2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar nerelerdesiniz yaaa.
benim telefonumun alarmına bişe oldu kesin, dün çalmaadı diyodum ya bugün de çalmadı.. tlfnun sesine mi bişe oldu anlamadım. ve 1de gözümü açabildim..... ufff yaa
Dün gece 9. denemeyi çözdüm 86 net geldi... çok yanlışım çıktı.
şimdi 10. denemeyi çözücem..

telefonun ses ayarlarına bir bak istersen, bazı telefonlar kapalıyken alarmları çalmıyor onla ilgili olabilir mi acaba? 9. deneme benim de en kötüsüydü, sen onu kaile alma boşver=) ben de 12ye çeyrek kala uyandım güya erken kalktım, kahvaltı o bu derken bir de maillere bakim diye girdim şimdi 2buçukta başlarım inşallah=)

arkadaşlar türkçeden kaç yanlışınız çıkıyor denemelerde ? benim değişiyor. bazen 1 çıkıyor bazen 5 .sanırım soruların zorluğuyla ilgili. 5 den fazla çıkmıyor ama ben daha az çıksın istiyorum yaaa. tarihten çok yanlışım çıkıyor benim. matematikten de 15-20 arasında doğru 4 yanlış falan çıkıyor.

Kays ben telefonumu hiç kapatmam canım, ünv.den alışkanlık kaldı bende. sanki gece acil bi haber vermek için bana ulaşamayacaklarmış gibi...
e şimdi de ailemden uzağım, hala değişmedi yani :)
Poyrazya benim de aynı.. nasıl artacak bilmiyorum.. Türkçeyi fazla hafife aldık galiba

selam kızlar ben eve ancak gelebildim gelir gelmezde bir deneme çözdüm sabahta bir tane çözmüştüm o kadarcık...

iyi yaptın Gülsucum ben evdeyim de noluyo akannehir
Başakçım iyi ile kötü arasında kötüye yakın diyelim... sen nasılsın ?
Mavlicim bak ben demiştim Gülsuya ben evdeyim de noluyo diye, ben bütün gün evdeydim ama ancak 2 tane deneme çözebildim... ihtiyaç 10 ve 11 :sinifsinif:

patiska yeni çiçişin hayırlı olsun, güle güle giyolumunekankayizsmileben de dün gömlek aldım. o kadar moral oldu ki, sanki ilk defa kıyafetim oluyor gibi şu sınav ne hale getirdi beni.

kays hiç sorma, daha bugün dershanenin deneme sınavına girdim ve 9 yanlış yaptımsempatiksalakcinni ihtiyaçın 6.denemesinde 30 da 30 yapmıştım. genelde 4-5 yanlışım muhakka çıkıyor.gerçejten türkçeyi hafife aldık. denemelerde okurken bunalıyorum, yoğunlaşamıyorum:sinifsinif:

kızlar bugün toplam 3 deneme yaptım, biri dershanenin , 2 si ihtiyaçın.
ihtiyaçın ekstra diye bir denemesi var, tüm hocalar muhakka çözün diyor. geçen sene ekstralardan birebir soru gelmiş.bizim dershanede girmiştim, çooook kazıktı, 82 netim vardı galiba. millet döküldü resmen. gerçek sınav bu kadar ağar olmaz ama genede soruları görmenizde fayda var.

kızlar ya psikolojim bozuldu resmen, şu sınavı hayırlısıyla atlatsak. şimdi uluslar arası kuruluşları okuyacağım. aklımda kaldığı kadar artıkCADIARZU

kızlar ıkına sıkıla ders çalışıyoruz farkında mısınızhepimiz bunaldık iyice. Allah ın izniyle şu sınavı atlatıp rahatlasak:Saruboceq:

başakcım sen nasılsın, çalışmalar nasıl gidiyo,senin eğitim bilimleride var. ihtiyaç ekstrayı çöz tamam mı, özellikle eğitim bilimlerini öneriyorlar.geçen sene bire bir 4 soru mu ne yakalamışlar.

pinkycim nerelerdesin?

hele bir de bende bir baş ağrısı var:gitme:sanırım psikolojik. sürekli uyku modundayım. normalde çoook enerjik ve cin gibiyimdir . şimdi ise...sabah yataktan zor kalkıyorum. sınavdan sonra eminim ki erkenden uyanıcam:sinifsinif:

Pikolatacım ekstradan geçen canlı derste öğrenciler bahsediyorlardı ama anlamamıştım ne olduğunu...
nası bulucaz ki...
bu arada ben de sıkıldım iyice... bugün 10 ve 11. denemeyi yaptım, düşmüş baya netlerim... sizin kaç geldi? off bugünü saymazsak sadece 5 günümüz kaldı. cumada çalışmayız sanırım 4 gün sadece...

bende bu guruba üye olmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız nasıl üye olacağımı da bilmiyorum

şimdi Hayrünisaacım ikametgah belden, noter tadikli nüfus sureti, eğitim durumunu gösterir belge bir de sabıka kaydı getiriyosun, biz komisyonda görüşüyorz kabul edilirsen şampanya patlatıp kutluyoruz :içelim:
hoşgeldin canım benim, üye olmak diye bişe yok :) ama keşke sınava 5 günden daha fazla bi süre varken gelmiş olsaydın, ama olsun zararın neresinden dönersek kardır :)

yok ben lise mezunuyum benim sınav eylülde yani daha çömeziökaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…