2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

:hulya:bu sene hiç örgü öremedim dee

Gülsu'm Başakla halinizi pek iyi görmüyorum canım CADIARZU strese bağlı gelişen hafif bir oynatmaya az kaldı sendromu diyorz biz buna sempatiksalakcinni

bu arada herkeseee günaydın.
Mavli'cim Gülşah'cım.
Bugün güzel bir gün, çalışmak için, atanmaya bir gün daha yaklaşmak için çoook verimli geçirebileceğimiz bir günümüz var.
renkli renkli yazdım, içimiz açılsın hihoyyyt

Merhabaa kızlarrr patiskam, gülşahcım burdasınız kızlar nasılsınız.

Dün hiç gelemedim sanırım, yarın geliyor aşkımın ailesi bizim aileyle tanışmaya, hep hazırlık telaş içindeydim iki gündür, kendime güzel bi bluz aldım şıkır şıkır bişi:)) sonra 2 gündür alışveriş yaptık ev için. bugün de temizlik, ve yine alışveriş yapmam gerekiyor. Çok heyecanlıyım ehehe, sadece tanışmak için gelcekler, isteme olmucak sanırım bilmiyorum bir sürpriz olmazsa, bi de babalar günü oluyor yarın aşkımla dedesine kadar aldık hediyeleri, baya yorucu bi kaç gün geçirdim.

vatandaşlığın son videosu kaldı anayasa hukukunu bitirdim çok şükür, idare hukuku kaldı, şimdide onu bitirmeye çalışıcam.

Günaydn Pinky'm heyecan son safhada desene :)
ben dün idare hukukunu da izledim kurtuldum çok şükür :) darısı başına

evet patiskammm ya heyecanlıyım aslında bi hafta önce daha heyecanlıydım, ailesiyle ben tanışmıştım ama şimdi ne biliim ilk defa evime gelcekler ya değişik duygularmış.

canım ne guzel bende bugun bitiricem idare hukukunu inşallah patiskam. Yarında bi geçsin iyice yoğunlaşıcam derslerede inşallah

bol bol tadını çıkar canım, sonra nasılsa daha da motive olmuş bi şekilde çalışırsın. umarım yarın çook çok güzel geçer.
ben de tarih 1. tbmm dönemi videosunu izliyorum...
kocaman öptüm seni

Canım benim sağol patiskam, ayyy iyi geçer inşalllah,
bende şimdi idare hukuku videosuna başladım. Ben de kocamannn öpüyorum canıımm, kolay gelsin.

fıstıklar günaydınopuyorumnanaktan

pınkycım nasıl bişey aldın kıyafet merk ettım .heyecanlısın baya.iyi gecer insallh

patıskacım nasılsn

gülsahcım ne guzel erkenden baslamısın calsıamya.

gülsucum kalktın mıı

carsamba günü annemın arkdsları tur gibi günü birlık izmire gitceklermıs sabah gıdıp aksam döncekelrmıs bi anda gtmek istedım halamın kızı falan da olcak gtsem mı kı nedersınız kızlar. ben tam 1 haftdır dısarı cıkmıyorum. zaten tam olarak da iyilesmedım

gülsahcım senın izmirine gıdıp de senın yerıne gezeyım mı

pinky canım hayırlı olsunn:)))ne güzel heyecanlar..
basakçımm evet erken kalktım ama esnemekten bi hal oldum..eşim uşaga gitti;tek basına kahvaltı da yapamadımm..biraz cog;biraz soru çözüp;yazım yanlışlarına bakıp uzandım;gözlerimi dinlendireyim dedim ama bi baktım bildigin uyumuşum:))
neyse şimdi ekmek almaya gidicem ama iştahım yok(
başakçımm git memleketime bakalımm;ohh gez ne güzell;sana da değişiklik olur..

Canım çok abartmak istemedim kıyafeti, bluzun altınada siyah parlak güzel bir kumaş pantolon giydim.
Bu arada kafanı dağıtmak istersen geziye git bence günübirlikmiş, iyi gelir bence başakcım.

gülsahcım naspıyosun söyledık annemın arkdsına gıdıyorum carsamba gel senı de götureyım

smdı bıraz calsıacm aksamustuye dogru belkı ben de cıkarım annemle babama hedıye almaya

Beğendiğine sevindim başakcım yaaa:)
Gülşahcım tşk ederim.
Bende alışverişe çıkıyorum, of videoyuda bitiremedim yarım kaldı ama hemen şu işleribitirip çalışcam.
Öpüyorum canlarım

ohh patiska yok hemen kaynatın bakalım :)
Başakçım benim yerime de gez, izmir havasını çek içine bööle ohh.
nasıl özledim kızlar ızmiri
Pinky'm çok şık fıstığım, bence de abartılı bişe almadığın iyi olmuş.
Gülşahçım ben de nefret ederim yalnız yemekten, eşim uyansın diye bekliyorum cokacimcoook e bi de kahvaltı hazırlasın di mi :) ben ders çalışıyorum, bu fırsat kolay ele geçmez bi daha, kullanmak lazım :jeyyar:

ayy Takrir-i Sükun u sormaya geldim, çenem açıldı iyice... neyle ilgiliydi kızlar bu?

pinky güzelmiş sahiden canım;mutluluklar:))
kızlar bende sonunda darman duman olan evimi topladım;salmıştım ilk defa baya:))
dergilerimi hızla bitiriyorum..anayasayı iyi çalıştıgımı düşünüyorum ama testleri hemen çözünce basarılıyım;sınav anı ne olur bilmiyorum..
şimdi eğitim dergime geçiçem..200e yakın soru çözdüm;bu dergiyi bitirdigimde büyük bi yük kalkcak üzerimden..dünkü deneme puanımı hesaplıcam;yediiklim kolaydı biraz moral olur hiç degilse..
önceki gün zopzor eğitimi çözdüm ve 30 yanlışım çıktı

izmire hava almaya geliceksiniz ben bugün sıcaktan çalışamadım sadece 1 tane deneme yaptım tuzlu ayran içtim sıcaktan tansiyonum düştü galiba denemeyi yaparken uyuklıycaktım nerdeyse... sınavda napıcaz bilmiyorum sınavdan önce herkes tatlı bişeyler yer ben tuzlu ayran içmeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3 son 40 yılın ensıcak günleri geliyomuşsempatiksalakcinni

canlarımm bız komsularla piknıge gtmıstık ama piknık falan olmadı acayıp yagmur ve dolu yagdı arabada mahsur kaldık ta dagın basında arabayı de ben kullanıyordum

sonra bıraz azaldı dıe eve donmeye kalktım yollar mahvalomus bütün taslar yolllara serpilmıs koca koca taslar birsuru kaza olmus trafık tıkandı yollar kapandı resmen sel aldı zarzor geldım eve nasıl geldım ben de şastım her an yolda kalabılırdım bırsuru araba bozulmus

şükür sağsalım geldım eve ders de calısamadım kıtap göturmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…