- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.441
merhaba kızlar...
ihtiyacın 5. denemesini çözdüm, 94 net çıktı... biraz daha dikkat etmeliyim
kızlar haftaya bu vakitle soruların analizini yapıyor olucazbuyrunnnnnnnnndelikafadulden
size tavsiye, bol bol özet okuyun. inanın netlerim yükseldi, tarihten hergün bir şey okuyorum, azda olsa okuyorum. bugün coğrafyadan okuyacağım. konular bitti diye bir kenara atmayın.
kızlar ya İdare ve Uluslararası kur. baksam mı? geometride duruyor benim. kolay çıkarsa yapabiliyorum. şuan yeni konu çalışasım yok, bitmişleri bile zor tekrar ediyorum:mymeka:
merhaba canım.
bende buraya takılıyodum ama şimdi bebiş olunca giremiyorum ara ara girip bakılyorumda yani okuyunca şaşırdım.
94 net bence çok iyi benim hedefim 90 zaten.okuyunca moralim bozuldu napıyım diye
bölüm neydi ki?
kızlar haftaya bu vakitle soruların analizini yapıyor olucazbuyrunnnnnnnnndelikafadulden
size tavsiye, bol bol özet okuyun. inanın netlerim yükseldi, tarihten hergün bir şey okuyorum, azda olsa okuyorum. bugün coğrafyadan okuyacağım. konular bitti diye bir kenara atmayın.
kızlar ya İdare ve Uluslararası kur. baksam mı? geometride duruyor benim. kolay çıkarsa yapabiliyorum. şuan yeni konu çalışasım yok, bitmişleri bile zor tekrar ediyorum:mymeka:
patiskam denemeler 10dan sonra zorlaşıyor bence mat okadar zor deil ama tarih zorlaşıyor bence yada ben yapamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?