2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pinkycim moralini bozma, bazen insan sınav moduna giremiyor. hem netin düşükde değilolumunekankayizsmilegerçek sınavda daha yüksek yapacağımızdan eminim.
ben de bugün 6. denemeyi çözücem.nasıl yetişicek ya, inşallah bitirebiliriz.
kızlar ben hergün özet okuyacağım.çok faydası oluyor, hepinize tavsiye ederim.dün kurtuluş savaşını okudum. baya işe yaradı.

pikolatacım ttalım baya heyecanlıyım dersanede harıl harıl tekrar derslerı var dün bı gttım acayıp yoruldum aksamda calısamdım

4 saat matematık vardı. cnm benım de eksıklerm varya konu calsıyorum

evet canım özledim bi bakayım dedim
birbirinize desteğiniz gerçekten çok güzelkilonu dert etme sınavı kazan verirsin tekrar
kolay gelsin hepinize...puyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:lepi:

2010_gncel.pdf - 4shared.com - document sharing - download

arkadaslar işinize yarar umarım 2010 güncel bilgiler;ben çok begendim..

çok çok sağolun kızlarrrrrrr

selaaam! ben bugün sözde erken kalkıcaktım 9,30 kalktım nedeni gece uyuyamadım sıcaktan birde dışarda gürültü vardı 5ten sonra uyumuşum gözlerim şiş kalktım bi tane deneme yaptım şimdi çarşıya çıkıyorum 5te anca dönerim gülsucum yediiklim 20li ihtiyaç15liyi bitirdim güvender 10lununda bugün 4. sünü çözdüm şimdi çarşıdan çıkmış soruları bulabilirsem alıcam günde 2 taneden sınava ancak yetiştiririm konu çalışmaya dün akşam başladım coğrafyayla mat hariç hepsini sınava kadar tekrar etmeyi planlıyorum inşallah! ben çıktım :teytey:

saat kaç oldu ben daha yeni başlıycaam evin işini bitiremiyorm geç yatıp geç kalkıyormmm
kimse yok nerdesinizz yahuuu bilmiyorumkismile

2. yide yaptım ama daha kötü sonuç 81 net.

kendimide hiç iyi hissetmiyorum sanırım hasta oluyorum ateşim var halsizim((

mavlicim ne guzel, bisürü deneme çözmüşsün emek harcamışsın, ben bu zamana kadar yatmışım hep, gercekten cok çalışmamışım, çok kötü bihaldeyim şu anda, vazgeçmeyi bile düşünyorum girmek istemiyorum,

lanet olsun herkesede söledim, kayınvalide bilmemne herkes ama herkes biliyor sınava gireceğimi((
veben yapamıyorum yapamıyorum işte(((((
çok üzgünüm, sizinde canınızı sıkmak istemezsim, moral vermem gerekirken cok kötü oldu bu halim. üzgünüm.

pinkycim netlerin kötü değilki bu kadar canını sıkıyosun daha dur son denemelerde 70 nete iniceksin ben sınavda daha iyi yapıcağımızı düşünüyorum çevremde sınava giricek kişilere bakıyorum çoğu çok fazla çalışmıyo birde denemelerde 80 neti çok buluyolar yani tamam sınava çok sıkı çalışanlar var ama çoğunluk okadar çalışmıyo moralini bozma inşallah sınavda daha iyi netler çıkarıcaz

bende biraz güncel çalıştım 12. denemeyi yaptım matı kolay mı daha iyi yaptım bunda yemekten sonrada vat ve tarih çalışcam inşallah aslında bugün hiç dışarı çıkmadım sıkıldımm
pink üzülme inan insanın ruh haliylede ilgili soru yapması nedense bugün kendimi iyi hissediyorm maşallah diyim çok uyudum ondan mı kiii kaydirigubbakcemile3
başağımm nerdesinn tatlışımmmm:hulya:

merhaba kızlar... ben de bugün olasılıka takıldım kaldı, sinir oldum... tm günüm geçti, neyse bi soru bi sorudur öyle değil mi? yapamadığım soruları eşimin öğrtmmn arkadaşıyla bakıcaz pazar günü...
şimdi test çözeyim biraz...
Pinky'm bozma moralini lütfen, bu kadar emek verdin ne demek vazgeçmek... lütfen kendini o ruh halinden kurtar, çünkü sen de biliyorsun, en çok çalışanlardan birisin burda.... karşılığını da alacaksın....
kızlar siz neler yaptınız? ya ben bugün deneme çözeyim diyordum ama olmadı.... bişe sorucam size, şimdi benim elimde hem ihtiyaç 15li hem yediiklim 20li deneme var ama hepsini bitirmem imkansız... birinin sadece matematik denemelerine bakayım diyorum. sizce hangisi? yani birini deneme gibi süreyle yapayım, birini yapabildiğim kadar matematiğine falan bakayım... Fikir verin kızlar, ihtiyaç mı daha iyidir?

Ayy bilemedim Gülsum ya zaman ne çabuk geçti anlamadım. planladığım gibi olmadı, 15 haziranda konularım bitmiş olur diyodum, sonra hep deneme çözecektim sözde, nerdeee...
Gerçi bitti ya konular, ne yapalım geç olsun güç olmasın :) sen napıyosun ?

patiskacım ben mattan pek iyi değilim kolaymı zormu pek anlamıyorum kolaysa 12 tane zorsa 9 tane yapıyorum yani pek bişey farketmiyor yaptıklarımda problemlerle sayılardan elalem problem yapamaz onlarda bana daha kolay geliyo iyimi oyüzden ben bu konuda pek yardım edemiycem ama bence deneme çöz günde 2 tane çözsen 16 tane yapar konuların yeni bittiği için konu tekrarı yapmanada gerek yok günde 3 tane bile çözebilirsin neyazıkki benim konu tekrarı yapmam lazım öğleden sonra kötü bir haber aldık yakın bi akrabamız vefat etmiş tatilde kalp krizi geçirmiş yarın cenazesini buraya getiriyolarmış daha 50 yaşlarındaydı ama ecel geldimi işte "ne bir dakika geri ne bir dakika ileri "Rabbim rahmetiyle muamelede bulunsun!

canımmm Allah rahmet eylesin, başınız saolsun, Allah sabır versin ailesine....
haklısın ecel ne yaş dinliyor ne başka bişe...

ben de matematikte orta düzeydeyim canım ya, benim matematik denemelrine bakıcam dememin sebebi deneme şeklinde matematik testim yok, karışık görmek daha iyi ya o yüzden..
onun dışında ne önerirsin? yani aslında benim umudum da türkçe ve genel kültürün netleri...

merhaba arkadaşlar, ben de kpssciyim, bu başlığa bakmak yeni aklıma geldi=) maşallah herkes baya azimli, inşallah herkesin gönlüne göre olur. çok sıkıldım ben de bitse de kurtulsam diyorum, şimdi bir deneme yapıyordum türkçe-mat yaptım dayanamadım ara verdim, biraz burada kafam dağılsın=)
mavli, Allah yakınlarına size sabır versin, mübarek aylardayız Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah

fıstıklar günaydın
haftaya bugun sınavdayız:gitme:aklinialirimsmile

daha yenı kalktım gülsucum sen arayınca kalkamdım cografyayı napcaz ben de ataturk ınkılaplarını calsaıcam kahvaltıdan sonra.

karnım acıkıncaya kadar egıtımden konu okucam

kımsecıkler yok

Günaydın kızlar....
8buçuka alarm kurmuştum ama çalmadı hiç anlamadım, bakıyorum şimdi herşey normal. acaba yorgunluktan kapattım da ben mi hatırlamıyorum... bilmiyorumkismile
Başakcım gerçekten yaa, haftaya bugün sınavdayız eyvahedigeldismile
ama sonra kurtulucaz inşallah temelli:....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…