- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #8.881
patıskacım gülsucum sormayın zar zor calsıyorum kendımı cok aptal hıssedıyorum vatandaslıgı caslırken zaten oylee ezberlemıyorm üstunköru calsımaya calsıyorum aslında heran vazgecebılıırm temmelı bırakabılırm anaysayı off ya zaten umuudm yok bu sene o kadar sıkıldım kı üstelı ders calsıamyı da seven bırıyım
bıde bogazım da acıyor yutkunurken basımda agrıyor artı dıger türlu hastalık da var öfffffffffffffffffffffffff
kızlar panikliyoruz yaa;son günler çünkü;bende anca eğitim dergimi bitirdim;şimdi genel kültür 6 ya baslıcam;ihtiyaç 9 deneme ve yediiklim denemelerimin bir çogu duruyor;eşimi yanıma çagırdım ve bi program yapalım bunlara dedim;bi yzdım tarihleri üstüne ki asla gün yetmicek denemelere...ne yapacagımı şaşırdım;evde oldugum günlerde 2 şerli yapıcam anca..ki daha internetten indirip bakmak istediklerim vardı;uzman kariyer gibi;değişik soruları görmek açısından..yine geç kaldım ve bu beni çok kızdırıyor..
biz 2 temmuzda tatile çıkıcaz;arkadaslarla otelde yerimizi ayırttık;4 gece 5 gün kalıcaz;yani ne
yapacagımı şaşırdım şu an...ama geçen sınavdaki gibi olmak istemedim;çünkü kendimi son haftalarda fazlasıyla yordum ve sınavda fenalaştım;tatile sınavdan önce gitme kararını bu yüzden eşimle birlikte aldık..umarım hakkımızda hayırlısı olur..
patiskacım sağol canım.ilaçlarımı aksatmıyorum sınava kadar iyileşmek istiyorum .. ayyy herkes sınavda hasta olucak galiba benimde son günüm bugün büyük ihtimal sınavdada hasta olcam inşallah ilk günü olmaz!:.. patiska yediiklimin denemelerini sormuşsun ben hergün yapıyorum 20lisini almıştım bugün 12,sini yaptım en kötüsü buydu çünkü türkçede dilbilgisi çoktu 75 net yapabildim diğerlerinde 80-82 net yapıyordum geçmiş 2006-2007-2008-2009 kpss sorularını çözdüm 78-86 arası net çıkardım yani bence kpss formatına uygun ayrıca çözümlü olması çok iyi yanlışımı görüyorum bunları bitireyim ihtiyacın 15li çözümlüsünü alıcam ben saat tutarak çözüyorum tam 120 dkda bırakıyorum sınavda telaşlanmamak için şimdiden kendimi alıştırıyorum artık konu çalışamıyorum denemedeki soruların cevaplarından konu çalışabiliyorum siz çok güzel çalışıyorsunuz maşallah!
kızlarr napıyosunuzzz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?