2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kolay gelsin patiskam,canım beniim

ben başlayamadım bi türlü başlamıcam şimdi, uyuycam çok uykum geldi. vicdan azabı çeke çeke uyucam.

selam kızlar bugün doktora gittim kafa filmi çekti sinüzit alerjik rinit ikisi birarada 3 haftalık ilaç tedavisi verdi geçmezse tomografi çekcekmiş yaaaa nedemek bu şimdi tomografiçekme gereğini niye duyduki başka birşeymi var anlamadım ? şu öksürüğüm geçsede rahat rahat ders çalışsam artık zaten netlerim bir türlü yükselmiyor yaa arkadaşlar ben denemelerde zaman yetiştiremiyorum gk 40 dk da yapıyorum gy 80 dk oda mattan 10 tane ancak yapıyorum gk 45-50 net gy30-35 net çıkarıyorum süreyle ters orantıya bakın yaaa .......sizin nasıl?

selam arkadaslar;bende okuldan geldigimden beri türkçe çalışıyorum;malum 7 yanlış çok koydu bana;daha önce genel yetenek bölümünü es geçiyordum dergilerde;ama az önce hiç üşenmeden derginin türkçe paragrafta anlam konusunu okudum;ve ardından 139 soru çözdüm;40 ı hariç çıkmış sorulardı;genel olarak iyi ama çözerken çok sıkıldımoku oku bitmiyor ki!!

aynen canım bende türkçeden önceleri 26-29 arası doğru çıkarıyordum son bir kaç denemede sürekli 7 yanlışım çıkıyor bende türkçe çalışmaya başladım.neyse enazından sınavdan önce hatamızı anladık...

slm herkese:)ben bugün geçmiş kpss sorularına baktım matematik geçen senelerde ne kadar kolaymış bi tek geçen sene zordu bu sene de elemek için zorlarlar gibime geliyor((türkçe de anlatım bozukluğu ile aram iyi değil 2006 da şu sorudaki anlatım bozukluğunu bulamadım bi bakarmısınız?(öyle lezzetli bir ürün elde ettik ki verilen zahmete değdi.) bence gayet düzgün ama:)))

kızlarrrrr ben yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum dilden Eee bu durumda sadece dil üzerine mi tercih yapabilcem başka bişi seçemicem mi

kızlar merhaba ben hıc ıyı degılım halama gttım kardesım alamaya geldı orda kardesımle tartıstık ben zaten aglıcak yer arıyorum saatlerdır de aglıyorum valla bı dısarı cıktım burnumdan geldı

herseyden herkesten sıkıldım artık atanıp gtmek ıstııyorum ama gdemıcem bu benı mahvedıyo ıyı degılım smdı calaısamam da

başakçım sınav yaklaştı hepimiz stresliyiz. eminim kardeşinde seni kırmak istememiştir.
canım gurbette yaşamak o kadar zor ki... insan sevdiklerinin kıymetini uzak kalınca daha iyi anlıyor.

canım verdiğimiz zahmete değdi olacaktır sanırım. yani ürünü biz elde ediyoruz ama zahmeti başkası vermiş gibi :) yani ben böyle düşündüm

Başakçım üzülme canım, kardeşler arasında olur böyle. ne için tartıştınız bilmiyorum ama eminim kırmak istememiştir seni...
Gülşah, ecesu nasılsınız?
geometri dersi vardı şimdi az önce bitti ama ne çalışsam bilemedim o kadar çok şey var ki

canım bi yerden basla hemen;konu çoksa;sende azcık dinlen burda:))
ben türkçeden sonra eşimle osm kültür mede.çalıştım.eşim anlatıyor detayları;yoksa okuya okuya uykum geliyor;kavram haritamızı aldık önümüze notlar alıyoruz..ordu da kaldık;oda yoruldu bende...
arkadasım geldi uzman kariyerle ihtiyacın denemesini fotokopi çektirmiş;acayip stresliyim valla

eşinin yardımcı olması ne güzel. benim eşim de geometride yardımcı oluyor saolsun ama ben çok önyargılıyım sanırım geometriye....
bu stres beni de bitirecek vala :) o kadar dikkatsizim ki anlatamam. dün nescafe yapayım dedim kendime, ısıtıcıda suyu kaynattım sonra aldım elime nescafe kavanozunu 1 kaşık alıp ısıtıcının içine attım sempatiksalakcinni kabardı, köpürdü, taştı :)))) iyice saçmalamaya başladım yani :)

ayyyy nasıl güldüm yaa;bende yapıyorum öyle şeyler;mantıgımı yürütemiyorum sorularda;en takıldıgım nokta bu;ve böyle olursa istediim kadar çalışayım;binlerce soru çözeyim yine yapamam bu soruları;eşim bu konuda kızıyor bana;hemen cevaplama düşün diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…