2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

iiyim başakçım uyudum kalktım toparlandım , of hemen sizin yanınıza koşuyorum işte canım sıkılınca, iyiyim ama şimdi vatandaşlık çalışıyorum siyasi haklarıda bitirdim, 6 videonun 3 ü bitti, 3 ü kaldı 3 günüm kaldı, anlıyorum sanırım, inşallah unutmam canım ya.

sevindim canım iyi olduğuna... aman iyi ol, hepimiz iyi olalım :1hug:
ben de az önce biraz ağladım, rahatladım....
coğrafya canlı dersinden sonra çarpanlara ayırma ile boğuştum... başka da bişe yok. şimdi tarih testi çözücem....

başakçım napıyorsun, ben yasamaya geldim şimdi canım erken seçim, seçimlerin yenilenmesine kadar geldim ama yatayım ben artık, çşalışıyormusun canım anayasaya sen,

öpüyorum hepinizi, öpüyorum başakcım senide, iyi geceler ben de yatayım erken kalkayım görüşürüz kolay gelsin:1hug:

Günaydın canlarım,
uyandım ben uyuyamıyorum zaten artık,
4. videoya başlıyorum hemen.

kızlar günaydın?

nasılsınız? dün giremedim. arkadaşın kızı rahatsızdı hastanede yatmıştı geçen hafta bu haftada kontrolü vardı. eşi görevde olduğu için bende onunla merkeze hastaneye gittim. ama eve zor attım kendimi.

yine istifra ediyorum. ishalde var. mideme kramplar giriyor. sanırım yediğim yemekten oldum. gıda zehirlenmesi diye düşünüyorum. arkadaşımda yedi ama ona bişey olmadı. benim midem çok hassas hemen farkediyor. eşim yine göreve gitti doktorada gidemedim.

ecesu cnm çok geçmiş olsun

of bitti sonunda kızlar 4. video ama sanırım bende bittim bugun tam 22 sayfa not tuttu bir tek video ya, allahım ne cok şey varmış, anladım ama yavaş yavaş sindire sindire. Vatandaşlığın bitmesine son 2 video hayırlısıyla kaldı. Cumhurbaşkanının görevlerinide bitirdim,Anayasa Hukukunun bitmesine çok az kaldı.

Bu pazar günü aşkımla ailesi gelecek, ufak bi boya yapmam gerekiyor camkenarları vs için ya, 1 saatte bitirirm herhalde, sonrada bi saat uyuyup dinlenip matematik çalışıcam. Öpüyorum kızlar.

merhaba kızlar... benim uyku düzenim iyice bozuldu.. 2ye geliyordu gözlerimi zor açtım, o da eşimin zoruyla, kimse ellemese akşama kadar uyurum herhalde... neyse kahvaltı yaptım şimdi başlayacağım ancak...
Ecesu canım geçmiş olsun, sen de bi arkadaşına falan rica etsen ? inşallah bi an önce geçer...
Başak,Mavli siz nasılsınız kızlar? daha iyisinizdir umarım bugün.
Pinky'm keşke ben de uyuyamasam ya :) gerçi gece uyuyana kadar kırk takla atıyorum, sabahta kalkamıyorum haliyle.

merhaba arkadaslar ben geldimmm...az sonra çalışmaya baslıcam;azcık dinleneyim;gördüğüm kadarıyla çalışmalar hızla devam ediyor:)

kızlar ya ne zamandır sorucam, bu d'hondt sistemi nedir ? ihtiyaçın kitabında ders anlatımında falan hiç denk gelmedim ama sorularda çıkıyo CADIARZU

nufüs sayımı ile ilgili olmalı..
kızlar bende dergi çalışyorumm...şimdi eşimle dagılma dönemini çalışçaz..görüşürüzz az sonra.

Günaydın kızlar:)
akşam erken yattım püf dün başka işler vardı evle ilgili onlarla uğraştım sonrada yorgunluktan bayılmışım.
Nasılsınız kızlar? Patiskam başakcım gülşahcım sizler nasılsınız, bi biz kaldık herhalde başka gelen olmuyor ya.

Vatandaşlıktan 5.videoya başlıyorum kızlar, oley tek bi tane video kalıyor sonunda vatandaşlıktan, bittiğini göreyim artık.
2 saatlik video ama amanın ne çok şey var yaz yaz bitmedi dün.
öpüyorum canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…