2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydınnnn patistacım;bende 9 a gelmeden uyandım;biraz agrım var zor kalktım ama malum dönem yüzünden:)
yerleşme çalıştım;şimdi çamaşır toplayıp;yenilrini makinaya koyup;kahvaltı için eşimi kaldırcam..sonra 5. eğitim dergime baslıcam...offf 12 tane hepsi;nasıl yetiştircem ki???faha denemeler duruyor;vakit kaybetmemem lazım(

günaydın kızlar

ben bugün çok kötüyüm. afedersiniz ishal olmuşum istifrada ediyorum üşüttüm galiba. başımı kaldıracak halim yok.

canım ya, sen de bendensin demek :))) ama işin kötüsü ben bu ay o malum dönemi göremedim. stresten sanırım. eşimi de peşinen uyardım bak hiç görmediğin bir patiskayla karşılaşabilirsin bu ay, ayağını denk al diye kötükedihüso şaka bi yana, sıkıntı veriyor ya (
şimdiden afiyet olsun Gülşahcım, sonra da vakit kaybetmeden başla bence 5. bugün biter :)) hepsini yetiştirirsin daha 1 ayımız var yine de salmamak gerek tabi ama eyvahedigeldismile

günaydın kızlar

ben bugün çok kötüyüm. afedersiniz ishal olmuşum istifrada ediyorum üşüttüm galiba. başımı kaldıracak halim yok.

Ecesu canım çok geçmiş olsun... bi doktora git istersen, ben de aynı şekilde olmuştu bağırsak enf.da... ihmal etme canım.

kızlar nasılsınız?
pek giremiyorum nete, nişandan snra akrabalardan bazıları biz de kaldı, üstüne bir de dün dayımlar geldi. evin içi curcuna:sinifsinif: şimdi gezmeye gitiler, hemen siz bakayım dedim. geçmiş sayfaları okuyamadım, umarım herkes çalışıyordur.
ben tarih tekrarı yapıyorum bu aralar, ne çok şey unutmuşum.
yarın ıhtiyaç ın Türkiye geneli sınavı vareyvahedigeldismile
bugünde anayasa bakayım diyorum. ufff stres oluyorum, misafirlerde var.

Pikolatacım kolay gelsin canım. hepimiz aynı durumdayız stresten patlayacak yer arıyoruz. ((
kolay gelsin canım benim....

kızlar bu arada ben tarihten bi ünitenin videosunu izledim, sonra kitaptan ve notlarımdan tekrar ettim ve soruları çözdüm... şimdi yemek yiyeceğim ve sanırım 1 saat uyuyacağım. benim enerjik başlayan gün yalan oluyor ya hadi hayırlsıı -tatlicadiarzu-

merhaba kızlarr, erken kalktım bugun, 105 paragraf sorusu çödüm 12 yanlış çıktı, iyi gibi sanki.

sonra annemle alışverişe gittik, şimdi matematikten yüzde kar karışım hareket problemlerini tekrar edicem hatırlamıyorum ya şaka gibiii. Haftasonu oldugu içinde aşkıma telde sorcam yapamadıgım soruları:)

patiskam canım nasılsın, nasılsınız kızlar, geçmişi okuyamıyorum girdiğimde, herşey yolundadır inşallah, ecesu eşin geliyormuş sanırım süper, pikocum kolay gelsin sanada, bana da haftaya pazar gelicekler kesinleşti. Yiyecekleri falan annem hallediyor daha çok bende yardım etcem tabi ama çok heyecanım kalmadı, aldıgım kilolarıda takmıyorum ya artık kızlar, canım ne isterse yiyorum:) sınavdan sonra zaten vericem. sıkmıcam kendimi artık yaaa..

patiskam canım kolay gelsin,

hepimize kolay gelsin kızlar öpüyorum hepinizi.

ecesu çok geçmiş olsun;hemen doktora git bence de enfeksiyon olabliri..kahvaltıdan sonra 100 tane tarih çözdüm;islamiyetten önce türk tarihi ile ilgili;eşimle kültür medeniyeti bitirdik ama çok uzun sürdü sıkıldık tabi;koskoca osmanlının kültürü 3 saate sıgar mı zaten??
şimdi üstünden çok zaman geçirmeden;son soru bankamın son tarih sorularını çözücem..dinlendikten sonra artık eğitim bilimleri dergime geçmeyi düşünüyorum.
akşamda arkadaslar çagırdı ama çok agrım var;kendimi pis ve huzursuz hissediyorum.şimdilik gitmeye niyetim yok..
öpüyorum hepiniziii

sağolun kızlar. burda tek başıma hastaneye gidemem. baya uzak taksi falanda yok. beni götürün diyebileceğim kimsede yok herkesin eşi görevde. mecburen eşimi beklemek zorundayım. ilaç içtim biraz daha iyiyim sanki.eşimde sabah erken gelicez demişti hala ses seda yok. aramıyorda iptal oldu galiba yine. offf beklemekten yoruldum artık.

canım patates haşladım yedim. şimdi biraz daha iyiyim halsizlik var sadece.

evet gülşahçım eşim dün gelecekti iptal edildi diye haber geldi. yarın gelicekler dendi bu saat oldu yine yokkk. yine iptal oldu sanırım.

merhba kızlar, uyudum geldim...
Ecesu canım bol sıvı tüket meyve, meyve suyu,ayran ve maden suyu özellikle maden suyu demişti bana doktor... inşallah iptal olmamıştır da sadece gecikmiştir eşin, iptal olduysa da üzülme nolur, afyona gittikten sonra olmayacak bunlar onu düşün, bozma moralini olur mu :1hug:
Gülşahcım,Pinky'msize de kolay gelsin kızlar. çok öpüyorum ikinizi de

sıkıldımm sıkıldımm(
derginin gelişim ve öğrenme kısmı bitti;şimdi size bakıp;odama geri döncem..
baya tarih çözdüm bugün;osmanlıda bilmedigim şeyleri öğrendim;yediiklimin soru bankasının soruları baya iyi bu konuda..
patiska;basak sizleri görüyorum sanki;neler yaptınız??
başakçım bugün nasılsın tatlım?

canlarım ben geldımmm

aman son zmanlar artık dersanede cok sıkıcı tabı dersane cıkısı bıyerlerde yemek yedım. yarın da dersneye gtmeyı düşünmuyorum. sınva var sınava da grrmıcem alt üst oluyorum sınava grınce.

bugun anyasaya baslaayyım dıyorum artık

maslalh hepınız calsıamıısnz aferımm sızee

gülsahcım ıyı olmaya calsıyorum sankı umudumu kaybetmek üzereyım ama pes etmıcem olmazsa olmaz seneye tekrar hazırlnırım ama bu sene de olması ııcn elımden gelennı yapıcam aksama anayasaya balsıyım dıyorm

sen nasılsn cnm

ece gözün aydınn:)))
başakçım canım;ne yapaıym işte;ders ders ders!!bir yandan da bu kadar çalışmanın karşılıgını alamama korkusu içimde..kazanamazsam hayatın sonu degil bunu biliyorum ama 1 yıllık emeğimin çöpe gitmesini nasıl sindircem;kimsenin anlamadıgı nokta da bu...
böyle işte tatlım..
sende çalışıyosun biliyorum;az kaldı;yılma;zaten şurda ne kaldı sınava.

diyorum ben kafa kalmadı diye... 5teki coğrafya dersini 7de zannediyodum ve haliyle kaçırdım, son yarım saat falan sanırım. neyse tekrarını izlerim artık....
Gülşahçım ben de yediiklimi sevdim, data biraz saçmalamış geldi bana :)))
Ecesu inşallah bu sefer kesin gözün aydın :)
Başak aman diyim canım ya ümitsizlik en kötüsü. sınava kadar ümidimizi de azmimizi de koruyalım, sonrası allah kerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…