2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben 13 ü çözmüşüm yavv tarihten vat 14.yi yaptım çok mu kolay ben mi akıllıyımmm şanss galibaakaydirigubbakcemile2
güncel dinliyorm şimdi bide yazıcıdan çıkardım başka onları okuycam 13 vat denemesini yaptım önce hepsini bi anda yapıyodum sıkıldım artık parça parça yapıyormmm offf napcazz çok azz kaldııı:hulya:
mavli sen nasılsın bitti m, ihtiyaç denemeleri konu çalışıyor musun
patiska tüüü tüüü maşallahhh kuzuuu...sempatiksalakcinni

sen akıllısın Gülsucummm :))) ben de sıkıldım henüz azıcık deneme yaptım ama...

bu arada Günaydın herkeseeee kaydirigubbakcemile3
bugün güzel bi gün olur umuyorum hepimiz için....
çoook öpüyorum sizii

gunaydın

bu sabah ihtiyacın 15 li denemesinden ilkini çözdüm, 90 net. ama kötü yani gercekten kötü , zaten 80 pu an alsam bile enaz 2 yıl beklicem atanmak için, 4001 den gireceğim için, tüm lisanslar içinden atanmaya çalışıcam 90 almam lazım ki anca şansım olsun. ama kötü ki basit bi deneme gibiydigercekten((

canım cok sıkılıyor.
öğlende 2. denemesini yapıcam.

akşamda 5 gibi son yıllardaki çıkmış soruların denemesini yapıcam.
nafile boşuna gibi geliyor bazen ama(

hayır canım nafile değil öyle düşünme nolur, ayrıca henüz ilk denemeyi yaptın, yani belki kafan dalgındı,yoğunlaşamadın.sınavdaki kadar konsantre olamazsın ki denemede... ayrıca dediğin kadar basit olsa hepimiz 100 üzerinde yapardık. moral bozmak yok canım nolur, şu an bize ondan daha fazla zarar verecek bişe yok.....

neyse patiskam gercekten canım cok sıkkın şu an, yanlışlara bakıp biraz dinlenicem

görüşürüz

canlarım günaydın 2 fıstık yıne erkencisiniz

ben de yenı kalktım dun yorgun geldım tv ızlerekn vakıt gectı sonra yattım artık

offff son 1 hafta kaldı heycanlanın kızlarrohaoldumsmile ayy vallla umarım bu heyecan benı sınavda mahvetmez

valla ben hala konu calısıyorum tarıhten ataturk ılk ınkılap ve dıs polıtıka kaldı artı cografydan tekrar yapmam lazım buarad ben vatandaslık yapmıcam 2 konu calısmıstım onları da oylesıne gerısı duruyor

Başakcım heyecanlanın ne demek zaten heyecan en üst safhada :))))
sana da günaydın bu arada....

ozyy_mim 2-3 sayfa geride Gülşah bi link vermişti güncel konular için, ordan bak istersen...

kızlar ben de perm-komb-olasılık izledim, şimdi sorulara geçiyorum, şans dileyin bana eyvahedigeldismile

daha iiyim patiskam şimdi. soruları inceledim, matematikten grafikten 3 soru yuda yaparmışım , yaptım yani çünkü şimdi, çok heyecan yapıyorum herhalde evde bile matden en az 5 soru daha yaparmışım.

kızlar ben önlisas olarak gırıcem bu ders dınledım izledım falan dıyorsunuz ya nereden izliyorsunuz yardımcı olursanız sevınırım..

bu arada allahım emeklerınızın karsılıgını versın sınavda her bıldıgınızı hatırlayın allahım kaleminize güç kuvvet versınn....

günaydınn yahuu geç kaldımm başağım aramışın saol bebişim sesini kapalı unutmuşum akşamdan...
yemek yapacam banyo 1i geçer başlamam vat çalışcammm sonrada tarih inşallahhh:hulya:

saol iyi dileklerin için Nisannur ben uzaktan eğitime kayıtlıyım ama bildiğim ztv,sözelciyizbiz, bir de matematik için doğan ulu var. arama motorundan yazarsan çıkacaktır. sana da kolay gelsin şimdiden....

Gülsucum günaydın canım, bu ne uykusu ya :)))))

Pinky'm dedim sana , üzme kendini,stres sadece zarar bize şu anda. hadi dinlen biraz sonra 2. yaparsın....

ben de akşama kadar verimli çalışabilirsem akşam brezilya maçını izleyeceğim eşimle, çok keyifli bi maç olacak sanıyorum :)

rica ederım patıska
ben sızı takıp edıp hırs yapmaya çalışıyorum:)))
nasıl bı program uyuladınız son 3 ay mesela ilk defa gırecegım için sınava program yapamıyorum kendıme.....

canlarım buradasınız, yakaldım siziopuyorumnanaktan
başakcım, patiskacım nasılsınız?
ben geç kalktım bugün, bu saate kadar 4 sayfa coğrafya okudum:2:inanamıyorum kendime. kuzenim gelicekmiş şehir dışından. temizlik, kurabiye vs.yapmam gerek.daha duşa giricem. bugün çok verimli geçmeyecek sanırım.

kızlar anlatım bozukluğundan soru kaçırmazdım, şuan yapamıyorum. ihtiyaçın her denemesinde 2 yanlış yapıyorum. sizce konu mu çalışsam, çok önceden bakmıştım galiba unuttum.o kadarda soru çözmüştüm. uff bütün dersler gıcık, azıcık bakma tüm emeğin boşa gidiyor:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…