2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam arkadaşlar bugün deneme veren bir gazete varmı acaba ? ya ben birara çok takip ediyordum ama sonra elimde bir sürü deneme olunca onları çözdüğkten sonra devam ederim diye bıraktım. dün çözümlü deneme kitabı alayım dedim ama millet talan etmiş valla :) bir tane bile bulamadım koca sahaflarda.

patiska kays sağolun arkadaşlar ! patiskacım ben konu tekrarı yapmaya başladım test çözücektim ama testlerde bir sürü hatam çıkınca konu tekrar edeyim dedim 1 hafta kaldı bilemiyorum ki napsak daha iyi olur heralde herkes kendi eksiğine göre çalışmalı ! poyraz arkadaşım burdada durum aynı dün kitapçılarda çıkmış soruları bulamadım bugün bikaç tane gelicekmiş akşama doğru bakıcam artık..

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
ihtiyacın 5. denemesini çözdüm, 94 net çıktı... biraz daha dikkat etmeliyim

kızlar dün dayımlar geldi, biraz önce gittiler. akşam ihtiyaçın 6.denemsini yaptım sadece. şimdi 7. bitti ve 8. başlıycam. ufff son 1 ay denem çözücektim 15 li bile bitmiycek:2:bi bakıyorum sabah olmuş, bir de bakıyorum akşam olmuşlülülülülülügünler su gibi akıp geçiyor.

mavlicim başınız sağolsun, Allah kalanlara sabır versin.
pinkycim hiç moralini bozma. insan morali bozulunca daha çok yanlış yapıyor, psikolojik durum çok önemli. bence netlerin gayet iyi ve keyfin yerinde çözersen daha da iyi olucak:lepi:

kızlar haftaya bu vakitle soruların analizini yapıyor olucazbuyrunnnnnnnnndelikafadulden

size tavsiye, bol bol özet okuyun. inanın netlerim yükseldi, tarihten hergün bir şey okuyorum, azda olsa okuyorum. bugün coğrafyadan okuyacağım. konular bitti diye bir kenara atmayın.

kızlar ya ıdare ve Uluslararası kur. baksam mı? geometride duruyor benim. kolay çıkarsa yapabiliyorum. şuan yeni konu çalışasım yok, bitmişleri bile zor tekrar ediyorum:mymeka:

merhaba kızlar...
ihtiyacın 5. denemesini çözdüm, 94 net çıktı... biraz daha dikkat etmeliyim

merhaba canım.
bende buraya takılıyodum ama şimdi bebiş olunca giremiyorum ara ara girip bakılyorumda yani okuyunca şaşırdım.
94 net bence çok iyi benim hedefim 90 zaten.okuyunca moralim bozuldu napıyım diye
bölüm neydi ki?

bence bak canım çünkü onlardan kuruluşlardan geliyo okuyunca akılda kalıyo zaten son gün okucam bende

ayyy şimdi kendime misss gibi bir türk kahvasi yapıcam:sm_cool:
sonra bir deneme yapıcam.
sonrada çarşıda gezicem biraz:smiley-cool:

iktisat canım benim bölümüm... yani sınav için 90 net iyi ama deneme olunca ne bileyim... bir de ilk denemeler daha laylaylom yapmamam rağmen 98-99 falan geliyordu.

ayy evet pikocum ya inşallah burda toplanır sınavımız için seviniyor oluruz...
canım ben de denemede ya da testlerde yanlış çıkan yerlere göz gezdiriyorum hemen. bi de gece uyumadan önce ihtiyaçın cep kitabını alıp bi dersten okuabildiğim kadar okuyorum, uyuklayana kadar. bence de faydası oluyor..
ama zaten son hafta yeni konu çalışmayı önermiyorlar. bildikleri pekiştirin diyorlar. gerçi ben dün dayanamayıp olasılık çalıştım ama çokta verimli olmadı.. 5. denemedeki olasılık sorusunu yapamadım..
bu arada 7. deneme kaç geldi? ben de nescafe yapıyorum kendime sonra onu çözücem de
atlaya atlaya çözüyorum denemeleri, zamanım kalırsa bakmadıklarımı da çözerim,şurda 1 hafta kalmış, zor görünüyo ama :)))

patiskam denemeler 10dan sonra zorlaşıyor bence mat okadar zor deil ama tarih zorlaşıyor bence yada ben yapamıyorum...

kızlar, ihtayıçın 8. denemeyi çözdünüz mü? matematik zorlamışlar mı bana mı öyle geldi? şimdi de 9u çözdüm onda da türkçe bir tuhaftı. bende de bir dengesizlik var, sınavda neyi yaparım neyi yapamam kestiremiyorum bir türlü:uhm:

patiskam denemeler 10dan sonra zorlaşıyor bence mat okadar zor deil ama tarih zorlaşıyor bence yada ben yapamıyorum...

Gülsu'cum siz öyle konuşuyodunuz diye ben de atlaya atlaya yapmaya başladım denemeleri... 7. yaptım az önce, 98,75 geldi... sınavda bu kadar yapsam daha ne ama işte bilmiyorum ne kadar belirleyici....
herhalde yarına 10u yaparım. bu akşam 9 diye düşünüyorum ama, bakalım...

Kays ben henüz 8. denemeyi çözmedim... sen de yaz istersen netlerini, böylece sınavlar hakkında tahmin yürütebiliriz, nispeten zormuş, nispeten kolaymış diye...

8. deneme: 109,75, benim netler çok dengesiz ama en kötüsü 9. deneme oldu, çözerken anladım zaten, tarih berbat çıktı, 9. deneme: 83,75, patiska 7.de seninle neredeyse aynı: 99,50. Bir de ben henüz güncel konulara bakamadım, elimde kaynak yok netten bir iki yer buldum ama yeterli mi bilmiyorum. siz nereden çalışıyorsunuz

ben hiç 100 neti göremedim yahu :) biri 99,75 olmuştu ama 100 olmadı...
iyiymiş netlerin, inşallah sınavda daha da çok olur

kızlar bugün ohh miss gibi gezdim. ykm de deli gibi indirim var haberiniz olsunkaydirigubbakcemile3

öğen ihtiyaçın 7. denemesini çözmüştüm 100 netim çıktı. en iyisi 6. denemeydi, 107 net çıktı. ama kestiremiyorum, çok dengesiz, normalde bu kadar iyi olmadığımı biliyorum. 6. denemde tarih ve türkçeden hiç yanlışım yok. normalde türkçeden 4 ün aşşağısını hiç ama hiç görmedim. hatta 10 yanlış yaptığım zamanlar oldusempatiksalakcinni normalde tarihten de çok yanlışım çıkardı ama bu 2 denemede az geldi. daha geçen hafta türkiye geneline girdim, 5 yanlış türkçeden yaptım, tarihtende 6 yanlışım mı ne vardı. iyi miyim, yoksa kötü müyüm kestiremedim. seviyemi belirleyemiyorum. yanlışlarım çok dalgalıfisfisfis

kızlar yarın ihtiyaçın son Türkiye geneline giricem. ufff 1 hafta kala sınav mı olur, ne ara öğrenicem kaç puan aldığımı, artık gerçek sınavdan sonra öğrenirimsırnaşık şey
başakcım nasılsın?
pinkycim nereye kayboldun? hadi moralini bozma, topla kendini. geçmiş yıllardan bir kaç tane çöz, moralin düzelir, gerçekten sınav ççooook daha kolay oluyor. sadece her yıl bir dersten çok zorluyorlar. geçen sene matemetikten zorladılar. bu yıl hangisi olucak acabafisfisfis
hocaların çoğu bu yıl matematiğin kolay olacağını söylüyor.

selam arkadaşlar maşallah ne güzel çalışıyosunuz ben cenaze evinden şimdi geldim yarında full ordayım artık pazartesiden sonra çalışıcam mafoldumben netlerinizin zaten maşallahı var sizin netler süper ben ihtiyaçtan okadar çıkaramadım şimdi güvender çözüyorum onda 99a kadar çıktımda o çok kolay bideneme seti.....

pikolata, kıskandııım ben günlerdir evden çıkmıyorum, zamanında çalışmadığım için şimdi tutuştum tabi... zaten günde 2 deneme ancak çözüyorum dışarı da çıkarsam benden hiçbir şey olmaz, mecbur sabretcez.. inşallah tarihi zorlamazlar diye dua ediyorum ben de, tarihim zaten kötü bir de zor olursa yanarım.. patiska benim de hep öyle değil zaten, genelde 90-100 arasında gidip geliyor

Mavlicim canım ne denir bilemedim ki... umarım iyisindir, umarım iyidir herkes..
Pikocum burda ykm ne gezer (( ahhh ızmir... şöyle söyleyeyim burda kendimi şımartabileceğim tek yer internet.. şöyle bi kaç mağaza göreyim, ciciler deneyeyim yok yani, ben de markafoniden bi cici sipariş etmiştim taaaa ne zaman, o geldi bugün, çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…