2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hepsini tekrar ediyorum... başka türlü konu çalışamıyorum günde 2 deneme çözüp cevaplarından konu çalışıyorum....biraz önce yediiklimin son denemesini yaptım çok kötüydü 75 net çıktı ağlamak istiyorum....20 denemede ortalamam 80

Son düzenleme:
ağlayacak bişe yok Mavlicim denemeleri yanlışlarımızı görmek için çözmüyor muyuz zaten... ama sanki doğru yaptığın soruları da incelemen biraz zaman kaybı olmuyor mu? tabii herkesin çalışma sistemi farklıdır ama ben muallakta kaldığım soruların yanına bi işaret koyuyorum doğru da olsa onlara bakıyorum.
Ecesu, Gülşahcım, Bengisu kolay gelsin kızlar. ben de öğleden sonra uyudum biraz az önce kalktım karışık test çözüyorum. matematikten problemlere falan bakıyorum...
öptüm hepinizi

haklısın canım ama herkes konu tekrarı yapıyor ben yapamadığım için böyle tekrar etmeye çalışıyorum..

kızlar bi sorum olucak ya, bakar mısınız...
hız problemleriyle ilgili...
A----------B------------C--------D
150 60 x

şekilde A ve C noktasından aynı anda hareket eden iki araç birbirlerine doğru gittiklerinde B noktasında karşılaşıyorlar. aynı yönde gittiklerinde ise Adan hareket eden araç ötekini D noktasında yakalıyor. buna göre x kaç km dir? şekle yazmaya çalıştım ama bitiştirmiş kaydederken, |AB|=150 |BC|=60 |CD|=x
bunları nasıl yapıyoduk ya unuttum ben

ecesu, petiska geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinizeopuyorumnanaktan
pinkycim sanada geçmiş olsun, atlattın çok şükürzemuszemus

kızlar soru var:
akdeniz böl. kış sıcaklığının en yüksek olduğu bölgedir.bu durum hangi faktörlerle ilgilidir?
1. Türkiyenin kuzey yar. kürede yer alması
2. güneş ışınlarının daha dik açıyla gelmesi.

cevap 1 ve 2 dedim. sadece 2 diyorkafamçokkarıştı
bir de makinalı tarımın yaygınlaşması nadasa ayrılan alanları azaltmış, ne alaka anlamadımCADIARZU

son sorum:
Türkiye de değişik mevsim özelliklerinin aynı zamanda görülebilmesini sağlayan başlıca etmen hangisidir?
A. ılman iklim kuşağında yer alması
B.yerşekillerinin çeşitliliği
C. denizlerle çevrili olması
.... diğer şıkları yazmıyorum.
ben A dedim.4 mevsim görülmesi A şıkkıyla alakalı.
cevap B. peki neden? aynı anda vurgusunu yaptığı için mi B yi aldık?

patiskacım yardımcı olmak isterdim ama problemlerde çok iyi değilim, tekrar etmem gerekkafamçokkarıştı

bugün 120 tarih, 106 coğrafya çözdüm. biraz mat. çalıştım.
şimdi deneme yapıcam.
baş ağrısından kıvranıyorum kızlar ya, acayip de halsizim. sanırım grip oluyorum.

canım ilk soruna ben de 1-2 derdim...
makinalı tarımın yaygınlaşması, nöbetleşe ekim yapılmasına fayda sağladığı içindir herhalde.
3. soru hani 4 mevsimin de görülmesi matematik konum sonucuyken, aynı anda dört evsimin görülmesi özel konum sonucuydu ya, burda aynı anda diyor, yerşekillerinin çeşitliliği de özel konum olduğuna göre cevap b olacak. sadece 4 mevsimin de görülmesi deseydi ılıman iklim kuşağını alacaktık, senin dediğin gini yani, aynı andaya vurgu yaptığı için

patiskacım teşekkür ederimzemuszemus
bazı sorular çok dikkat istiyor, ben de olmayan şey:dilcikar:

başakcım nasılsın?
ben kaçayım artık, denemenin başına geçeyim. yarında anayasadan etüt var, daha konu çalışmam gerek yarın için.
kızlar ececik gözükmüyor, nerelerde?

canım goğrumu emin değilim ama şöyle çözdüm A2daki aracın hızı V1 B2deki aracın hızı V2 olsun [AB]=2,5.[BC] ise V1=2,5.V2

V1=2,5V V1.t=210+x
____ _____
V2.t x
2,5V2.t 210+x
______=______
V2.t x burdaki taraf tarafa bölme işeminde V2ler sadeleşip içler dışlar çarpımı yaparsak 2,5x=210+x oda x=140 çıkıyor ........ mat işlemlerini yazamıyorum inşallah anlatabilmişimdir vede doğrudur :):)

hiççalışmak istemiyorum hiç istemiyorum, kazanmak isterken hiç çalışamıyorum kahretsin
herkes te dün bir yerde çalışıyomusun die soruyo, çalışmıyorumd eyince çalıştınmı bilmemne, allah işsizlere iş verdin bilmemne herşey batıyo bana herşey , yok okuyanlar genelde ev işi bilmezmiş,ben iş yapıyorum ya hiç oturmadım dün, annem zorlamı yaptırıyomuş, kötü niyetle deil aksine iyi niyetle söylense dahi her laf batar oldu artık bana(((

ama hırs yapacagına bende tam bi bezginlik yaratıyor, yoruluyorum, deliriyorum bazen, ama oturup çalışmakta bu derece zorlanıyorum yoruldum cok yoruldum nefret ediyorum sınavlardanda(((

çok ilginç geldi bana sorular,ilki yanlış bence..2.nin dogrudan baglantısı yok gibi..
nasılsınız kızlar;neler yaptınız??
pinky aynı durumları yaşıyruz canım ama dedigin gibi yılma;agızları kapatmak için herkesin;son bir gayret göster :))

canım hepimiz aynı durumdayız gerçekten de... ama annen zorla mı yaptırıyormuş ne demek ya? insan annesine yardım ediyo diye böyle mi deniz? kim bu dengesiz??

çok az kaldı Pinky'm sıkıcaz dişimizi sonrası çok güzel olucak inşallah

Mavlim doğru canım sonucun. tarih ve coğrafya çözüyodum, azıcık kafam yerine gelsin, anlamaya çalışıcam , anlayamazsam sorarım... çok teşekkür ederim :1hug:
Gülşahcım benim bugün çok verimsiz geçti günüm ya anlamadım hiç şimdi coğrafya canlı ders var 7de. bakalım...
sen neler yaptın

başakçım çagrını şimdi gördüm;çagrını..pek açmadım bilgisayarı gözlerim yanıyor o yüzden..
merak etme tatlım;2 dergi bitirdim ve 650yi aştı soru çözdüm;çalıştıgım konuların testleri hep..böyle işte..
iyi soru çözdügümü düşünüyorum anlayarak çözmek maksat tabi;anlamadıktan sonra hiç bi işe yaramaz...
poşet çaylardan koyucam gözüme;sagol canım tavsiyen için..
şimdi eşimle tv8 de bi film var onu izlicez..
sen neler yaptın canım??anlat bakayım hemen...

ohh film keyfı ha ne guzelyerimseniben

ben de bugun sabah 1 tane mat ve turkce denemesı çözdm
öğlen yasamaya basladım yarısını çalıstım.anladdım bıraz ama ezberlemem gereken seyler var

aksamüstuye dogru 2006 egıtımı çözdm. bı 2007 kaldı.zemuszemus

aksam da zorla 1.dunya savasına basladımbilmiyorumkismile hıc sevmıyorum bu konuyu ya alsında atlıcaktım gülsu kızdı ılla calıs dedı.isteyerek calsıamıyorum oylesıne okuyorum uyucam savasların içinde

sen bugun matematık calscaktın basladınmı

bu arada tarıh derslerıne gtmekten vazgcetım cok vaktım gıdıyor kendı planım aksıyorkafamçokkarıştı

kızlar harıl harıl calsıyormuusnz

pinycım moraller nasıl patıskacım sen nerdesn bakayım

üff kımsecıkler yok canım sıkıldı minnoslardan kaydirigubbakcemile3biri gelse denaniknanik konusssak

başakcım oh ne güzel çalışmışsınkaydirigubbakcemile5 bizim dershanede de ek dersler var ama coğrafyaya gitmedim ben de. tarihe gittim, açıkçası çok faydasını görmedim. sözel dersleri başkası anlatınca aklımda tutamıyorum. en güzelini yapıyorsun gitmemekle, vakit kaybı.

pinkycim aynı sorun bende de var. normalde hırslı ve çok çalışkan biriyimdir ama ısrarla çaışmak içimden gelmiyor. şuan çok zorla çalışıyorum, isteyerek yapmadığım için de daha da çekilmez oluyor.:umursamaz: bizim aileler tanıştı vs...muhabbetleri kafamızı dağıttı bence. yok evi temizle, pasta, börek, hazırlık...ne giyicem, ne yapıcam derken...bir sürü stres. Allahtan nişanı sonraya bıraktınız, çok isabetli bir karar oldu. kendi adıma söyleyeyim: bütün çalışma düzenim aksadıbilmiyorumkismile 2 hafta geçti ama inan yorgunluğunu atamadım üzerimden.
bana da son alımlarada neden Ankara dışında bir yer yazmadığımı soruyorlar. yazsaydım atanmıştım. ben de başka şehirde sürünemem, olursa Ankara olur, olmazsa da çatır çatır kocamın parasını yerim diyorumlülülülülülü valla öyle napimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…