2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

nerdesinizzzz ayy yaprak dökümü finali izledimm çok fenaaaa izlemem lazım kaç haftadır izlemiyorm....

günaydın kızlar 5ten beri uyanığım öksürük uyandırıyo birdahada uyuyabilene aşkolsunidare hukukundan yprak test çözdüm birsürü yanlışım çıkıyo konu çalışamıyorum yanlışlarıma dönüp bakıyorum... dün iki tane deneme çözdüm 80 netten yukarı gene çıkadım çakıldım kaldım ama olsun yanlışlarımdan öğreniyorum bundan sonra hergün inşallah iki deneme yapıcam.....

Gunaydın kızlarr, nasılsınız bugün, uyanmadınızmı dahaaa.mavlicim günaydın, bugün nasılsın, iyileştinmi biraz canım. Geçmiş olsun.

Hemen vatandaşlığın ilk videosunu seyretmeye başlıyorum canlarım, 6 video varmış kalan videolarda 5 günde biter, tekrarınada vakit kalır böylece diyorum.

Video bittikten sonra biraz vatandaşlık testi çözerim ilk konudan.
öpüyorum canlarım

sağol canım ilaçların faydası oluyor ama doktor 3 hafta antibiyotik tedavisi verdi daha 3. günüm haftaya ancak düzelirim heralde bende kahvaltı yapıp bir deneme çözücem...

günaydın kızlar daha yenı kalltım hastayım da kalkamdım yataktan.mmalum hastalıkmafoldumben benım cok agrım oluyor da.

kahvaltı yapcam bırazdan 1 saate anca baslarım anyasaya.gözümden okadar cok büyüttum kı yetısmıcek gıbı anayasa

gülsucum gülsahcımm kalkmadınz mı daha pazar keyfımı yapıyorsunz kocacıklarınızla

pinkycımm burda cnm basladnmı anaysaya ben de kahvaltı yaptm da agrımın gecmesını beklıyorum

başakcım cnm geçer canım inşallah,

başladım cnm ilk videodayım, yarım saati kaldı bitmesine. sende ağrınbiraz geçince başlarsın cnm, sakin olmamız lazım, yetiştiririz diye düşünüyorum. her gün bi video izlesek bitiyor zaten en geç bi haftada başakcım , sonrada tekrara başlarız.

merhaba arkadaslar;11 e geliyordu saat kalktıgımda;çok geç yattım..
kahvaltı ve temizlik malum pazar günümün vazgeçilmezleri..eşim süpürdü ben sildim evi:))
bir ütüm kaldı o da akşam çünkü bende başakçımın durumundayım ve agrılarım var(
şimdi ne çalışşam diye plan yapıyorm;bugün baya geç başladım çünkü;6.dergileri hedefledim;ve çalıştıgım her konunun elimdeki testlerini çözmeyi..arada bi maske yapayım yüzüme;duş alayım:))
bugünlük böyle işte..
pinky sen nerden izliyosun videoları canım??
başakçım sen ne çalışıyosunn bakayımm anayasa mı??

merhaba kızlar...
dün yatakta tarih ve vatandaşlık testi çözdüm 4e geliyodu uyuduğumda, e haliyle bu saatte ancak kalkabildim.
şimdi dışarı çıkıcam, deneme falan da bakıcam. ne alacağım konuusnda hala bi fikrim yok ama...
Mavli'cim Başak'ım geçmiş olsun kızlar....
Pinky'm,Gülsu'm sizi de kocaman öpüyorum. hepinize kolay gelsin....
Gülşah gelmiş :) hoşgeldin canım

merhaba patiskacım;baya geç saate kadar çalışmışsın;gez bi güzel sende..hava güzel görünüyor bugün;ancak camdan bakabiliyorum bu güzel havaya:)
arkadaslar pikniğe çagırdı ama gelemeyecegimi söyledim(

Kızlar ilk video bitti çok şükür,kahvaltı falan oyalanma derken, bitirdim neyseki, gülşahcım ihtiyacın videolarını izliyorum.
Patiskam canım sana da kolay gelsin, süpersin gece 4 e kadar baya çözmüşsündür, bende türkçeden 100 soru çözebildim dün gece, kalan yüz soruya şimdi başlıcam canım.
başakcım halledersin, bi başla devamı gelicek inşallah anayasanında.

şimdi bi yemek hazırlıcam kendime bi 45 dk ara vercem

tatlım merhba evet cnm anyasadan ılk konuyu calsmaya calsıyorum ayy hastalıgımın ılk gününü hıc sevmıyorum. acaba sınavda da hasta olurmuyum dıye pimpiriklenmeye basladım hesapladım ama bakalım artık

ohh ne guzel esın de yardım etmıs sana

merhaba kızlar, şimdi eve geldim, başlıcam inşallah.
internetten deneme siparişi vericem ama yediiklim düşünüyorum sizce nasıl? ama üstünde lisans falan demiyor. yanlış almayayım bi de? önlisans-lise falan olsaydı belirtirdi di mi?
bi de ihtiyacın 15lisi ve zopzor olanı alıcam...
ya çok soru sordum ama bi de uzman kariyerin matematik öğreten çözümlü test kitabı var. aslında diğer kaynaklarda sıkıntı yaşamıyorum matematikle ilgili (ihtiyaç-yargı, pegem) ama uzman kariyerdekileri çözemiyorum. sizce o kitabı almalı mıyım ? yoksa uzman kariyer mi abartıyor off bilemedim... yardım edin kızlar nolur, bi fikir verin

patıskacım bosver su satten sonra alma bence uzman karıyerı derım ben.

öyle mi diyosun? ayy nerden aldım şu uzman kariyerin yaprak testini... geçen gün ondaki mutlak değer ve eşitsizlik sorularını çözdüm aslında, ama dün yargıdan bi sürü üslü sayı testi çözdüm gece bi bakayım dedim, yapamadığım oldu bi sürü...
ama ya yetersiz gelirse matematiğim
sen çözdün mü uzman kariyer ?

bu arada nası gidiyo senin kitaptan çalışma?

pşşşt nerdesiniz yahu :)
Gülşahcım hiç gezilecek gibi değil hava canım ya, bir sıcak var ki dışarda sormayın. işimizi bitirip hemen döndük...
Mavli canım aman aksatma ilaçlarını, inşallah çabucak geçer...
Pinky'm pek türkçe çözmedim ama ben akşam tarih çözdüm 8-9 test, sonra birazcıkta vatandaşlık. toplasan 30-40 soru ancak çözmüşümdür Türkçe...
şimdi de köklü sayılar tekrarı yapıyorum, inşallah bu bitince soru çözüp çarpanlara ayırma tekrarı yapıcam...
Ecesu,Gülsu siz nerdesiniz ciciler yaaa. Ecesu bi görünüp kayboldu gerçi, yazmadı

slm kızlarrr:)sabahtan beri karmakarışık çalışıp duruyorum bişiyi bırakıp diğerine geçiyorum:))ama yine de bişiyler yaptım coğrafyadan bölgelerle ilgili 100 soruyla başaladım türkçeden 30 soruluk bi deneme yaptım sonra belalım olan vatandaşlıktan idare hukukunu çalışıp soru çözdüm vatandaşlığa dün tersten başladım:)uluslar arası kuruluşlar,ab falan bugün idare yarın da baştan başlıyım diyorum:)) video izlemek çok zaman alıyo gibi geldi bende kitaptan okuyup ufak notlar alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…