- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.161
eşit ağırlık 81küsur geldi pikolatam, ama hiç anlamıyorum yeterli oluyor mu... sözel biraz daha yüksek ama bana eşit ağırlık gerekiyor sanırım. ikt. yüksek lisanı için. ya da işletme. ama çok da şart değil bu sene başvurmam...
ben 10. denemeye girmedim, hatta bize daha 9. bile yüklenmedi
aa başakçımm benim gelmedi;aday işlemleri sayfasından bakıyorum henüz belirlenmemiş diyor siz bakabiliyo musunuz??
evet eşit ağarlık puanına bakıyorlara.sben 3 sene önce 78 punla tezli yüksek lisansı kazandım. 60 kişi başvurmuştu, 15 kişi alındı. ortalaman falanda etkili. ilk önce ingilizceden yazılı yaptılar, sonra mülaka girdik vs... çok stresli bir süreçti.
bu sene abimin zoruyla girdim, başvurumu bile o yaptı.işime yaramayacak ama girdim gene de.
canım bende sürekli bölge sanayi madenlerde takılıyorum, bitirsemde unutuluyo herhalde hemen anlamadım ya, çok fazla bilgi var ondan herhalde, bugün bende tekrar yapıcam cnm bölgeler ve ekonomik coğrafyadan,
şimdi yargının yaprak test kitabındaki tarih sorularının hepsini bitireyim bende.
kolay gelsin patiskam sanada, canım benimm:1hug:
canlarım günaydın ayy ne guzek erkenden kalkmısınz ben 3 ten yattım anca uynabıldm o da zorla
kahvaltı yapıcam
gülsahcım sen de mı uynamdın
gülsuucm napıyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?