2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

göründüüüümm patiskaaaa sıkıldım vat çalıştım çıkmış sorulara baktımm akşama çalışamam kayınbabaya gitcez bitanede mat denemesi yaptım sen nasılsın patiskaa gülşahım çok güzel çalışmışsın maşallahhh mavli sen ne çalışıyosun başağımm nerdesinnn

görün Gülsucumm özletme kendini bu kadar :))) kolay gelsin canım benim. ben de az sonra coğrafya videosu izleyeceğim, geçen derslerden bi konuyu... biraz da matematik çözmem gerek... size de iyi gezmeler :)

canlarım napıyosunz
yemekten kalktım ben de.bı tane denem yaptım ama test gıbı çözdm deneme gıbı degıl. dersanede grmdgım sınacı çözdm

smdı tarıhten 18. ve 19 yy okucam ıkısınde yapılan yenılıkler karısıyor
sonra da ıslamıyet oncesı turk tarıhını okuyup 2 kıtaptakı soruları bıtrcem bırsuru de soru var. gülsahcıgıma söz verdım bıtcek onlar dedı
hoca tarıh tekrarırına basladı da bugun bu konuyu anlattı

sonra da 2005 egıtım çözmeyı düşünuyorum nasıl yetıscek bu kadar sey bılmıyorum

patıskacım pıkolatacım nasılsnz konusamdık sıznle

başakcım saol iyiyim.
kızlar bugün 2 deneme çözdüm.2004 ve 2005 yılı kpss sorularını.
artı tarihten 3 deneme, coğrafyadanda 3 deneme yaptım.hiç konu çalışamıyorum. alında tekrar etmem gerek bol bol. nedense tekrarın başına geçemedim.

gülşahcımcevabın için çok teşekkür ederim. eğitimde ikiliği kaldırma deyince aklıma sadece Tevhid i tedrisat geliyor:sinifsinif:aslında direk onunla alakası yok mu, millet mektepleri biraz daha az etkili, zaten o açıldığı zaman ikilik kalkmıştı. ufff bu kadar ayrıntılı bağlantı kuramıyorumeyvahedigeldismile

kızlar bir baş ağrısı var ben de bugünlerde.uff çok sinir. sabah 11 den erken kalkamıyorum, günde 9 saat uyuyorum.hemen kendime gelmem lazım:tomato:

pinkycim naptın, gelişmeleri bekliyoruz:teytey:

Günaydın kızlar... ne güzel erken kalktım diye sevinirken, sürekli kullandığım ilacımın bittiğini farkettim ve raporumu bulamıyorum rapor olmadığı için de sağlık ocağında yazdıramıyorum..
off tüm günüm hastanede geçicek. yanıma da test kitabı alıcam ki en azından orda çözerim:.. off ne diyim ben kendime :mymeka:

Merhaba kızlar, canlarım atlattım, güzel geçti aslında daha çok koşturmayla servisle vs geçti, herkes memnun ayrıldı, çok şükür atlattım, nişanda bi ay sonra allahın izniyle.
pikocum cnm sınavla beraber zor oluyormuş gerçekten ama neyse ki içime sinerek geçti.

Son 20 gün artık sadece derslere konsantreyim kızlar öpüyorum hepinizi canlarım benim.Kolay gelsin allah kolaylık versin.

patiskacım geçmiş olsun, sürekli neden ilaç kullanıyorsun cnm benim, inşallah kolaylıkla alırsın ilacını ya canım.

saol Pinky'm, iyi dileklerin kabul olmuş, benim gittiğim bölümün doktoru başhekimmiş :) sıra almadım o yüzden, yanına çıkıp ilacımı yazdırdım :)
psikiyatrik ilaçlar Pinky'm -tatlicadiarzu-
yine de bi sürü zamanım geçti, şimdi geldim eve, hemen başlıyorum.
sana da kolay gelsin.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

nasılsınız? ben haftasonu lysye girdim. mat çok kötüydü. türev, integral, logaritma.... mat 1 i bile zar zor çözüyorum. dünde tarih, coğrafya ve felsefe sınavı vardı. tarih ve coğrafya iyi geçti. tarih sorularına bir bakın derim. çoğu bilgi sorusuydu.

siz neler yapıyorsunuz?

bi kaçak daha geldi :))) nerelerdesin sen.

günaydın kızlar
ecesu cnm bende lys e girdim lisede gördüğümüz konular bende çok zorlandım
hiçbirini hatırlayamadım haftayada edibayattan giricem oda zorlayacaktır
bugün erken kalktım türkçe çalıştım şimdi tekrar başlıcam sonrada
dershaneye gidicem

arkadaşlar merhaba
kpss eğitim için deneme sınavları alacağım
bende güvender in konu anlatımlı
birde ihtiyaç ın vardı
güvenderin denemesi ile ihtiyaçın denemesini yaptığımda arasında yaklaşık 20doğru fark var
güvender mi kolay ihtiyaçmı çok zor bilemiyorum
şimdi ne alsam karar veremedim
zor-kolay olmasın,varmı böyle sizin bildiğiniz

sağolun kızlar. şimdi daha iyiyim ama 1 haftada 3 kilo verdim o yüzden halsizlik var sürekli uyumak istiyorum kolumu kaldıracak halim yok.

bengisu canım ben meslek lisesi mezunu olduğum için lisede mat 2 konularını görmedim o yüzden hiçbişey bilmiyordum. geometriden bilerek çözdüğüm sorular var ama matta attım diyebilirim. edebiyata bende giricem.

bizim burda yol 1 saat sürüyor bi de doğudayız, ortalık karışık 2 gün yüreğimiz ağzımızda gittik geldik. sınava girdiğime pişman oldum. o yolun stresi bile yetiyor insana. her an bişey olacakmış gibi geliyor. sağa sola bakıp duruyorsun tepelerde birileri var mı diye. ya polis ya asker yolda arabaları durdurulup ailesinin gözleri önünde şehit edilmişler.yollarda anıtlar var hep. onları gördükçe insan çok kötü oluyor. Allahım hepsini korusun. hayırlısıyla bit gitsek burdan...eşim yine görevde aklım onda oturupta ders çalışamıyorum.

ecesu geçmiş olsun tatlım;yaa çok zor bir durum şehit haberleri yüreğimizi yakıyor ki sen işin içindesin..kafanı toparlayabilirsin umarım..
pinky sende atlatmışsın canım;derslere yogunlaşabilirsin artık..
patiskacım sen nasılsın??ilacını aldın sanırım yoksa bi sürü iş çıkacaktı..
emrivaki arkadasım zor kolay demişsin bunu tam bilemiyorum ama yediiklim;uzman kariyer gayet iyi ama kendin incelesen daha iyi olur..

başak çalışmışsın tüm dersleri;msn yazını aldım canım..şimdi nerelerdesinnn???
ben biraz geç kalktım arkadaslar maalesef;akşam dügün vardı o sebepten..eğitim dergimi çalışıp sorularını çözüyorum..akşam ki raporumda belirtirim neler yaptıgımı;hepinizi öpüyorm...
bu arada gözlerdeki yorgunluk ve yanma için önereceğiniz;ilaç krem vs..var mı??

ihtiyaç çok ayrıntı var gibi geldi,çeldirici şıklarda öyle
daha önce güvender çözüpte kolay gelen varmı acaba
yediiklim ve uzman...bunlara bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…