2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

evet eşit ağarlık puanına bakıyorlara.sben 3 sene önce 78 punla tezli yüksek lisansı kazandım. 60 kişi başvurmuştu, 15 kişi alındı. ortalaman falanda etkili. ilk önce ingilizceden yazılı yaptılar, sonra mülaka girdik vs... çok stresli bir süreçti.
bu sene abimin zoruyla girdim, başvurumu bile o yaptı.işime yaramayacak ama girdim gene de.

saol canım. ama ben tezsiz yapıcam, eşim gümrükte ya, tayinde puan için falan etkili oluyomuş, beraber yapıcaz :) buralarda zaten tezli yapabileceğim bi ünv yok

Aman panikletme beni şimdi :)))
aleste eşiminki sınavdan önceki cuma geldi düşün yani :)) aynı adresteki bana geldi... ne ösym ye ne ptt ye belli olmuyor :)

valla canım benim burdaki adresi bulamıyorlar pek;bende ondan tırstım bide biz 1 temmuzda izmire gitçez yaa;gelmesi lazım..postanede iyi çalışmıyor:))

başvuru merkezindeki memur eğer gelmezse sınavdan 2 gün önce gel verelim dedi ben ilk defa girdiğim için gelmeme ihtimali hiç aklıma gelmemişti şimdi herkeste bir telaş olunca memurun söylediği aklıma geldi gelmezse öyle yaparız artık.....ben çıkıyorum iyi geceler kızlar.....

walla gülşahcım kızlar, bende ankaranın göbeğindeyim nerdeyse bana da gelmedi ki. gelir daha zamanımız var telaş yapmayalım canlarım.
iyi geceler mavlicim

bittim yoruldum kızlar of çok yoruldum bugun kendimi aştım, bugünü şöyle kapatıyorum
300 türkçe çözdüm
355 coğrafya çözdüm.
sayı problemlerinden de 31 tane soru çözmüşüm.
yatıyorum şimdi canlarım, öpüyorum hepinizi. iyi geceler.

Günaydın kızlar.. opuyorumnanaktan
dün burdan çıktıktan sonra 100e yakın idare hukuku sorusu çözdüm uyudum.
Pinky'm uyandın mı :1hug:

uyanamamış tatlı Pinky :)))) 7buçuk diyordun, huu uyan :)
ama dün gece çok yorulmuşsun, uyu hadi vazgeçtim :))))

patiskam günayyddııııınnnnn

günaydın herkeslere:))

kalktım ya kalktım hemde 7 de kalktım coğdan şu antik kentler, tarihi yerler vs onlara bi baktım cnm, şimdi açabildim bilg.ı

Günahını almışım desene :)))
ben de 7buçukta eşimi gönderdim geçtim masanın başına :) yılan hikayesine dönen videoyu bitirebildim sonunda. şimdi kitaptan ekonomik coğrafya çalışıyorum... sonra da bölgeler akannehir
neyse ki bölgelerde yeni bişe öğrenmiyosun, toparlama gibi bi bakıma...
kolay gelsin Pinky'cim

canım bende sürekli bölge sanayi madenlerde takılıyorum, bitirsemde unutuluyo herhalde hemen anlamadım ya, çok fazla bilgi var ondan herhalde, bugün bende tekrar yapıcam cnm bölgeler ve ekonomik coğrafyadan,
şimdi yargının yaprak test kitabındaki tarih sorularının hepsini bitireyim bende.
kolay gelsin patiskam sanada, canım benimm:1hug:

saol canım benim, sana da kolay gelsin...
artık sınava kadar test çöze çöze aklımızda kalır üç aşağı beş yukarı ya madenler falan :)

canlarım günaydın ayy ne guzek erkenden kalkmısınz ben 3 ten yattım anca uynabıldm o da zorla

kahvaltı yapıcam
gülsahcım sen de mı uynamdın
gülsuucm napıyosn

canlarım günaydın ayy ne guzek erkenden kalkmısınz ben 3 ten yattım anca uynabıldm o da zorla

kahvaltı yapıcam
gülsahcım sen de mı uynamdın
gülsuucm napıyosn

sana da günaydın canım....
ama şimdi ben uykuya gidiyorum yavaş yavaş :)))) ekonomik coğrafyaya çalışıyodum, ne kadar zor ve uzun kafamçokkarıştı 1 saat uyuyup sonra devam edicem
öptüm şekerlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…