2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Başak'ım ne acayip bi günmüş canım benim ya, çok şükür sizde bi sıkıntı olmamış.
burda da yağmur yağıyo, elektirkler de 3 sn de bir kesilip geliyor. alt yapı şahane !
Mavli'm sen ne düşünürsün bilmiyorum ama insan uzak kalınca bir özlüyor ki izmiri. vallahi memleketimin nem dolu havasını bile özledim

patıskacım valla efsane bı gğndu

ayy ben vazgectım ızmıre gtmekten yorulcam günübirlık zor olucak bıde ben dısarı cıktım mı calsma hevesım gıdıyor canım sen hıc msn e gırmıyorsun

patıskacım valla efsane bı gğndu

ayy ben vazgectım ızmıre gtmekten yorulcam günübirlık zor olucak bıde ben dısarı cıktım mı calsma hevesım gıdıyor canım sen hıc msn e gırmıyorsun

canım msn e girince oyalanıyorum ya. hele sık açmadığım için çevrimiçi olunca ünv.den İzmir.den nerdeyse tüm arkadaşlarım aynı anda yazıyor :)
ama arada çevrimdışı girip size bakıyorum, siz de olmuyosunuz

günaydın .....kesinlikle bende dışarda olunca özlerim ama burda ders çalışmak çok zor oluyor......sınav bitsin sıcakladımmı deniz kenarına giderim orası esiyor ama şimdi evde kapalı olduğumdan zor....

Günaydın kızlar,

canım çok sıkkın, dünden itibaren bi uçuk belirtisi vardı, dün krem sürdüm vakit bulunca tabii, ama bu sabah bi uyandım büyümüş iyice şişmiş( Hemde bugünü buldu inanamıyorum, ama bugünü bulmasaydı keşke of kızlar napıcam ben çok çirkin görünüyorum( ne yapıcam ben?

yola çıkmışlar 12 gibi bizdeler, aşkımada dün akşam bi düğüne gitmişti ailesiyle, dönerken tır çarpmış, neyseki çok büyük birşey yok allah korumuş, arabanın kapısında hasar varmış Of vereceğimiz sadaka varmış ya.

Pinky'm oluşan kazayı (ki çok şükür sadece hasarla sonuçlanmış) ve senin o sevimli uçuğunu nazar boncuğu olarak nitelendiriyoruz vee bu güzel tanışmanın tadını çıkarıyoruz değil mi tatlışım :1hug:
sınav stresi, bi de tanışma heyecanı derken bağışıklı sistemin zayıf düştü demek ki. ama nolur daha fazla üzülme...

Mavli canım çok haklısın, artık vantilatör, klima vs. karşısına geçip çalışmaktan başka çaremiz yyok, sen de erkencisin bakıyorum bu arada
,

günaydınn;erken kalkmamadım maalese bugün;saaat çaldı ben arkamı döndüm saate:))
şimdi denemeyi yapıcam;yoksa denemeyi akşama bırakınca yorgun zihinle daha kötü sonuçları çıkıyor..
pinky en samini arkadasımın nişan günü altlı üstlü çıkmıştı;çok üzüldü çok agladı;ama bişey yapamadık ucuga;kendini sıkıp onu düşünmemeye çalış canım;yoksa iyice artıyor stresten..
patiska nasılsınn;günaydın;erkenden kalkmışsın yine:))

Günaydın Gülşahçım, eşimin sabah geldiği zamanlar kalkması kolay oluyor :) dün de erkenden uyudum :)))))
hadi çöz bakalım denemeni, başarılar sana. bizi de haberdar et :)

çözdüm kızlaar;puanı hesapladım;78 çıktı;bende bu yıl böyle biekliyorum zaten;tabi böyle olursa bi işe yaramıcak o ayrı;ben şimdi kontrol edeyim yanlışlarımı;görüşürüz...
başakçım;gülsucum uyanmadınıız mı daha??

kızlarr merhabalarr

ben de dersaneden geldım sabah 9da tarıh ve cografya anaysa dersı vardı
cografyadan soru çözduk tarıh ve anaysadan hoca tekrarar basladı ta bastan ayy cok yoruldm

denemelere gırmedgm ıcın hepsının topaldım geldım
tarıh ve anayasa dersı hergun bı sabah öglen var bı de aksam 7 de var hangısınıe grsemkı karar vermemdım

bugün hava biraz kapalı ama daha güzel esiyor:):) deneme yaptım ama çok iyi değil ihtiyaç 15liyi yapıyorum 1.si 85 net 2. 84 net 3. 77 net... birazdan cevapları kontrol ederek konu tekrarı yapıcam pinky geçmiş olsun canım ama çok şükür bişey olmamış uçuğuda dert etme nede olsa çaresi yok bende uçuk çıkmaz ama bi arkadaşımın sürekli çıkardı onun bir kremi vardı sürdümmü hemen sönerdi tam geçmesede......patiskacım vantlatör klima bana yasak daha iyileşmedim 2 hafta daha antibiyotik kullanıcam bugün biraz esiyor ya ben pencerenin uzağına oturuyorum evdekiler dalga geçiyor napayım ben çekiyorum......

Son düzenleme:
kızlar bayadır giremiyorum, artık düzenli aranızdayımopuyorumnanaktan
nişanlımıda gönderdim, misafir kalmadı artık. ders çalışma zamanım geldi.
ayyy geçmiş sayfalara şöyle bir baktım, hepsini okuyamadım.

pinkycim inanmıyorum, demek geliyorlar, kıyafetin çok şıkopuyorumnanaktanher şey gönlünce olsun. çok heyecanlısındır şimdi, kolay gelsin.

başak, gülsu, hilal, mavli, ececim,gülşah, patiska, ecesu....canlarım hepinizi çooook özledimopuyorumnanaktanumarım bol bol çalışmışsınızdır.

kızlar açıkçası sıva çalışma hevesim kırılmıştı ve pes etmiştim, malum söz, nişan derken ara verdim ve konularda geri kalınca moralim baya bozuldu.
dün geçmiş yılların sorularına baktım ve netlerim çok iyi geldi.2002 ve 2003 ü çözdüm. bugünde 2004 ü çözdüm. moralim baya düzeldi. inşallah son yıllara doğru netlerim düşmezkaydirigubbakcemile3

konularda ciddi bir tekrar yapmam lazım. anayasadan idareye hiç bakmayı düşünmüyorum. matematikten de problemlerden sonrasını eledim.

kızlar bir kaç sorum var

millet mekteplerinin açılmasında amaç eğitim alanında ikilikleri kaldırmaktır diyor. yargının testinde karşıma çıktı. sanki hatalı gibi. ikiliklerin kalması Tevhid i tedrisatla olmadı mı?

bir de Türk Dil Kurumunun kurulması halkçılıkla alakalıymış.aynı testte karşıma çıktı. çok şaşırdım. araştırdım biraz. aydın dili halk dili ayırımını kaldırdığı için halkçılıkla alakası var sanırım.

son soru, amma da sordumkaydirigubbakcemile3
hangi bölgede sel rejimli akarsular daha çok görülür?
cevap ıç Anadolu. peki neden? yükselti az olduğu için mi? ben sanki Ege bölgesi diye hatırlıyordum.

millet mektepleri yeni alfabayi öğretmek amacıyla açıldıgından ikilikleri kaldırıyor
türk dil kurumu asıl milliyetçilikle ilgilidir;ama eger vurgu yapılmışsa baska özelliklere halkçılıkta olur..çünkü yapılan inkılaplar tek bir ilkeyle uyumlu degil;sorunun gelişine göre değişir.
sel rjimli akarsular bnim bildigim kadarıyla iç anadolu;çünkıü yağışlı dönemler ve kar erimeleriyle coşar;sonra kuraklık döneminde kurur.

pikocumm uzun bir zaman yoktun;özlettin kendini;sakın salma dersleri çünkü son günler çalışmak bile yetebiliyor bazen;daha sık görüşürüz bundan sonra umarım
umarım anlatabilmişimdir soruları..olumunekankayizsmile

kızlar akşam kına gecesi vr burda;oraya gidicem;yemek vardı gitmedim;ben yiyemiyorum pek yemek;beynim döndü;gözlerim agrıyor artık..700 e yakın soru çözmüşüm sabahtan beri;kkonu çalıştım madenler falan..aslında hala gözüm kitaplarda ama eşim kızıyor abartma diye..
ne yapayım yetiştiremicem korkusu bastı:))

maşallah diyeyim! ben soruların cevaplarının incelemeden geçemiyorum günde en fazla 200 soru (2 deneme yapıyorum ) çözebiliyorum artık napayım nasipse olur...... pikolata canım hoşgeldin......olumunekankayizsmile

kızlar merhaba. kurtuluş savaşını bitirdim bugün, bi sürü de test çözdüm... inkilap ve ilkelere bakmıştım zaten tarihten bi tek iç-dış politika tekrarı kaldı hihoyyyt
matematik tekrarı allaha emanet bakalım :)
Pikocum hoşgeldin canım, özlettin kendini, ihmal etme bizi...
bu arada iç anadolu daki yağılşarla ilgili bi etken de yağışların düzensizliği yani sağanak şeklinde olması da etkili.
doğru ya mavlicim sen dikkat et kendine yaklaşma klimaya falan :)
Pinky'nin misafirleri gelmiştir, şimdi heyecan had safhadadır :):)
Gülşahcım, Başakcım kocaman öpüyorum... Gülsu da görünmedi bugün

tüm cevapları mı inceliyosun? yanlış olanları mı? ben yanlış olanları inceliyorum, bazen notlar alıyorum, yatmadan önce okumak için yanlış yaptıklarımı ama ben de o rakamları hiç göremedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…