- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.061
tüm cevapları mı inceliyosun? yanlış olanları mı? ben yanlış olanları inceliyorum, bazen notlar alıyorum, yatmadan önce okumak için yanlış yaptıklarımı ama ben de o rakamları hiç göremedim henüz
ağlayacak bişe yok Mavlicim denemeleri yanlışlarımızı görmek için çözmüyor muyuz zaten... ama sanki doğru yaptığın soruları da incelemen biraz zaman kaybı olmuyor mu? tabii herkesin çalışma sistemi farklıdır ama ben muallakta kaldığım soruların yanına bi işaret koyuyorum doğru da olsa onlara bakıyorum.
Ecesu, Gülşahcım, Bengisu kolay gelsin kızlar. ben de öğleden sonra uyudum biraz az önce kalktım karışık test çözüyorum. matematikten problemlere falan bakıyorum...
öptüm hepinizi
ecesu, petiska geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinizeopuyorumnanaktan
pinkycim sanada geçmiş olsun, atlattın çok şükürzemuszemus
kızlar soru var:
akdeniz böl. kış sıcaklığının en yüksek olduğu bölgedir.bu durum hangi faktörlerle ilgilidir?
1. Türkiyenin kuzey yar. kürede yer alması
2. güneş ışınlarının daha dik açıyla gelmesi.
cevap 1 ve 2 dedim. sadece 2 diyorkafamçokkarıştıbir de makinalı tarımın yaygınlaşması nadasa ayrılan alanları azaltmış, ne alaka anlamadımCADIARZU
son sorum:
Türkiye de değişik mevsim özelliklerinin aynı zamanda görülebilmesini sağlayan başlıca etmen hangisidir?
A. ılman iklim kuşağında yer alması
B.yerşekillerinin çeşitliliği
C. denizlerle çevrili olması
.... diğer şıkları yazmıyorum.
ben A dedim.4 mevsim görülmesi A şıkkıyla alakalı.
cevap B. peki neden? aynı anda vurgusunu yaptığı için mi B yi aldık?
canım goğrumu emin değilim ama şöyle çözdüm A2daki aracın hızı V1 B2deki aracın hızı V2 olsun [AB]=2,5.[BC] ise V1=2,5.V2kızlar bi sorum olucak ya, bakar mısınız...
hız problemleriyle ilgili...
A----------B------------C--------D
150 60 x
şekilde A ve C noktasından aynı anda hareket eden iki araç birbirlerine doğru gittiklerinde B noktasında karşılaşıyorlar. aynı yönde gittiklerinde ise Adan hareket eden araç ötekini D noktasında yakalıyor. buna göre x kaç km dir? şekle yazmaya çalıştım ama bitiştirmiş kaydederken, |AB|=150 |BC|=60 |CD|=x
bunları nasıl yapıyoduk ya unuttum ben
hiççalışmak istemiyorum hiç istemiyorum, kazanmak isterken hiç çalışamıyorum kahretsin
herkes te dün bir yerde çalışıyomusun die soruyo, çalışmıyorumd eyince çalıştınmı bilmemne, allah işsizlere iş verdin bilmemne herşey batıyo bana herşey , yok okuyanlar genelde ev işi bilmezmiş,ben iş yapıyorum ya hiç oturmadım dün, annem zorlamı yaptırıyomuş, kötü niyetle deil aksine iyi niyetle söylense dahi her laf batar oldu artık bana(((
ama hırs yapacagına bende tam bi bezginlik yaratıyor, yoruluyorum, deliriyorum bazen, ama oturup çalışmakta bu derece zorlanıyorum yoruldum cok yoruldum nefret ediyorum sınavlardanda(((
başakçım çagrını şimdi gördüm;çagrını..pek açmadım bilgisayarı gözlerim yanıyor o yüzden..
merak etme tatlım;2 dergi bitirdim ve 650yi aştı soru çözdüm;çalıştıgım konuların testleri hep..böyle işte..
iyi soru çözdügümü düşünüyorum anlayarak çözmek maksat tabi;anlamadıktan sonra hiç bi işe yaramaz...
poşet çaylardan koyucam gözüme;sagol canım tavsiyen için..
şimdi eşimle tv8 de bi film var onu izlicez..
sen neler yaptın canım??anlat bakayım hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?