2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Günaydın Pinky'm ben de bugün son videoyu izlemeyi düşünüyorum artık :) idare ile ilgili olan. galiba benim uluslararası kuruluşlar ünv.den hatırladığım kadarıyla kalacak -tatlicadiarzu- küçük bi ihtimal vaktim kalırsa belki...
vala gelen giden olmuyor yaa :çok üzgünüm: bi başımıza kaldık :)
kasıklarım ağrıyor bugün, ne alakaysa

pikycım gunaydın tatlım nasılsn
valla kımsecıkler yok artık azcıcık kaldık
ne guzel vatandslık bıtıryorsun. ben de yasamaya geccem ama bugun gecemem

Haydut Başak bana laf sokmaya gelion di mi sengözlerimebaksanab
tatlım ne kadar erken uyuyabilirsem o kadar kardır diyerek yatakta devam ettim çalışmaya...
sen nasılsın ? iyileştin mi

gunaydın patısakcım nasılsn tam olarak ıyılesmedım atesım ardaa cıkıyor yıne

evet sana laf sokmaya geldımkaydirigubbakcemile3

hastamı olıcaksın acaba.gelmıyo demıstın. benım de azaldı iantıbıyotıkler kestı galıba. ayy zaten zor ıçiyorum bıde 2 tana hap verdı doktor

sen gel de laf sokmaya gel canım benim :1hug:
yaa bilmiyorum ki, keşke olsa... ben de rahatlasam
aman ilaçlarına dikkat et, zor da olsa bol suyla yut gitsin...
nasıl gidiyo çalışmalar? bahsetmemişsin hiç...

ben de idareye geçmeden yasama yürütme yargıyı tekrar edeyim dedim, kitaptan notlarımdan şöyle bi tekrar edip test çözdüm 5er tane falan... şimdi duş alıp yemek yicem sonra video izleyeceğim...
ya bi de şu coğrafyadan akarsular,ovalar yok platolar hepsini ezberlememiz gerekiyor mu ya, benim aklımda kalmıyor ki onlar

Son düzenleme:
sen gel de laf sokmaya gel canım benim :1hug:
yaa bilmiyorum ki, keşke olsa... ben de rahatlasam
aman ilaçlarına dikkat et, zor da olsa bol suyla yut gitsin...
nasıl gidiyo çalışmalar? bahsetmemişsin hiç...

2 ılacı yarım litre suyla içiyorumkaydirigubbakcemile3

valla canım konularaı yetıstrme cabasındayım.
sagolsun gülsuccugumla hergun plan yapıp calsıyoruz.

anasaya tarıh konu calsıyorum. arada cografya denemsı çözuyorum.

sabah cıkmıs kpss mat ve turkce denemesı çözuyorum. aksamda egıtım denemsı çözuyorum. tutusmus vazıyetteyım eyvahedigeldismile

senın nasıl gıdıyor canım

aynı canım, konuları bitirmeye, bu arada da eskileri unutmamaya çalışıyorum.. şimdi idare hukukunu izleyeceğim mesela... uluslararası kuruluşlara eşimle kitaptan şöyle bi bakıcaz, güncel hariç vat. bitmiş olucak...
tarihten de bi kaç konum kaldı. bu hafta sonuna kadar onu da bitirirsem inşallah, haftaya sürekli deneme çözücem... tabi daha coğrafya var geç başladık ya uzaktan eğitimde...

bu arada Gülsu nerelerde? alıcam onun da ifadesiini klava:
Ecesu, pikolata da listede.... :jeyyar:

kızlar merhaba
giremiyorum uzun zamandır
çok az zaman kaldı ve ben çook üzgünüm çok ara verdim diye tekrarları bitiremiyorum
soru çözmeye vaktim kalmadı
tarihten osm kültür ve uygarlık tekrardayım düşünün pek ümidim kalmadı 20 günde artık ne çalışabilirsem
ahh kafam ahh
okuyamadım inş sizler iyi durumdasınızdır

daha dün aklımdan geçtin biliyo musun ? canım benim 20 gün az zaman değil, boşalt kafanı tamamen yoğunlaş derslere. hem hepimiz öyle ya da böyle bi ara verdik...
hoşgeldin bu arada... artık özletme kendini böyle

patiskacım sağol canım
moral oldun valla
başladım bugün deli gibi başladım ama zaman az diye moralim bozuluyor
artık ne olursa

patiskacım d'hont anladığım kadarıyla seçimde alınan oy miktarına göre milletvekili sayısını belirleyen bir method
D'Hondt sistemi - Vikipedi

kızlar kafam karıştı bir el atıverin.

misakı milliyi tanıyan ilk devlet rusya mı ermenistan mı. iki kitap ve ikiside ayrı diyor.
misakı millinin erzurum kongresindemi sivas kongresini mi temel alır.
birde egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diye nerede geçiyordu

Son düzenleme:

misakı milliyi ilk tanıyan devlet gümrü antlaşmasıyla ermenistan misakı milliyi tanıyan ilk batılı devlet rusya canım fark küçük ama önemli ...... misakı millide erzurum sivas amasya görüşmesi ve son osmanlı meclisinin etkisi vardır ....milli egemenlik düşüncesi ilk defa amasya genelgesinde ortaya çıktı ve " Hakimiyet bilâ kaydü şart milletindir" yani egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ibaresi ilk defa 1921 teşkilatı esasiyede geçti

electra çok teşekkürler, seçimle ilgili bişeyde geçiyodu zaten. biz de bu sistemi kullanıyormuşuz....

teşekkür ederim mavlicim.a.s.

birşey değil patiskacım bende senin sayende öğrenmiş oldum bu sistemi kullandığımızı bilmiyordum araştırıken görmüş oldum

günaydın patiskam beni mi özledin kuzum nasılsın stres için de çalışıyorum iştee Allah yardımcımız olsun....eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
günaydın patiskam beni mi özledin kuzum nasılsın stres için de çalışıyorum iştee Allah yardımcımız olsun....eyvahedigeldismile

bir numaralı kaçak gelmiş... klava:
özledim tabii, canım benim hepimiz aynı stres içindeyiz, ama Allah yardım edecek bize, ben inanıyorum...
atanmamıza az kaldı :lepi:

bu açıdan yaklaşınca daha bi rahat hissediyo insan kendini yerimseniben

yaa kızlar ihmal etmeyelim burayı yaa, bu kadar zaman destek olduk, asıl şimdi daha çok detek olmamız gerek...

ben de aynı canım. ben daha coğrafya görmeye başladığımızı idrak edememişken jet hızıyla sonuna gelmişiz ve salı tekrar dersi yapılacak. bi işe yarasın diye tüm videoları izleyip bitirmeye çalışıcam. 4 saat süreni bile var. bi de cumartesi olacak ders, 3 derste bitti koca coğrafya:...
sende durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…