2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Mavlicim haklısın canım, sıcaklardan beynim döndü, lale devriyle başlıyo ya batılı ıslahatlar, lale devrinde askerlikle ilgili hiç ıslahat yapılmadı diye düşünürken öyle yazmışım...
gerileme döneminde devlet yönetimi ve hukukla ilgili ıslahat yapılmadı hiç sadecei...

haklısın canım bende dün yaptığım denemede iyi bildiğim 3 soruyu yanlış yapmışım bazen dumura uğruyorum...

saol gülşahcım.
ufff ama kafam karıştı. ilk batı etkisi Lale devri değilmiydi? o zaman sosyal olmaz mı:bbo: Lale dev. sonra çıkan isyandan sonra askeri ısl. yapılmadı mı?acaba Lale dev. kültürel ıslahat mı sayıyoruz. kültürel ve sosyal alan farklı şeyler mi

ufff kızlar pilim bitmiş gibi, hastayım ama gene de çalışıyorum. 320 soru çözdüm. duşa girip açılmam lazım, başımın ağrısından okuduğumu anlamıyorummafoldumben sonra anayasadan konu çalışıcam.ilk konulara bakmam lazım. resmen tutuştumeyvahedigeldismile

canım sorunun cevabı e.
enerji üretiminin değil tüketiminin çok olduğu yerde sanayi gelişmiştir.
mesela marmarada sanayi daha çok gelişmiştir tüketim en fazla. üretim dediğin gibi doğu anadoluda fazla ama sanayi gelişmemiş

kızlar nerelerdesiniz?
ben 400 soru çözdüm bugün, pilim bittikaydirigubbakcemile3 sabahta erkenden dershane var, anayasadn tekrar yapılacak, gidip gitmeme konusunda kararsızım:hulya:

uyanamadığım her gün olduğu gibi inanılmaz verimsiz geçti günüm... resmen hiçbişe yapmadım. coğrafyadan bölgeler dersi oldu sadece, o kadar...
şimdi geçen hafta izleyemediğim bi videonun kalan kısmını izleyip test çözücem... çok geç olmadan uyumaya çalışıcam sonra...

bizde arkadaslara gittik denemem bitince;12 yi geçiyordu geldigimizde;genel kültür dergisini bitirdim;hiç uykum yoktu çünkü;ulaşım;turizm;kurtuluş savası;yargı konularını okudum..biraz soru çözdüm..bu saat olmuş;şimdi uyucam;çünkü yeni öğrenmelerin ardından zihni uyku yoluyla dinlendirmek bilgilerin korunmasını saglıyormuş:)))
sabah erken bir saatte kalkmaya çalışçam..
pikolata sende iyi çözmüşsün bugün;patiska yarın telafi edersin çalışamadıklarını canım...
başak nerelerde acabaaa???
gülsucum sana da iyi gecelerr:))

bu arada basak merak ediyordun yarın 3 te matematik dersi almaya baslıcam;hayırlı olur umarım..gerçi hocama bastan sabır diledim ama:))

günaydın kızlar, dün anayasa hukukundan 285 soru çözdüm, yüzde kar karışım problemlerinden 55, sayı problemlerinden de 25 soru çözdüm sonra çok uykum geldi bıraktım.

Şimdi yargının yaprak test soru kitabından türkçeleri bitirmeye uğraşıyorum. 2-3 kitabın kalan konularının testlerini bu 8 günde bitirmek zorundayım bitmesi gerek. ben bugune kadar napmışım bilmiyorum

Günaydın kızlar...
bugün çok çalışmalıyım, dün neredeyse hiçbişe yapmadım telafi etmeliyim bilmiyorumkismile
Gülşahcım saol canım tesellin için :1hug: ama şu kadarcık kalmışken kötü oldu, resmen vicdan azabıyla uyudum....
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kızlar...

Canım günaydın, şahane çalışmışsın dün, harikasın... bitirirsin de üzme kendini hiç
kolay gelsin fıstığım :1hug:

patiskam gelmiş canım beniimm, bitiririm inşallah patiskam, of iyi ki burdasın canım benimm.

sana da kolay gelsin cnm benimm

Dünü telafi edersin bugün bu arada, banada oluyo biliyosun bazen günüm bomboş geçiyo anlamıyorum. kendimi sıktıgım zaman bi bakıyorum ki hiçbişey yapmamışım, dediğin gibi kendimizi rahatlatıp önümüzdeki işlere odaklanmalıyız.

gunaydın kızlarr ben de dün hıcbısı yapmadım acayıp streslıydım agladım falan sonra gülsucugmla gılsahcıgım dısarı cık illa dedıler bızımkılerle cıktık dısarı

genc odası takımı aldık.vardı ama kendı dolabıma artık sıgmıyordum.atanırsam artık götürurum aldıkalrımı.kaydirigubbakcemile3benımkılerı kardesımın odasına gecırcem

bugun Denızlıde kuvvetlı yagıs beklenıyor hatta sel beklenıyor:sinifsinif:

valla stres yapmadana calsımaya devam etcem yasamayı okucam tekar. yurutmeden cumhurbaskanın ın görevlerıne bakıcam yargıdan da danıstay sayıstay tamam yoksa koca kıtap bana stres yaptrdı oldgu kadar atık .

cunku daha tarıhten 1.dunya savssındayım

kolay gelsin Başakçım, evet bi yerden sonra insan olduğu kadar diyo gerçekten. benim de var bi sürü.
güle güle kullan cicilerini artık :)))

selam kızlar! pinky,patiska,ecesu... burda gece gökgürültüsüyle bir yağmur yağdı sabah kalktığımdada aynen devam ediyodu hava serinledi oleyyyy.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…