2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın arkadaşlar, günaydın pinkycim her zamanki gibi erkencisin yine.

başak, gülsu, gülşah geçmiş olsun kızlar,
gülsucum şimdiden allah kavuştursun...
kızlar panik yapmayın ya böyle yaparsanız ders çalışsanız bile anlamazsınız ki...(diyene bak ben de öyleyim de eyvahedigeldismile)

patiskacım dün girdim ama yazamadım markete gittik. o yüzden hemen çıktım.

bugün 6.30da kalktım eşime kahvaltı hazırladım. biraz evi topladım. makinada çamaşırlar vardı onları astım. tayinciyiz ya giderken herşey temiz olsun diye ne var ne yoksa hepsini yıkıyorum. battaniye koydum şimdide makinaya. eşim 1 aydır evde olmadığı için haftasonu hiç çalışmadım diyebilirim. sadece yasamayı okudum. eşim gelince ne ishal ne istifra hiç bişeyim kalmadı valla. sanırım psikolojikmiş. öyle çok kötü olmadım bidaha.

kahvaltı edeyim vatandaşlık çalışmaya başlayacağım. bu haftasonu lys mata giricem. o yüzden haftasonuna kadar mat ve vatandaşlık çalışmayı düşünüyorum.

ecesu canım günaydın eşin de gelmiş, canım gözün aydın ne güzel, panik yapmamaya çalışıyorum cnm ama bazen geliyo böle yetiştiremicem hiçbişeyi gibi geliyor.

canım afiyet olsun, ben geç yapcam kahvaltıyı biraz, şu vatandaşlık videosunu da bitirsem rahatlıcam.

sağol canım evet eşim geldi sınav öncesi iyi moral oldu valla. bidaha bu kadar uzun gitmeyecekmiş. 2,3 günlük görevler olacakmış. onada sevindim zemuszemus

ay nasıl sıcak burası sabah sabah bile bunaltıyor insanı

Günaydın kızlaaaar....
Pinky'm canım sabah girdim ama elektrik kesildi yazamadım. bıktım buranın elektrik kesintisinden. aralarda veriyolar demek daha doğru elektriği...
7de uyandım bugün, kahvaltı yaptık eşimle. 8e doğru başlamışımdır sanırım. fiziki coğrafyadan kısa bi tekrar yaptım, sonra da coğrafya tarih vatandaşlık karışık soru çözdüm. kızlar ya nası o kadar soru çözüyosunuz, ben sabahtan beri kalkmadım masadan ancak 200 tane çözebildim... keşke saymasaydım :1no2:
bu arada dün gece 4e geliyodu yine yattığımda, şimdi çok uykum var o yüzden. acaba diyorum şööle bi kaç saat uyusam mı mirmirmirmir
aslında biraz da matematik çözsem iyi olacak....
Ecesu canım gözün aydın, iyi olmana da çok sevindim :)

canlarım gunaydınn karnımın agrısı gectı ama bu seferde halsizlık var bogazım acıyo yutkunurken gecmedı hala pastıl alıyorum

pinycım patıskacım ne guzel gec ytaıp erken kalkabılıyorsunz
pinkycım benım de yapcak bırsuruu seyım var cıkmıs soruların sadce cografyalarını çözdm

gülscum uyanmadı mı bızde bugun gülsucumla tarıhe baslıcaz 1..dunya savasından

Başakçım günaydın canım... bol bol vitamin almaya çalış, inşallah bi an önce atlatırsın.
canım eşimin işe gittiği ya da işten geldiği sabahlar uyanabiliyorum, yoksa alarm, telefon vs beni uyandıramaz
Gülsu da gelmiş, hoşgelmiş :teytey: kolay gelsin şekerler size

günaydınn ecesu patikam başağım geç kalktım lazım 24 gün kaldı yavv dün de 1 saat çalıştım hemen toparlanmam lazım 9unu sayma...
saçımı kurutuyorm ecesu tatlış keyfin yerinde maşallahh..kaydirigubbakcemile2
patiskam ne çalışcan ecesu tarih tekrarların bitti mi
ayrıca ececik hiç gelmiyor kimsede sormamış ama inte giriyor size sebebini söyledi herhalde
1000 soru yaptım diye gelirdi ya sempatiksalakcinni

başakcım iyi bak kendine, yapacak çok şey var başakcım kızlar,
evet gülsucum ececik hep aklımdaydı benimde,

of yapıcaz değil mi canlarımm, yetiştircez yapıcazzz..
2. videonun bitmesine 45 dk kaldı, bitsin hemen vatandaşlık soruları çözücem, sonrada matematikp hareket, ve yüzde problemlerinde soru çözcem kızlar.

ayy Gülsu'm çok güldürdün beni ya :))) gelirdi 1000 soru yaptım diye diyo yaa :)))
hakikaten yok ama niye gelmiyo ki acaba? bi ev mevzusu vardı acaba ondan mı? gerçi int giriyo diyosun, bilemedim :)))
canım ben kurtuluş savaşına geçmeden önce kaynaklardaki soruları bitireyim dedim ama zor olucak galiba... bi de vatandaşlık anayasa tarihi mi ne onu basmıyo galiba kafam, habire yanlış çıkıyo, işte ikisinden test çözüyorum. bi de öle arada oran orantı falan çözdüm...
siz tarihçisinz bugün galiba
Pinky'm bitiricez sen merak etme... yani inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar kolay gelsin... bende yarım saatçik uyudum dayanamadım :sinifsinif:
gülsucum ben tarihten osmanlıya kadar geldim bıraktım. tarihi özetlerimden tekrar ediyorum okuyup soru çözüyorum yazarak çalıştığım için okuyunca hemen aklıma geliyor. vatandaşlıktan da özet çıkartıyorum yasamaya geçemedim henüz dün okudum ama unutursam diye özet çıkartıcam yasamayıda. siyasi partilerin kapatılmasındayım.

coğrafyayıda okuyup geçicem. benim mat çalışmam lazım sanki herşeyi unutmuşum çok yavaşım. mattan bütün konuları tekrar etmem lazım çünkü haftasonu mattan lysye giricem önümüzdeki haftada tarih coğrafyadan giricem. tarih tekrarına haftaya devam edicem artık.

ay ne uzun oldu böyle yawww

ecesu maşallah sınavlara gire çıka sınav sitresi diye bişe kalmıycak sende kaydirigubbakcemile3 başakcım geçmiş olsun havalar bir iyi bir kötü hasta etti herkesi.. benim öksürmemden evdekilere gına geldi ama gariplerim moralim bozulcak diye bişey söylemiyolar annem arada ilçların hiç faydası olmuyomu diye soruyo okadar başkası bukadar öksürse bana afakanlar basardı eminim..... patiskacım sen sormuştun galiba gk soru bankası bende yediiklim ,ihtiyaç , uzman kariyer var ama en iyisi uzmanınki gibi geldi bana tavsiye ederim !

hımm... buarada bugün bir deneme yaptım 85 net ehhh dünkinden daha iyi biraz dinleneyim cevaplarını inceleyeyim biraz türkçe sorusu çözüp akşama bidaha deneme yapıcam:lepi:

Kızlar bitirdim 2. videoyuda. 1980 darbesi ve 1982 anayasısına kadar geldim. Devamı yarın artık.

ecesu bende hep notlar alıyorum almasam unutuyorum, o yuzden de videoyu izlemem uzun sürüyor, ama sonrasında sadece norlara geri dönüş yapınca hemen hatırlıyorum.

çok yoruldum, bişeyler yiyip uyuycam bi saat. öpüyorum canlarım.

kızlar merhaba başakçımm geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine(
bende okuldan geldim;hemen az sonra deneme sınavına baslıcam;kafam yorgun ama yetiştirmem lazım;kötü de çıksa kafama takmıyorum çünkü soruları görmem lazım..
görüşmek üzere..

kızlar benım de atesım var gıbı bı dusa grdım cıktım annem corba yapıyo sonra ılac alcam sonra bırazcık uzanırım belkı

merhaba kızlar... uyudum yemek yedim derken bu saat oldu...
yapılacak o kadar çok şey var ki , hangisinden başlasam diye bakıyorum ööyle kitaplara....
hepimizde bi uyku durumu var bugün hayırlısı :))))
bari matematik çarpanlara ayırma konusunu tekrar edip test çözeyim.... bu konuda belalılarımdan :)
hepinizi tek tek kocaman öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…