- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.421
canlarım buradasınız, yakaldım siziopuyorumnanaktan
başakcım, patiskacım nasılsınız?
ben geç kalktım bugün, bu saate kadar 4 sayfa coğrafya okudum:2:inanamıyorum kendime. kuzenim gelicekmiş şehir dışından. temizlik, kurabiye vs.yapmam gerek.daha duşa giricem. bugün çok verimli geçmeyecek sanırım.
Haticemmm canım, ben gelemeyince beni ziyarete mi geldin :) canımsın :1hug:
çok az kaldı Haticem ya, stres heyecan had safhada hepimizde... göz atmışsındır, buradan destek oluyoruz birbirimize... ama iyice kilo aldım, az kaldı dönüyorum yine aranıza hihoyyyt sen nasılsın?
saol canım güzel duaların için, inşallah bizin de , emek veren herkesin de gönlüne göre verir Allah...
2010_gncel.pdf - 4shared.com - document sharing - download
arkadaslar işinize yarar umarım 2010 güncel bilgiler;ben çok begendim..
Başakcım heyecanlanın ne demek zaten heyecan en üst safhada :))))
sana da günaydın bu arada....
ozyy_mim 2-3 sayfa geride Gülşah bi link vermişti güncel konular için, ordan bak istersen...
kızlar ben de perm-komb-olasılık izledim, şimdi sorulara geçiyorum, şans dileyin bana eyvahedigeldismile
patiskacım ben mattan pek iyi değilim kolaymı zormu pek anlamıyorum kolaysa 12 tane zorsa 9 tane yapıyorum yani pek bişey farketmiyor yaptıklarımda problemlerle sayılardan elalem problem yapamaz onlarda bana daha kolay geliyo iyimi oyüzden ben bu konuda pek yardım edemiycem ama bence deneme çöz günde 2 tane çözsen 16 tane yapar konuların yeni bittiği için konu tekrarı yapmanada gerek yok günde 3 tane bile çözebilirsin neyazıkki benim konu tekrarı yapmam lazım öğleden sonra kötü bir haber aldık yakın bi akrabamız vefat etmiş tatilde kalp krizi geçirmiş yarın cenazesini buraya getiriyolarmış daha 50 yaşlarındaydı ama ecel geldimi işte "ne bir dakika geri ne bir dakika ileri "Rabbim rahmetiyle muamelede bulunsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?