2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikocum ben geldımm bıraz once basladım daha calsımaya tarıhten cok partılı hayatı dınledım nasıl uykum geldı yaa

gülsucum ordamsın

merhaba kızlar...
bugün deli gibi test çözüyorum, kitapları bitirme ihtimali olunca hırslanıyo insan... e zaten 9 gün kaldı sınava....
Pikocum ben de yapmıştım 3. denemeyi, 98 çıkmıştı...
demek zopzor için yorumlar pek iyi değil, soru görmüş olayım diye almıştım ama çözmeyeyim madem, şu kadarcık gün kala en son gereken şey moral bozukluğu...
sen de gerilme, yapıcaz ben hepimize inanıyorum. bu kadar emek verdik, şuraya kesintisiz giren (ben en son katıldım ama) kaç kişiyiz... Allah emeklerimizin karşılığını verecek ve biz 10 gün sonra ders çalışmaktan kurtulucaz hihoyyyt
bu arada uluslararsı kuruluşlara o kadar yüzeysel baktım ki, nelere üye olduğumuz dışında bildiğim şey iki üç cümledir en fazla, napiyim o da olduğu kadar.... güncel konuları da sınava az kala okurum artık şöyle bir...
Başakçım naber tatlım?
ben testlerime döneyim, kitaplar ortadan kalkınca daha da hırslanıyor insan, gerçi şu an biten fazla kitap yok ama olsun....

kızlaaaar demiştim size bugün rekorumu kırıcam diye :) yazdım bugün çözdüklerimi 1062 soru çözmüşüm tarih coğrafya ve vatandaşlık... ağırlık coğrafya ve vatandaşlık...
kendime inanamıyorum kaydirigubbakcemile2 ama şimdi çok yoruldum. iki tane matematik testi var çözeyim istiyorum, eğer yapabilirsem o iki testi bitirince yatıcam....
size sormak istediklerim var ama yarın artık, zaten yoksunuz da :)

Son düzenleme:
patiskacımmsempatiksalakcinni ne desem bilemedim..süpersinn...
piikocumm basın yayın yolunu kullanmak ortak özellik degil bencede canım;birde diger soru fransa ve ermeniler olcak;geçn gün basakçımla konuştuk bizde aynı konuyu..
bende kızlar bugün pek bişey ypmadım diyebilirm.sabahtan denemelerimi yaptım..
kuaförde işler tamam;nasıl rahatladım anlatamam;biraz sıkıldım utandım ama sonuç sahiden ne rahatmış;boşuna beklemişim bunca yılohaoldumsmile
çıkışta arkadasa gittik;yemek yedik falan..ardından ona ölçme çalıştırdım yarım aklımla:)
ama tekrar etmiş oldum bende..şimdi iki denemem daha bitecek;böylece zopzor serisine veda edicem..elimde 8 adet ikişer deneme kalıyor..otelde akşamları onlrı öylesine;soruları görmek adına çözcem

sizi çokk özlücemmm;bilgisayarı götürmek istiyorum ama otelde güvenemiyorum yaaa

saolun ciciler... :)))
Gülşahcım vala büyük rahatlık, zaten bi süre sonra kanıksıyorsun durumu :) e onlar zaten alışık :))
otelde int bağlantısı varsa götür tatlım hiçbişeycik olmaz... ama bak bi int bağlantısı ücretli mi, öyleyse saçma sapan fiyatlar istiyorlar...

sorularım:T.Cde ilk büyükelçiliği afganistan mı açtı? rusya diil miydi?
bir de bi soruda muharrem kararnamesi geçiyodu neydi o?
bir de Kazi'l Kuzat neydi? Asd ile ilgili bişe sanırım ama ?

ttalım demek gııdıyorsun:gitme:

özlıcez senı fıstık tatılını ıyıce yap opuyorumnanaktan
canım benım kuafor ıslerını halletmene sevndm

bu arada yarın mı gidiyosunuz? biz de seni özleyeceğiz, eğer yazışamazsak sınava kadar, umarım sınavın çok çok iyi geçer, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah :Saruboceq: hepimiz tabii... ve sınavdan sonra süper haberler bekliyoruz senden de

afganistan canım;ilk antlaşma onla yapıldı.
muharrem kararnamesi osmanlı iflasını açıkladı ve düyun-u umumiye açıldı
kadil kudat en büyük kadı anlamında;selçuklularda canım..:1hug:

yaa inanın çok duygulandım şuan;neler yasadık bu süreçte;sabah akşam beraberdik.. ailemin bi parçası gibi gördüm sizi..eve girdiğim an;sabah uyandıgım an önce size yazdım..mutlaka girmeye çalışçam nete..basakçımla mesajlaşır;haberlerinizi alırım..
10 temmuzda sınava girip 11 temmuzda mardine gidiyorum nasipse;ordan urfaya görümceme;ordan eşimin memlekete..
ama mutlaka bi ortam bulur girer yazarımm
her gece oldugu gibi sınava kadar size dua edicem..hepimiz emeklerimizin karşılıgını alırız inş..

afganistan canım;ilk antlaşma onla yapıldı.
muharrem kararnamesi osmanlı iflasını açıkladı ve düyun-u umumiye açıldı
kadil kudat en büyük kadı anlamında;selçuklularda canım..:1hug:

işte budur canım süpersin, gönül rahatlığıyla tatilini yap hiç gözün arkanda kalmasın sengözlerimebaksanab çok teşekkür ederim Gülşahcım

kesinlikle katılıyorum canım, ben de gözümü açar açmaz size bakmaya giriyorum... açıkçası sizin varlığınız inanılmaz şeyler kattı bana. bilgi ve paylaşımlar da çok değerli tabi ama ben manevi olarak da. güç buldum sizlerden...
göreceksiniz , hepimizin özellikle kendimize ederken birbirimize de ettiğimiz dualar karşılıksız kalmayacak, istediğimiz yerlere ulaşacağız...
bu arada bizim bu taraflara geliyosun demek :) belki bi fırsatını bulur görüşürüz, sen de istersen tabii... gerçi sınavdan sonra benim ne yapacağım pek belli değil, eşim belki hemen gelmezler gibi bişe söyledi bugün, sen de izmire gidersin anneni çok özledin dedi... neyse konuşalım mutlaka :) Mardine yakınız biz...

iyi geceler kızlar, ben matematik falan çözemeyeceğim sanırım, bi iki soruya bakayım dedim, sadece baktım :) yarına artık....
Gülşahcım sana şimdiden iyi tatiller canım, keyfini çıkar... fırsat bulursan da yaz bize, hele ki sınavdan sonra mutlaka iyi haberlerini bekliyoruz... öptüm kocaman seni...

gülşahım tatlışım iyi tatiller ...iyi eğlenceler...
bende yatacam uykum geldi tarihten baştaki konulara çalışcam inşallah yine unutmuşumbaşları denemede yanlış çıkıyor:hulya:

günaydın kızlar! erken oldu ama olsun .....gülşahcım iyi tatiller canım.....kızlar bişey sorucam çıkmış soruları deneme olarak çözmek istiyorum önerebileceğiniz bi kitap varmı gerçi bu saatten sonra kırtasiyede bulabilirmiyim bilmiyorum en iyisi çarşıya çıkıp bi bakmak hiç çıkasım yok ama elimde 10 tane deneme var bunlar sınava kadar yetmez günde 2 tane çözüyorum deneme sınavı alıcağıma geçmiş soruları sınav gibi çözeyim dedim....

günaydın kızlar,

dün gelemedim akşam nasılsınız kızlar,

patiskam süper soru çözmüşsün ya tebrik ederim, bende tahmin k itabından 385 tarih, 260 coğ çözdün dün, çözümleride vardı yanlışlarımda çözümlerinide okuyunca epey zamanımı aldı.Tarihler çok kazıktı ama canımı sıktı neyse.Tekrar oldu epeyce.

buarada bende yarından itibaren 2 deneme , 1 de cıkmış sorulardan bir deneme çözücem.
yoksa bitmeyecek. Bugun son günüm test çözmek için, artık hep denemelere başlıcam kızlar

bugünde vatandaşlık çözücem hep canlarım.

allah yardımcımız olsun. Buarada benim belgemde gelmedi hala ya

gunaydin arkadaslar...kpssye basvurucam yuksek okul mezunuyum..nekadar yatirmam lazim,hangi bolumlere calismam lazim,kac oturum olacak? lutfen bilgisi olan aciklarsa cok sevinrim..

Günaydın kızlar....
Mavlicim iyice erkencisin bugün :)) ya ben de geçmiş soruları çözmek istiyorum ama geçen gittiğimde yoktu kırtasiyede.... belki indirebilirim diye düşündüm, ben de size onu soracaktım...
Pinky'mm sen de şahane çözmüşsün... benim de var bi sürü denemem yaa... ama bugünü matematik günü ilan ettim :) ne kadar devam ettirebilirim bilmiyorum ama düşündüğüm gibi geçerse ben de yarından itibaren denemelere ağırlık vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…