2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben daha yeni başlıycam gülşahım ve başağım gibi ben de hastayım ve karnım ağrıdı biraz işlerim vardı derken bu saat oldu yarında annemler antalya gidecek inşallahh bende sınavdan sonra gidecem yalnız kalacam işte biraz canım sıkkın bugünn yavvvvmafoldumben
ilaç içtim ağrıkesici oda biraz erteledi sınav günü hasta olacam yine ağrıkesici içerim inşallahakşamı olurumm offf yokssa ağrıdan bişey yapamam...
coğrafyadan ilk konuyu çalışacam...
patiskam ne yapıyosun ne çalışıyorsun başağım da çalışıyor yokkk..

patıskacım gülsucum sormayın zar zor calsıyorum kendımı cok aptal hıssedıyorum vatandaslıgı caslırken zaten oylee ezberlemıyorm üstunköru calsımaya calsıyorum aslında heran vazgecebılıırm temmelı bırakabılırm anaysayı off ya zaten umuudm yok bu sene o kadar sıkıldım kı üstelı ders calsıamyı da seven bırıyım

bıde bogazım da acıyor yutkunurken basımda agrıyor artı dıger türlu hastalık da var öfffffffffffffffffffffffff

Gülsu'cum hoşgeldin canım. sana da geçmiş olsun, hepiniz aynı gün :))) ama ben bu ay regl de olmadımi keşke olsaydım vala ağrısını çekmeye razıyım, böyle daha çok rahatsızlık veriyor...
annenler için de Allah kavuştursun canım benim. az kaldı zaten sınava, üzme kendini...
ben deminden beri ne alsam diye bakıyorum internetten, yavaştan sıyırıyorum mu ne -tatlicadiarzu-
bi tane matematik deneme kitabı alıcam ama yargının iyi mi sizce?
Gülsucum sen çözüyodun sanki matematik denemesi?

canım benim bi pastil al istersen... vatandaşlığı da bırakma, evet sıkıcı ama en azından sonra soruları doğru yanıtlıyo insan

patıskacım aldım pastıl

canım yargı nasıl hıc bılmıyorm ben de yaklasım yedııklım ihtıyac vardı gülsu bılıyordur o dneeme flan çözuyordu

kızlar panikliyoruz yaa;son günler çünkü;bende anca eğitim dergimi bitirdim;şimdi genel kültür 6 ya baslıcam;ihtiyaç 9 deneme ve yediiklim denemelerimin bir çogu duruyor;eşimi yanıma çagırdım ve bi program yapalım bunlara dedim;bi yzdım tarihleri üstüne ki asla gün yetmicek denemelere...ne yapacagımı şaşırdım;evde oldugum günlerde 2 şerli yapıcam anca..ki daha internetten indirip bakmak istediklerim vardı;uzman kariyer gibi;değişik soruları görmek açısından..yine geç kaldım ve bu beni çok kızdırıyor..
biz 2 temmuzda tatile çıkıcaz;arkadaslarla otelde yerimizi ayırttık;4 gece 5 gün kalıcaz;yani ne
yapacagımı şaşırdım şu an...ama geçen sınavdaki gibi olmak istemedim;çünkü kendimi son haftalarda fazlasıyla yordum ve sınavda fenalaştım;tatile sınavdan önce gitme kararını bu yüzden eşimle birlikte aldık..umarım hakkımızda hayırlısı olur..

canım iyi olur inşallah ya, kafan dağılır... kendine kızma da ayrıca, hepimiz aynı durumdayız.

patiskacım sağol canım.ilaçlarımı aksatmıyorum sınava kadar iyileşmek istiyorum .. ayyy herkes sınavda hasta olucak galiba benimde son günüm bugün büyük ihtimal sınavdada hasta olcam inşallah ilk günü olmaz!:.. patiska yediiklimin denemelerini sormuşsun ben hergün yapıyorum 20lisini almıştım bugün 12,sini yaptım en kötüsü buydu çünkü türkçede dilbilgisi çoktu 75 net yapabildim diğerlerinde 80-82 net yapıyordum geçmiş 2006-2007-2008-2009 kpss sorularını çözdüm 78-86 arası net çıkardım yani bence kpss formatına uygun ayrıca çözümlü olması çok iyi yanlışımı görüyorum bunları bitireyim ihtiyacın 15li çözümlüsünü alıcam ben saat tutarak çözüyorum tam 120 dkda bırakıyorum sınavda telaşlanmamak için şimdiden kendimi alıştırıyorum artık konu çalışamıyorum denemedeki soruların cevaplarından konu çalışabiliyorum siz çok güzel çalışıyorsunuz maşallah!

mavlicim saol canım cevabın için şimdi verdim sipariş.. sen iyileşmene bak canım, üzülme konu çalışamıyorum diye, ben nerde yanlış yapmışım diye baktığımda daha çok aklımda kalıyor. ama ben hala bitiremedim konularımı

merhaba hanımlar.

bana genel kültür soru bankası önerebilir misiniz? tek tekte olabilir coğrafya tarih vatandaşlık olarakta. yediiklim yargı ve ihtiyaç hariç.

birde denemelerden hangisini önerirsiniz.

merhaba kızlar....
ben hala köklü sayılarla boğuşuyorum... şimdi yemek yedim, devam edicem. çok yavaşım yaa

electra bende bunların haricinde data var ama çok önermem galiba. pegem olabilir o da var bende güzel gibi...
bizim tarih hocası kamu yayınlarını önermiş ama ben bilmiyorum hiç kullanmadım.
deneme de sanırım yediiklim ve ihtiyaç çok tercih edilenler

kızlar ben bırzdan bırakcam calısmayı cok yorgun hıssedıyorum kendımı bogazım da gecmedı hala zatenn. amann hsata olmak ıstemıyorumakannehir

kızlar yine firardasınıız :))) ben köklü sayılardan sonra biraz coğrafya tekrar ettim, şimdi de duşa girip test çözücem. bi ara da anayasa tarihine çalışmam gerekiyor. hep yanlışlarım ordan çıkıyo

Jennifer lisans başvuruları bitti.. önlisans ya da lise düzeyiyse sanırım temmuz 2 gibi bişeydi ama sen yine de onu sor...

patiskam kızlar ben geldim, şimdi 150 türkçe sorusu çözdüm, çokyoruldum, bugun ilk vatandaşlık videosunu izledim, aşkımla telde karışım ve hareket problemlerine çalıştık soru çözdük, hatırladım, yarın tekrar edip kendi başıma çözmeye çalışıcam.

ıhtiyacın muhteşem soru bankasındaki türkçe,coğrafya,tarih konularının testleri bitti. Matematikten çok az kaldı, geometri ve vatandaşlıktan hiç çözemedim daha. Yargının yaprak test soru bankasını almıştım o daha duruyor, ya ben yetiştiremicem herhalde, bitmeyecek mi ıhtiyacın 15 li deneme paketi de duruyor öylece, cesaret edip başlayamadım, bu 5 gün içinde vatandaşlığı ve matematikten eksiklerimi hemen tamamlayıp başlıcam inşallah of sıkıştım kaldım, ne zaman geçti onca zaman(

kimse yok mu kızlar, of cok sıkıntı yaptım yine. yatayım ben en iyisi. Bu hafta eksiklerimin çoğunu bitirmem lazım benim

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah 7 de kalkıp vatandaşlık videosunun 2.sini seyredip, sonra matematik problemlere bakarım, sonra vatandaşlık, tarih çözerim. mavlicim bende geçmiş kpss sorularını çözücem deneme deneme, başlasam artık iyi olcak, bir yandan onlarıda incelemeye başlamayalıyım,

of ihtiyacın 15 li denemelerinede haftaya başlarım, of napcam ben ya her gün 2 deneme çözsem haftaya bi haftada biter 14 deneme, çıkan kpss denemelerinide bitirsem 5-6 günde. sanırım 2 hafta içinde biter değilmi. en azından hedefim elimdeki 15 denemeyi ve çıkmış 10 kpss denemesini çözmek 10 günde.

Günaydın kızlar, uyuyormusunuzz canlarımm yaa

patiskam burdamısın gunaydın canım benim, zoroldu biraz çok geç yatıp erken kalkmak ama kalktım sonunda, of gec eyazdıklarıma baktım da yine tutuşmuşum ya kaydirigubbakcemile3 oy oy oyy:) geliyor işte hep öyle bana yaa.. Şimdi vatandaşlığın 2. videosuna başlıyorum hemen canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…