2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

patıskaıcm valla bende cıkkmıs matematık sorularını bıtrdım tarıhe basladım arada anayasa yasamaya geccem daha

3 dersta nasıl bıttı cografya masallh

patıskaıcm valla bende cıkkmıs matematık sorularını bıtrdım tarıhe basladım arada anayasa yasamaya geccem daha

3 dersta nasıl bıttı cografya masallh

sen düşün işte Başakım 3 derste nasıl olur :)
ben de matematik tekrarı yapıcam daha...
vatandaşlık benim için bugün itibariyle bitmiştir konu çalışması tabii, yoksa daha dünya kadar testim var... :lepi: uluslararası konulara çalışmıcam zaten, güncel konuları da aralarda okuyacağım...
bi de tarih tekrarı var... kurtuluş savaşı hazırlık dönemini tekrar ettim en son, bi de inkilaplara ilkelere daha önceden çalışmıştım çok soru geliyo diye, onun kalanı var işte...
akannehir

patiskamm geldimm vat çalıştım testini çözüyorm bi bakıyım dedim kimsee yokkk tatlışımmm herkess atandıı galibaa kaydirigubbakcemile3

başkasını bilmem ama ben MERKEZ BANKASI UZMAN YARDIMCILIĞI na atandım:1ninca:
dua saatine falan denk gelir belli mi olur

iyi geceler arkadaslar;bugün malum veda günüydü;benim için biraz zor oldu ama geçen yıldan tek farkı hırslanmamdı..
eve geldim ve yediiklim gkgy denemesi yaptım;türkçe 4 yanlış mat 10 yaptım biri yanlış;hepsi parmak hesabı:))genel kültür ise 11 yanlışım var toplam..
bu iyiydi ama sorular .çok zorlamadı;tarihten abarttım yine yanlışı:))
neyse şimdi eşimle konu çalışcaz yada ben eğitim denemesi yapıcam;bakalım karar veremedim..bu saate kadar mangala davetliydik ayıptır söylemesi ordaydım..
siz nsılsınız bakalım??

gülsahcım denk gelemdık ben tv ızlıyordum da

tatlım beklerız katıl ama bız gülsuyla bıraz zor kalkrız 7 dekaydirigubbakcemile3

9bucukta anca kalkabılıyoruz

günaydınnnn ben hiç uyuyamadım am kalktım yatakta dönmektense kalkayım dedim aslında gözlerim kapanıyor... buarada kim atandı yaaa ececikmi bende onu merak ediyorum nerelerde kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…