak iyi ama çözerken çok sıkıldımoku oku bitmiyor ki!!
slm herkese:)ben bugün geçmiş kpss sorularına baktım matematik geçen senelerde ne kadar kolaymış bi tek geçen sene zordu bu sene de elemek için zorlarlar gibime geliyor((türkçe de anlatım bozukluğu ile aram iyi değil 2006 da şu sorudaki anlatım bozukluğunu bulamadım bi bakarmısınız?(öyle lezzetli bir ürün elde ettik ki verilen zahmete değdi.) bence gayet düzgün ama:)))
patiska da burda:)))toplandık ne güzel:))
iyiyim gülşahçım, patiskacım siz nasılsınız?
kızlar yarın eşim geliyormuş. 31 gün oldu gideli :dance:
iyiyim gülşahçım, patiskacım siz nasılsınız?
kızlar yarın eşim geliyormuş. 31 gün oldu gideli :dance:
canım bi yerden basla hemen;konu çoksa;sende azcık dinlen burda:))
ben türkçeden sonra eşimle osm kültür mede.çalıştım.eşim anlatıyor detayları;yoksa okuya okuya uykum geliyor;kavram haritamızı aldık önümüze notlar alıyoruz..ordu da kaldık;oda yoruldu bende...
arkadasım geldi uzman kariyerle ihtiyacın denemesini fotokopi çektirmiş;acayip stresliyim valla
eşinin yardımcı olması ne güzel. benim eşim de geometride yardımcı oluyor saolsun ama ben çok önyargılıyım sanırım geometriye....
bu stres beni de bitirecek vala :) o kadar dikkatsizim ki anlatamam. dün nescafe yapayım dedim kendime, ısıtıcıda suyu kaynattım sonra aldım elime nescafe kavanozunu 1 kaşık alıp ısıtıcının içine attım sempatiksalakcinni kabardı, köpürdü, taştı :)))) iyice saçmalamaya başladım yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?