2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

fıstıklar günaydınnnnzemuszemus

yenı kalktım hemencık size bakayım dedım gülsahcım ıyı yolculklar ve ıyı tatıller

gülsucum uyandın mı

patıskacım ayy gercekten manevı acıdan bırbırımıze olan destegımız cok büyük iyi ki varsınız kızlar:1hug: sizlerı cok sevıyorum:içelim:

selam kızlar erken kalktım ama sonra tekrar yattım valla zamanın geçen haftaki denemesini çözmedim onu çözdüm biraz ara verip coğrafya testlerime devam edicem pinky patiska maşallah iyi çözüyosunuz ! asi arkadaşım yardım etmek isterdim ama burası lisans önlisansla ilgili pek bilgim yok ama acele et galiba yarın son gün başvuru için....

fıstıklar günaydınnnnzemuszemus

patıskacım ayy gercekten manevı acıdan bırbırımıze olan destegımız cok büyük iyi ki varsınız kızlar:1hug: sizlerı cok sevıyorum:içelim:

evet canım, ben de sizi çok seviyorum vala... bu arada msn den yazmışsın ama başında değildim ben, eşim evde ya bugün... çok pardon :kedi:

Mavlicim benim için ilkti ve son olur sanırım :)))) ben bile kendime inanamadım ama sabah 8den akşam 12 ye kadar falan masa başındaydım, bi kaç saat hariç

patiskacım süpersin:hooray:maşallah deyim, nazar değmesinsanırım ihtiyaçtan soru çözüyorsun, bugün ben de karşılaştım Muharrem kararnamesi ve Afganistanlasoru çözdükçe öğrenicek bir şeyler çıkıyor.

gülşahcım iyi eğlenceler, kendini fazla özletmeŞeniz bu arada ben de belki Van a gelin olabilirim. aşkımcımın tayini hala çıkmadı bu gidişle bana Van yolları gözüküyor.

kızlar dün 500 soru çözdüm, matemetiğe hiç ama hiç bakmıyorum. sadece denemede ne görüyorsam o, sanki gerilemişim.

bugünde sadece 120 soru çözdüm tarihten. bir de tarihten konu tekrarı yaptım, kongreler ve muharebeler.
şimdi türkiye ekonomisini tekrar edip deneme yapıcam.

ufff bu denemeler beni çok yoruyor, sözde günde 2 tane çözücektim:dilcikar:bir tene zor bitiyor.

Pikocum ihtiyaç var yargı var yediiklim var pegem var bi de data var. ama datayı hiç sevmedim, ne bulmuşlarsa soru yapmışlar. sıkılıyorum onu çözerken

kızlar ekonomik coğ.tekrar ettim, patladım yasempatiksalakcinni
şimdi ihtiyaç 5.denemeyi çözücem.

kızlar sizce ihtiyaçın denemeleri nasıl? gerçek sınavla örtüşür mü ?genel kültürü çok beğendim. süper tarih soruları var, matematik biraz kolay gibi geldi. gerçi 22 nin üzerine çıkamıyorum:roflol:kolay sorularda hep hata yaparım.

piko mat gittikçe zorlaşıyor bilmiyorum hangisini çözdün yaa benim bugün misafirim vardı sonrada birlikte çıktık sadece tarihten ilk konuyu okudum ve 14.tarih denemesini çözdüm ve zorrr geldi çok yanlışım çıktıı şimdide yemek yapacam akşama anca başlarımm kaydirigubbakcemile2
başağım sende yoksunn gelemedin mii
ihtiyacın bidenemesin de sonra bakıyım kaçıncı soru mat yanlış gibi geldi cevap...

fıstıklar yorgunllktan ölüyorum bugun mat dersıne gttıım 2bucuktan 7ye kadar canım cıktı daha oncesınde tarıh vardı ona grmedgm halde cok yoruldum bıde dha 7-9 arası egıtım dersı vardı ona da grmedım

millet nasıl dayanıyor bilmıyorum ben sadce matemtıge grdm tükendım

geldm yemek yedım tv ızlıcem calsmam kesın

selam kızlar öğlen işim çıktı dışarıdaydım geldikten sonra bir deneme yaptım bugün sadece 2 tane deneme yaptım yani biraz coğrafya çözeyim bari......pikocum ihtiyaçın denemelerini sormuşsun umarım gerçek sınav biraz daha kolay olur başlardakiler iyide sonları çok kasmışlar...

kızlar ihtiyaçın 5.denemesini çözdüm, 95 netim çıktıkaydirigubbakcemile2 offf gerçek sınavda böyle olsa keşke, tabi en az. türkçeden 5 yanlıştan az çıkmıyor yalmaz:şimdi karışık tarih çözücem, sonrada türkçe çözer yatarım.
hepinize iyi geceler.

kızlar çalışmaya başlamadan önce Besmele çekin,bu şekilde daha iyi ezber yaptığımı farkettimhihoyyyt

merhaba kızlar :)))
söyleyin bakalım kim bana dün nazar değdirdi sempatiksalakcinni
yahu bişe oldu bugün bana, öğlene kadar tarih tekrarı sonra akşama kadar önümde bi miktar coğrafya testi oyalanıp duruyorum...
matematikten komb-permütasyoon olasılık videosu izlemeye başladım kayıtlardan,ama yok, kaldırmadı kafam bıraktım...
şimdi yine döndüm coğrafya testlerime oyalanıyorum... bi de uykum var ki... dün geç yattım sabahta erken kalktım, herhalde bayılırım birazdan

merhaba hanımlarrr
iki gündür geçmiş yıl sorularını çözüyorum çıkarımlarım son iki yıl sorular biraz değişmiş. daha çok yoruma kaymış. eskiden bilgi soruları daha ağırlıklıymış. türkçede çok bir değişme yok. sadece paragraflar birazcıcık daha kolay anlaşılan tarzdan. matematik daha basit.bazı yılllarda güncel sorular çıkmamış. vatandaşlık daha basitmiş anlayacağınız.

şimdide ihtiyacın zopzor denemelerine geçtim. bir baktım hep yanlış çıkıyor. Allah allah diyorum her soruda bu böylemiymiş olamaz ya soru yanlış diye devam ediyorum. sonradan farkettim ki genel kültür cevapları diye genel yeteneğe bakıyormuşumkaydirigubbakcemile3 efferinn bana

güvenderin denemelerini de çözdüm onlar çok kolay geldi bana. sınavımda öyler geçerse süper olur:lepi:

öpüyorum hepinizi kolaylıklar herkese. az kaldı inşallah hepimiz çalışmalarımızın karşılığını alır istediğimiz yerlere yerleşiriz.

matematik daha mı basit diyosun electra? vala ağzın bal yesin o zaman :))))))))

ya ben bu geçmiş yıların sorularını nerden bulabilirimi burda satan bi yer yok, zaman da az kaldı internetten sipariş versem... ösymnin sitesinde falan var mıdır ki?

patiskacım dün çok yüklendin, boşver dinlen bugün. yarın gene tam gaz çalışırsın.
sence ihtiyaçın matematiği nasıl, gerçek sınavda bundan daha zoru olur mu? bu sınavlarda 20-25 arası yapıyorum.ortalama 22 falan geliyor.25 i pek göremedimtürkçemde kötü.

inşallah çalışırım canım yarın tam gaz :) bugünkü kendimden sonra çok emin değilim ama :)
mat bende de aynı canım ihtiyaçın denemelerinde 20-25 arası ama mesela yediiklimin bi denemesinde 17 doğruya kadar düşmüşüm...
bunlardan daha zor olmayacaktır sanırım. yani bu testlerde de zor sorular var...

patiskam kolay gelsin şekerim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
herkesin gönlüne göre olur inşallah
az kaldı sınavınıza Allah yardımcınız olsun hepinizin...
olumunekankayizsmile

patiskam kolay gelsin şekerim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
herkesin gönlüne göre olur inşallah
az kaldı sınavınıza Allah yardımcınız olsun hepinizin...
olumunekankayizsmile

Haticemmm canım, ben gelemeyince beni ziyarete mi geldin :) canımsın :1hug:
çok az kaldı Haticem ya, stres heyecan had safhada hepimizde... göz atmışsındır, buradan destek oluyoruz birbirimize... ama iyice kilo aldım, az kaldı dönüyorum yine aranıza hihoyyyt sen nasılsın?
saol canım güzel duaların için, inşallah bizin de , emek veren herkesin de gönlüne göre verir Allah...

patiskacım ösymnin sitesinde geçmiş yıl soruları var ama ben kitap halinde istiyorum yazıcım yok olsa çıkartıcam hem kitap halinde çözümlü oluyor neyse kızlar ben biraz oyalanıp yatıcam yarın erken kalkıp çalışıcamda hadi size iyi geceler...

anladım Mavlicim, bizim burada kırtasiyeler bile sipariş üzerine getirdiği için ben yarın flasha atayım da eşim çıkarsın bi yerden... saol tatlım...
hadi iyi geceler bakalım, yarın ikimiz de erkenciyiz desene yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…