2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

cnm bence verılen zahmete olmamalı yanı zahmet verılmez kı

merhaba bende daha yeni başlayacam çalışmaya...
serçee yapılan zahmete olacak...
ecesu tatlışş gözün aydın hayırlarla gelsin eşin...
pinky boşver tatlış ne yapcan yönetici sekreterliğini üzülmee...

patıskacım cok guldum ya cok tatlıısın nasıl lezzetlımıuuydo barı nescafe ısıtıcının ııcnde ayrı bı tatlı olmusturkaydirigubbakcemile3

başağım gülşah patiska siz napıyosunuz maşallah ne güzel çalışıyorsunuzz....
ececcik nereye gitti başağımın dediği gibi onun ataması önce mi oldu acaba kaydirigubbakcemile3

sağol gülsucum... ben de türk kahvesi yaptım şimdi çalışmaya başlayacağım. tarihi tekrar ediyorum osmanlıya geçicem.

sağol başakçım inşallah bir aksilik çıkmazda yarın gelir. hem bana da moral olur düzenli ders çalışırım. aklım eşimde olunca ders çalışamıyorum.

evet canım bende de oluyor bazen öyle şeyler. tabir yerindeyse hemen atlıyorum yani :)) bazen öyle mantıksız bağlantılar kuruyorlar ki insan şaşırıp kalıyor akannehir

tarihe başlayacam tekrar gülşahım pazatesi inşallah başağımla başlıycazz...bazen az yanlış çıkıyor bazen çok bende anlamadımm akannehir
vat ne yapcam bilmiyorummm tatlışllarrr çok zoruma gidiyor çalışmak...

patıskacım cok guldum ya cok tatlıısın nasıl lezzetlımıuuydo barı nescafe ısıtıcının ııcnde ayrı bı tatlı olmusturkaydirigubbakcemile3

başak'ım ben değil ki tezgah içti :))) demek ki neymiş fokurdayan suya nescafe atılınca köpürüyomuş :))))

Gülsu'cum hoşgeldin. ben bugün pek çalışamadım ya. her gece söz veriyorum kendime yarın daha verimli çalışıcam diye ama olmuyo :) ama yarın daha verimli çalışıcam -tatlicadiarzu-

bu arada karar verdim üslü-köklü sayıları tekrar ediyorum

iyi akşamlar herkese şimdi okudum cvplarınızı anladım şimdi bozukluğu:))bol soru çözmek lazım ama ben gönülçeleni izliyorum şimdi sevdiğim tek dizi:))siz ne güzel izlemiyorsunuz herhalde ben bi bırakamadım dizileri

vatandaşlık zor geliyor gerçekten, ben hala idare hukuku mu ne o son ünite ona çalışıcam.... sürekli erteliyorum. ama neyse ki çalıştığım yerlerden öyle abartılı yanlışım çıkmıyor. tek tesellim bu

Ecesu kolay gelsin canım....
ben de üslü sayları tekrar ettim, ztv den dinleyerek.
şimdi biraz soru çözücem

Günaydın kızlaaaar kaydirigubbakcemile3
dün sizden ses seda çıkmayınca biraz üslü sayılar testi çözüp yattım ben de. yatakta da yalandan biraz anayasa cep kitabını okudum.
şimdi de 1. dünya savaşı videosunu izleyeceğim tarihten...sonra coğrafya konu tekrarı(bu akşam ders var çünkü) sonra tabii test çözmem gerek bi sürü, sonra köklü sayılar tekrarı , bi de ev temizlenmeli akannehir ben ölmüşüm ağlayanım yok

günaydın patiskammm çok vahim durumdayız bu aralar benim çok çalışmam gerekirken her gün daha az çalışıyorummm töhhhhhhohaoldumsmile

öyle vala Gülsucumm, daha çok çalışmamız gerekirken biz daha çok yayıyoruz. eyvahedigeldismile
ama ben bugün için kararlıyım hadi sen de bi plan yap kendine ve bugün ona uyalım. ben derse ara verdiğimde gittim mutfağı toparladım, gözüme ne zamandır batan dolapları düzelttim ve hiç oyalanmadan masama döndüm :))) bi sonraki molada kuruyan çamaşırları toplamak ve nevresimleri değiştirip makinayı çalıştırmak niyetindeyim :)))
öpüyorum kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…