- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.021
patıskacım valla efsane bı gğndu
ayy ben vazgectım ızmıre gtmekten yorulcam günübirlık zor olucak bıde ben dısarı cıktım mı calsma hevesım gıdıyor canım sen hıc msn e gırmıyorsun
Başak'ım ne acayip bi günmüşcanım benim ya, çok şükür sizde bi sıkıntı olmamış.
burda da yağmur yağıyo, elektirkler de 3 sn de bir kesilip geliyor. alt yapı şahane !
Mavli'm sen ne düşünürsün bilmiyorum ama insan uzak kalınca bir özlüyor ki izmiri. vallahi memleketimin nem dolu havasını bile özledim
millet mektepleri yeni alfabayi öğretmek amacıyla açıldıgından ikilikleri kaldırıyorkızlar bir kaç sorum var
millet mekteplerinin açılmasında amaç eğitim alanında ikilikleri kaldırmaktır diyor. yargının testinde karşıma çıktı. sanki hatalı gibi. ikiliklerin kalması Tevhid i tedrisatla olmadı mı?
bir de Türk Dil Kurumunun kurulması halkçılıkla alakalıymış.aynı testte karşıma çıktı. çok şaşırdım. araştırdım biraz. aydın dili halk dili ayırımını kaldırdığı için halkçılıkla alakası var sanırım.
son soru, amma da sordumkaydirigubbakcemile3
hangi bölgede sel rejimli akarsular daha çok görülür?
cevap İç Anadolu. peki neden? yükselti az olduğu için mi? ben sanki Ege bölgesi diye hatırlıyordum.
kızlar akşam kına gecesi vr burda;oraya gidicem;yemek vardı gitmedim;ben yiyemiyorum pek yemek;beynim döndü;gözlerim agrıyor artık..700 e yakın soru çözmüşüm sabahtan beri;kkonu çalıştım madenler falan..aslında hala gözüm kitaplarda ama eşim kızıyor abartma diye..
ne yapayım yetiştiremicem korkusu bastı:))
maşallah diyeyim! ben soruların cevaplarının incelemeden geçemiyorum günde en fazla 200 soru (2 deneme yapıyorum ) çözebiliyorumartık napayım nasipse olur...... pikolata canım hoşgeldin......olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?