- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.361
patiskacımmsempatiksalakcinni ne desem bilemedim..süpersinn...
piikocumm basın yayın yolunu kullanmak ortak özellik degil bencede canım;birde diger soru fransa ve ermeniler olcak;geçn gün basakçımla konuştuk bizde aynı konuyu..
bende kızlar bugün pek bişey ypmadım diyebilirm.sabahtan denemelerimi yaptım..
kuaförde işler tamam;nasıl rahatladım anlatamam;biraz sıkıldım utandım ama sonuç sahiden ne rahatmış;boşuna beklemişim bunca yılohaoldumsmile
çıkışta arkadasa gittik;yemek yedik falan..ardından ona ölçme çalıştırdım yarım aklımla:)
ama tekrar etmiş oldum bende..şimdi iki denemem daha bitecek;böylece zopzor serisine veda edicem..elimde 8 adet ikişer deneme kalıyor..otelde akşamları onlrı öylesine;soruları görmek adına çözcem
sizi çokk özlücemmm;bilgisayarı götürmek istiyorum ama otelde güvenemiyorum yaaa
saolun ciciler... :)))
Gülşahcım vala büyük rahatlık, zaten bi süre sonra kanıksıyorsun durumu :) e onlar zaten alışık :))
otelde int bağlantısı varsa götür tatlım hiçbişeycik olmaz... ama bak bi int bağlantısı ücretli mi, öyleyse saçma sapan fiyatlar istiyorlar...
sorularım:T.Cde ilk büyükelçiliği afganistan mı açtı? rusya diil miydi?
bir de bi soruda muharrem kararnamesi geçiyodu neydi o?
bir de Kazi'l Kuzat neydi? Asd ile ilgili bişe sanırım ama ?
afganistan canım;ilk antlaşma onla yapıldı.
muharrem kararnamesi osmanlı iflasını açıkladı ve düyun-u umumiye açıldı
kadil kudat en büyük kadı anlamında;selçuklularda canım..:1hug:
yaa inanın çok duygulandım şuan;neler yasadık bu süreçte;sabah akşam beraberdik.. ailemin bi parçası gibi gördüm sizi..eve girdiğim an;sabah uyandıgım an önce size yazdım..mutlaka girmeye çalışçam nete..basakçımla mesajlaşır;haberlerinizi alırım..
10 temmuzda sınava girip 11 temmuzda mardine gidiyorum nasipse;ordan urfaya görümceme;ordan eşimin memlekete..
ama mutlaka bi ortam bulur girer yazarımm
her gece oldugu gibi sınava kadar size dua edicem..hepimiz emeklerimizin karşılıgını alırız inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?