2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hmm o zaman önlians için bi bölüm var Hayrünisa istersen oraya bak canım... bizim bura lisans hep, sınavdan sonra birilerini bulman zor :))))

Kays vala ben güncel konulara pek bakmadm. öyle arada sorularda falan karşıma çıkarsa aklımda tutmaya çalışıyorum

iyi geceler arkadaşlar kimsecikler yok....... akşam cenaze evine gittim şimdi geldim ama şimdi ders çalışamıycam artık çok yoruldumakannehir neyse hadi canlarım yarın görüşürüz....

yürütmeyi çalıştım çok uykum geldii yatıyorum çalışkan kuşlarrr iyi gecelerrr :hulya:
başağımla 8:30 kalkış inşallahhh...akannehir

gülsucum az bir farkla seni kaçırmışımopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar
ne zamandır giremedim
sınav yaklaştıkça eteklerim tutuştu deli gibi çalışıyorum
ama çok eksiğim var panik oldum iyice
yarın bende çok erken kalkacam öpüyorum hepinizi fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmilebaşağımla bizzz uyandıkkk herkess uyuyorrr ne ayıpp hadi kalkınnnn
hoşgeldin fatoşşcumm ama bugün yine gelll bizde tutuştuk aynıyızzz.....sıkıldımmm ben iyiceee

pikocum patiskam burdayım. pikocum 100 netmi çıktı 7. denemeden. ne güzel . ben şimdi çözdüm 82 net. matematikten hiç yapamadım 9 mat yaptım oda 7 si doğru. toplam 82 netle bitti. kötü yani çok kötü(((((((

8. denemeyi yapıcam 12 de. çok kötüyüm ben(((((((((((((

kendinize iyi bakın.

gunaydın canlarım bızde gülsuyla erken kalktık bünyemızı erken kalkmaya alıstıralım dıe

pinkycım ya moralını bozma ınan ben de kötuyum bak cok az kaldı olursa olur olmazsa olmaz ben hıc deneme bıle çözmuyorum 80net bıle benım gözume cok gelıyo masallh size

merhaba kızlar. ben de az önce 12. denemeyi çözdüm. 10a göre falan daha iyi sanki.
Pinky'm bozma moralini canım, inan stresten oluyor... 12de kafandaki önyargıları atmaya çalış, bak göreceksin daha iyi çıkacak... ayrıca kötü değil, dert etme nolur...
Başakçım en iyisini yapıyosunuz tatlım, alıştırmak lazım...

kızlar ben günde en fazla 2 deneme çözmeye karar verdim, o da en fazla. kalanları tek tek aralarda çözücem, yani 120 soru birden çok yoruyor. ne tekrar yapmaya, ne yanlışlarıma bakmaya halim kalmıyor... bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama ?

ya bu arada eşim sabah kahvaltıda bi şaka yaptı ki, günlerdir zaten içim içimi yiyodu. biliyosunuz buralar sıkıntılı şu dönemlerde. daha dün bize yakın bi ilçede çatışma çıkmış. şehir merkezine giden yol da dağlık, tenha. korkuyorum, sınava şehir merk.de giricez, inşallah yolda kötü bişe olmaz :Saruboceq:

Fatoş hoşgeldin canım. hepimiz tutuşmuş vaziyetteyiz :) ne planlarım vardı tekrarlarla ilgili vs :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar, yeni uyandım ben de derse başlamadan bir size uğrayım dedim, maşallah ne güzel erkenden kalmışsınız çok özendim size. pinky, sen o denemeyi kaile alma arada olur öyle boşver. patiska, sen içini ferah tut, aklına kötü şeyler getirme, her şey çok güzel olacak, sınav da süper geçecekyerimseniben

kays ben de güncel konulara bakmayı düşünmüyorum, denmelerde çıkanları aklımda tutmaya çalışıyorum. vakit yok, daha idare duruyor.

fotoscuğum nerelerdeydin, bir gittin dönmedin bir daha.

ufff kızlar bu forumun ilk zamanlarını hatırlıyorum, ne çabuk geçti zaman:gitme:

kızlar sabah orta asya, anadolu selçuklu konusunu tekrar ettim. şimdi anayasa okuyacağım, ya da coğrafya.
akşamda 1 tane deneme çözücem. soru çözmeyi bırakıyorum artık. iyi mi yapıyorum bilmiyorum.

pinkycim benim de demelerim çok dengesiz, bazen çok yanlışm çıkyıor, bazen yüksek. anlamıyorum.ben de mi tuhaflık var, sorularda mıakannehir

patiska ben de günde 1 deneme yapıcam, inan pestilim çıkıyor. denemyi bitir, kontrol et derken kafam allak bullak oluyor.zaten benim 5 denem kaldı, hergüne 1 tane düşüyor. son gün de çalışmayı düşünüyorum. hatta son akşam bilesırnaşık şey
kays bölümün neydi?

bende son akşama kadar çalışıcam pikocum çalışmasam rahat edemem aklım orda kalır vicadan azabı çekerim çalışmak derken çıkmış sorulardan deneme çözücem yani.... bu arada ben günde iki deneme çözüyorum ama benim ihtiyaçtaki netlerim sizinki kadar iyi değildi şimdi güvender çözüyorum onlarda güzel çıkıyor 90 -95 netim çıkyo şimdi bi tane çözdüm 90 net çıktı .....:teytey:

fıstıklar napıyosunz ben de bölgelerı tekrar etmeye basladım valla ben cuma gunu calısmayı düşünmuyorum ve hıc deneme de çözmuyorum. artı sınavdan sonra da cevaplara bakmayı düşünmuyorumkaydirigubbakcemile3

patiskacım hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
hiç moralini bozma aklına kötü şey getirme canım
hiçbişey olmaz Allahın izniyle
pikolata sorma canım az çalışıyordum giremedim ondan,banada konu daha mantıklı geliyor akılda kalır hiç değilse
mavli netlerin çok iyi tatlım inş sınavda dahada artar
gülsu nerdesin canımcım çalışıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…