- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.381
fıstıklar günaydınnnnzemuszemus
patıskacım ayy gercekten manevı acıdan bırbırımıze olan destegımız cok büyük iyi ki varsınız kızlar:1hug: sizlerı cok sevıyorum:içelim:
patiskacım süpersin:hooray:maşallah deyim, nazar değmesinsanırım ihtiyaçtan soru çözüyorsun, bugün ben de karşılaştım Muharrem kararnamesi ve Afganistanla soru çözdükçe öğrenicek bir şeyler çıkıyor.
gülşahcım iyi eğlenceler, kendini fazla özletmeŞeniz bu arada ben de belki Van a gelin olabilirim. aşkımcımın tayini hala çıkmadı bu gidişle bana Van yolları gözüküyor.
merhaba hanımlarrr
iki gündür geçmiş yıl sorularını çözüyorum çıkarımlarım son iki yıl sorular biraz değişmiş. daha çok yoruma kaymış. eskiden bilgi soruları daha ağırlıklıymış. türkçede çok bir değişme yok. sadece paragraflar birazcıcık daha kolay anlaşılan tarzdan. matematik daha basit.bazı yılllarda güncel sorular çıkmamış. vatandaşlık daha basitmiş anlayacağınız.
şimdide ihtiyacın zopzor denemelerine geçtim. bir baktım hep yanlış çıkıyor. Allah allah diyorum her soruda bu böylemiymiş olamaz ya soru yanlış diye devam ediyorum. sonradan farkettim ki genel kültür cevapları diye genel yeteneğe bakıyormuşumkaydirigubbakcemile3 efferinn bana
güvenderin denemelerini de çözdüm onlar çok kolay geldi bana. sınavımda öyler geçerse süper olur:lepi:
öpüyorum hepinizi kolaylıklar herkese. az kaldı inşallah hepimiz çalışmalarımızın karşılığını alır istediğimiz yerlere yerleşiriz.
patiskam kolay gelsin şekerim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
herkesin gönlüne göre olur inşallah
az kaldı sınavınıza Allah yardımcınız olsun hepinizin...
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?