2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ne yapıyosunuz yaramazlarrr bende mat denemesini yaptım sadece mavli 7.galiba ihtiyacın var ya gittkçe zorlaşıyor bende ihtiyaç kolay sanmıştım ama başağım söylemiştii sıkıldımm minik kuşlar dışarı çıkıcam görüşürüzzz :hulya:dün de evdeyydimmm ayyy bayıldımmmsempatiksalakcinni

kızlaarrrr nerdesinizz???
matematik dersim bitti;bi saat sürer diye düşünmüştüm ama 3 saat sürdü;hocam biraz terledi ama keşke daha erken baslasaydın 20 yapardın dedi(
ne diyeyim;biraz geç oldu ama böyle işte;sayıları çalıştık;soru çözcem bende ama yarın çözcem çünkü şimdi biriken testleri yok etme çalışmalarına girmeyi düşünüyorum..sıkı bi çalışma olcak..görüşüürüüzzz..

merhabalar arkadaşlar,
nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar ?
sorum olacak size. coğrafya video izleyebileceğim bildiğiniz site var mı?
ben buldum bi kaç tane ama beğenmedim. birinde fon müziği koymuşlar diğerinde düz yazı gibi okuyup geçmişler.akannehir
bizim topik çok sessiz o yüzden size sorayım dedim.
arada parazit yaptım özür dilerim.kaydirigubbakcemile3
iyi çalışmalar.a.s.

merhaba kızlar... öğleden sonra ilkelere çalıştım, inkilaplara başladım ve eşim kalktı, yemek yedik, sonra da saolsun yardım etti bana temizlik yaptık.. sonra da akşam yemeği derken ancak oturabildim masanın başına....
Pinky'cim harikasın vala... ben coğrafyayı biraz ağırdan alıyorum gibi ya bakalım, inşallah sınavda patlamaz...
Gülşah zararın neresinden dönülse kardır canım ya. inşallah çok verimli olacak senin bu matematik dersleri...
Gülsu'm, Mavlicim korkutmayın yaa ben de yarın başlayacağım bi aksilik olmazsa denemelere, yazarım sonuçları
şimdi inkilaplara devam edicem... kolay gelsin hepinize

ben bilmiyorum :1no2: ama kızlar sözelciyiz die bi siteden bahsediyorlrdı

fıstıklarrrr giriş kartım gelmişss ayy heyecanlandım. soda alayım dıe bakkala gıdeyım dedım normalde hıc gtmem bakkala içime mi dogmus ne bı baktım ösym

ayy benim dee. alese girerken çok geç gelmişti bizim hatta eşimin son gün gelmişti... aman öyle bi aksilik olmasın, heyecandan ölürümmmm

Pikolatacım ales dedim de sen de girmiştin di mi? kaç geldi?

patiskacım naparsın korkunun ecele faydası yok:jeyyar: şaka şaka korkma gülüm deneme yapmak çok faydalı hatta ben artık sadece deneme yapıyorum:roflol::roflol: yapabilsem piyasadaki bütün denemeleri çözmek istiyorum yediiklim 20liyi çözdüm ihtiyaç 15li nin 8 tanesini çözdüm günde 2 tane çözüyorum bu bitince uzman yada güvender alıcam hatta ikisinide alıp sınava kadar çözücem yarında dersanenin denemesine giricem bakalım......başakcım hayırlı olsun benim daha gelmedi dört gözle postacıyı bekliyorum

iyi akşamlar kızlar,
nasılsınız,
akşam sayı problemleri çözdüm, çözemediklerimi telde aşkım anlattı 10,5 a kadar, aman nası zor sorular vardı testinsonlarına doğru harap bitap oldum ama anladım çok şükür, tekrar ederim yarın bi daha, yoksa uçup gidiyor.Bu cumartesi aşkımgelicek 2 günlüğüne, geometri ve problem çalıştırıcak:) Çok mutluyum gelicek diye:)

Şimdide, gündüzden kalma türkçe ve coğrafya soruları vardı onları çözücem canlarım.

haklıısn Mavlicim sorular üzerinde de inanılmaz kalıyor insanın aklında. bakalım yarın belli olmaya başlayacak ak koyun kara koyun :))))

Pinkym gözün aydın canım :)

kızlar çok verimsiz bir gün geçirdim. tekrar dersine gittim, hiç bir işe yaramadı ve tüm günüm gitti:sinifsinif: yarın oturup kendim çalışıcam.

patiskacım 68 geldi ales. sen kaç aldın? kpss giriş belgemde geldizemuszemus kendi üniversitemde giriyorumbayanssulusmile

kızlar ihtiyaç ın Türkiye geneli sınavına giren var mı? 10. sınava? sorular nasılsı sizce?
bu Pazar son Türkiye geneli vareyvahedigeldismilezaman ne çabuk geçti.

sağol patiskam:)
cnm coğrafyanında konularını bitir üzerinden bir geç, sonra sorularla öğrenirsin patiskam,

pikolata ben daha hiç deneme çözmedim, 1-2 gün sonra başlıcam. konular yeni bitti çünkü.

eşit ağırlık 81küsur geldi pikolatam, ama hiç anlamıyorum yeterli oluyor mu... sözel biraz daha yüksek ama bana eşit ağırlık gerekiyor sanırım. ikt. yüksek lisanı için. ya da işletme. ama çok da şart değil bu sene başvurmam...
ben 10. denemeye girmedim, hatta bize daha 9. bile yüklenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…