2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bi çözüyorum bi geliyorumm;bugün 420 oldu çözdügüm sorular;tabi fazlasıyla konu da çalıştım aralarda..şimdi bi yemek yicem va ardından kalan iki konumu bitirip;arkadaslara gitmek için hazırlancam;gitmeye karar verdim yoksa patlıcam evde:))

fıstıkımm calstın gezmeyı hakettın gt tatlım degıslıklık olur

ben de geldım bıraz tv ızledım uzandm derkne bu saat oldu yıne

müthıs yagmur basladı bayılıyorum boyle havalaraguclubacismile

ne yapıyosunuz herkes ne güzel çalışmış ben sadece sabah 1 saat vat çalıştım okadar yemek yiyim başlıycam....mafoldumben

merhaba kızlar.
coğrafyadan 1 saat falan ders dinleyip yemek yedim. şimdi matematik üslü sayılar çözücem....
Gülşah harikasın vala....
Başak,Gülsu siz ne yapıyosunuz şekerler ?

gülsucumm tarihte ne yapsak yaa;nasıl yardımcı olsam??
patiskacım sende uykudan sonra iyi çalıştın anlaşılan..hangi konuyu izledin cografyada??
bende son noktayı demin koydum;çıkmış sorularıda çözüp bıraktım..kaldı 7 şer geri;2sini yrın bitircem nasip olursa...bakalım sonra neler olcak:)))
arkadasları bekliyorum..arayınca bizi gitçez..

canım canlı dersti, ben girdiğimde iklim elemanlarını anlatıyordu.
vala uyku bi güzel geldi ki... rüyamda bile soru çözmesem daha iyi tabi de :)
size iyi gezmeler canım, bugün fazlasıyla hakettin, gönül rahatlığıyla eğlen :)

Son düzenleme:
patıskacım nasılsn

ayy ben anyasya baslıcam ama korkumdan baslayamıyorm oylanırken yıne bu saat oldu bısı de calsmadım daha yemek yıyınce de agırlık çöktu valla

bi tane mat denemesi yaptım patiskam bi tane daha yapacam yediiklim mat denemelermi bitirmiş olacam...
gülşahım bilmem bazen iyi öğrenmişim tarihi diyorum bazen de çok kaz kafayım diyorum alsanaalsanasmilenapcam bakalım...
başağımm başladın mı bitanem töhh yetişemedim sanaa:hulya:

iyiyim Başak'ım üslü sayılar çözüyorum, birazdan da köklüleri tekrar edicem inşallah. canım anayasanın sıkıcı olması dışında bi zorluğu yok ya, yeter ki başla, gerisi geliyor.
hoş bende daha idare ünitesine çalışıcam ama

ooo harikasın Gülsu'cum. nasıl yediiklimin denemeleri? benim de almam gerek deneme ya, ben karar verene kadar sınav geçicek. yardım edin bana fikir verin :)

ıyi akşamlar kızlar,
ecesu gözün aydınnn canım benim, gülşah ne güzel bi sürü soru çözüyorsun harika.

canlarım çok özledim ben sizi, patiskam cnm kolay gelsin iyi ki burdasın, of ara verdim bende, gündüz çok çalışmamıştım ama akşam başladım iyice akşam 7 den beri aralıksız çalıştım.

coğrafyadan 3 deneme çözdüm, 1-2 yanlışım çıktı en fazla, baya sevindim:)
türkçeden paragraf çözdüm işte 105 soru, bu gece de 210 soru çözücem. kitaptaki türkçe testlerini bitiricem, uyumucam bitirmeden.

matematikten aşkımla telefonda yüzde kar zarar problemlerine çalıştık, 20 soru onunla çözdüm arada bende yaptım, diğer 20 soruluk testten de 2 soru yapamadım sadece:) bilmiyorum umutlandım heveslendim kızlar:) yarında karışım,hareket problemlerine çalışıcaz telefonda.

şimdi türkçe testlerine başliim 210 sorunun bitmesi lazım.
bende vatandaşlık videolarına yarın başliim diyrum başakcım

Pinky'm maşallah sana harikasınn vala
benim de türkçe çözmem gerek ya. bari bu gece bende çözeyim türkçe

yok patiskam ya walla çok çalışmıyorum, konsantre olmaya çalışıyorum sadece derslere, inşallah olcam böyle devam eder inşallah.

patiskam beraber çalışalım türkçeye o zaman canım benim.kolay gelsinn canım, hadi bakalım çalışalım.

canlarım ben baslayamadım anaysaya hıc ıcımden gelmedı

ben de oturdum gecen senekı 2009 egıtım denemesı nı çözdum 120 soru çözerken cok zorlandım ama az yanlslım cıktı

vee bıraktım caslısmayı cok sıkıldım tv izlıcem bugun sadce ve sadece 1 tanecık egıtım denemsı çözdm iğrenc bı gundu

ben burdayım Pinky'm. mahşeri cümbüş passaparolaya gelmişte biz hastasıyız onların eşimle :))) ona takıldım.
uff ben de sözde üslü sayıları bitirip biraz tarih çözüp sonra üslü sayıları tekrar edicektim. artık üslü sayılar yarına kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…