2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben de yemek yedım yattım ama oyle yatakta döndum durdum uyuyamdım kaklktım ebn de hasatım bıraz istırıat edeyım dedım

iyi yapmışsın Başakçım, bence uzan bugün sürekli, biliyosun yatmadan geçmiyo bu meret... kendini iyi bile hissetsen yattığın yerden bişeyler yapmaya bak bence...

kızlar nerlerdesnz ben baya kotu oldum halsizlestık atesım de ınmedı bogazımın yyanması da gecmedı acıle gttık yenı geldım

kızlar nerlerdesnz ben baya kotu oldum halsizlestık atesım de ınmedı bogazımın yyanması da gecmedı acıle gttık yenı geldım

canım yaa, çok geçmiş olsun... ateş hele berbat eder insanı, bi an önce iyileşirsin inşallah tatlım benim.. dinlen bol bol... iğne falan yaptılar mı ateşin için ? uyku da yapar o, uyu da bi iki güne topla inşallah kendini.... :teselli:

kızlar ben ev hanımı olmaya karar verdim yaa -tatlicadiarzu- vala üç beşte çocuk yaparım. bu ne ızdırap yaa, yapıştım vala sandalyeye artık

canım tesekkur ederım ıgne yapmadı ılac verdı bogazım ıltıhaplamıs
2001 mat soruları çözdm zar zor turkcesını çözuyorum bı yandan da tv yı actım bı kac sorum kaldı bıtsn bırakcam

Günaydın canlarımm,
Başakçım çok geçmiş olsun geçmiş olsun. Mavlide inşallah iyileşmiştir.o da hastaydı.
Vatandaşlığın 3. videosuna başlıyorum hemen.
Patiskam bende dün çarpanlara ayırma, köklü sayılardan sorular çözdüm.Bugünde doğan hocadan obeb okek, eşitsizlikler videolarını seyredip bu konulardaki testleri kitapta boş bırakmıştım bunları çözeyim diyorum.
Bu doğan hocada ekleyemedi diğer problemlerin videolarını bir türlü. Neyse kızlar hemen başlıyorum 3.videoya.

günaydın arkadaşlar sağol bitanem tam iyileşemedim ama kötü devreyi atlattım biraz önce uyandım günlerdir ilk defa öksürük tutmadan uyandımhihoyyyt 3 haftalık antibiyotik tedavisi verdi doktor bu sefer bitirmeden bırakmıycam (antibiyotik içmek istemediğimden bu hale geldim zaten) başakcım inşallah sende çabuk atlatırsın hastayken hiç ders çalışılamıyo.....pinkycim bende problemler videosunu bekliyorum....şimdi kahvaltı yapıp bir duş alıp dışarı çıkmam lazım öğleden sonra ancak dönerim opuyorumnanaktan

günaydın kzlar yenı kalktım gece yıne atesım vardı kahvaltı yapıp ılaclarımı ıcııcem

mavlıcım gulsahcım pınycım tesekur ederım canlarım
kızlar dogann hoca yazın eklıcekmıs kalan problemlerı

gülsucum naptın tarıhten yenı konuya basladnmı hangı konuyu calsıscaz

selam kızlar..hep bakıyorum buraya ama yazmaya yüzüm olmadığı için okuyup çıkıyorum.

başak,gülsu,mavli geçmiş olsun..ne olmuş hepinize öyle kendinize dikkat edin...sınav üstü dinç olmanız lazım

ecesu seninde gözün aydın eşin gelmiş..ayy taşınmayı bilirim çok uyuz ya toplanması neysede yerleşmek çok sinir bozucu..sınavlarındada başarılar canım..

gülsucum ececik ablası var diye girmedi..sonrada görümcesine gitti biraz kafa dağıtmak için istanbula..
eee başından beri hiç ara vermeden,herşeyden feragat edip çalıştı..1000 de çözer 1500 de..helal valla ben çok özeniyorum ona..aramızda en planlı düzenli çalışan o..kesin 90 üstü alır..Allah emeğinin karşılığını versin inşallah..

bu arada hepiniz en güzel çalışıyorsunuz..onu çalışcam bunu bititrdim deyip duruyorsunuz..maşallah size böyle devam edin..
hadi öpüyorum sizi kolay gelsin hepinize....

merhaba kızlar... ben ancak bu saatte kalkabildim (( eşim de arayıp kaldırmadı, sinir oldum
sabah3e kadar falan test çözdüm sonra yatakta döndüm durdum... zaman yaklaştıkça benim dengem tamamen altüst oluyor
dün de çarpanlara ayırma çözmeye çalıştım, bazı sorularda göremiyorum ne yapmam gerektiğini bi türlü. kurallar tamam ama göremiyorum işte. sabırsızım da biraz. sonra da sinirlenip yapamayacağım endişesine kapılıyorum, sonra toplan toplanabilirsen...

Başakçım inşallah bugün daha iyisindir. ama değilsen lütfen kendini yormamaya çalış. :1hug:
Mavlicim senin de iyi olmana çok sevindim, inşallah bi an önce tamamen geçer de rahatlarsın sen de...
Pinky'm şahane gidiyosun vala tatile gitmek yaradı sana :)))
ben de şimdi coğrafya izleyeceğim, sonra da testlerini çözerim....
off bugün yapmam gereken çok şey vardı, bu saatte kalkınca hepsi yalan oldu
Ecesu,Gülsu,Hilal hepinizi kocaman öpüyorum kızlar...

selaam! dışarıda işlerimi hallettim şimdi geldim eve biraz dinlenip çalışmaya başlıycam hilalcim patiskacım sağolun kızlar inşallah en yakın zamanda daha iyi olurum! hilalcim görünmüyodun sen yaz gene canım bende çok iyi çalışamıyorum ama inan burayı ihmal etsem iyice ipin ucunu kaçırırım......

merhaba kızlar. coğrafya ders kaydında bi sorun olmuş, ben de tarihten kurtuluş savaşı hazırlık dönemi, genelgeler vs izledim.... şimdi de test çözüyorum.
ya geç kalkınca gün yetmiyor kesinlikle... akşam oldu nerdeyse. 7de de coğrafya dersi var canlı

pardon dert köşesi yaptım burayıda pardon kızlar çok özür dilerim, gerçekten dağıtmak istemiyorum burada konuyu,ben biraz toparlanayım, kafamı toplayayım öyle geleyim(

başakcım iyi değilim of sınav streside beni öldürüyor resmen, of başakcım ben güçsüz bi insan haline geldim zaten, sınav stresini bile kaldıramıyorum, sürekli umutsuzluğa düşmekten bıktım herşeyi dert ediyorum, herşeye üzülüyor deli gibi hassasım, sıkıntılıyım anlamıyorum kırıyorum herkeside , aşkımıda kırmaya başladım sürekli ne dese haklı( içim bunalıyo, uyuyum ben biraz, böyle geçmicek

şimdi uyandım patiskam, tamam iyiyim şimdi, vatandaşlıktan 40 dklık bi yer kalmıştı onu bitireyim yatıcam tekrar, sabah erken kalkarım artık gece dayanamazsam oturmaya.

kızlar napıyosnz pınkycım naber

ben de tarıhten kultur medenıyet testı çözdm 2 tane de cografya denemsı çözdm

gülsucumm nerdesnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…