2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım çok hoşsun yaaaa.... sen kendine güveniyosun ozaman ama bi konuda sana katılıyorum sınavdan sonra cevaplara nasıl bakıcam bilmiyorum şimdi denemelerin cevaplarını kontrol ederken bile heycanlanıyorumeyvahedigeldismile ama meraktan çatlarım bakmazsam...

fatoşcum sağol canım ama bunlar güvender çok basit ihtiyaçtan 70 nete kadar düşüyodum senağlama inşallah sınavda daha iyi yaparız....

ben denemeleri bıraktım aldım elime tüm konu anlatımı kitapları son bir kez bastan sona okuyorum en mantıklısı bu bence...kolay gelsin...

ttalım hosgeldın kız nerlerdsın özledık senıolumunekankayizsmile

canım aksıne hiç guvenmıyorum kendıme. ben de merak ederım ama bakmıyım dıyorum kötu olursa daha moralım bozullur

kızlar ben de bolgelrın yarısını calsıatım 160 da soru çözdm guneydogu iç anadolu dogu anadolu kaldı yoruldm ara verdım tv ızlıcem bıraz

pikolata, benim bölüm fen bilgisi öğretmenliği, yalnız ben öğretmenlik istemiyorum düz memurluk istiyorum, 4001im yani
benim de tekrar yapmam lazım unutmuşum bazı şeyleri, bu arada ihtiyaç 14ü çözdüm de kasmışlar biraz, mat çok saçmaydı zorluktan ziyade çözümü uzun süren sorular, tarihte de bir iki soruda hiç duymadğım şeyler vardı, bir vatandaşlık kolaydı.. o kadar sıktı ki netlere bakmadım, sınav böyle olmaz, baz almıyorum o yüzden, bence çözüp vakit kaybetmeyin=)

kızlar bence Başakın düşünüğü mantıklı, össden beri son gün dinlenin demezler mi....
ben de düşünmüyorum çalışmayı.... çok rahat edemezse içim öğlene kadar belki...

kızlar bugün yasamayı okudum, ihtiyaç 11.denemyi çözdüm.ufff stresten bayılıcam ya:gitme:
odamı temizledim, saçıma maske yaptım. cildime bakım vs. yaptım. sırf psikolojik olarak rahatlayayım diye.

başakcım bozma moralini. sonuçta senin eğitim bilimleride var, o kadar konunun iyi üstesinden geldin benceolumunekankayizsmile

çokk kötüyümmm herşeyi unutmuş gibiyimmmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sınavdan 1 gün önce belkide sınav günü adet olucammm ne yapıcam ben yaaa:gitme:

kafam duruyo adet zamanları yok mu bunun bir çaresiiisenağlama

Pikocum kaç çıktı 11. deneme.?
Bebekkafa hep öyle olur sınavlardan önce, sanki bişe hatırlamıyoruz gibi. ama inşallah sınavda gayet iyi bişekilde yapıcaz :Saruboceq:
ben stres yüzüden geçen ay regl olamamıştım, nası sıkıntı verdi bilemezsin, korkuyodum sınava kadar olmamış olursa diye ama saolsun kaynanacığım üstesinden geldi o işin :) şurup gibi oldum :))))

başakcım hoşbulduk canım
bende sizi özledimopuyorumnanaktan
valla beynim sulandı bugün çalışmaktan
tabi yoğunlaştırılmış çalışma olduklava:

bu arada 2de türkçe tekrarı vardı, 7ye doğru bitti, 7de de matematik tekrarı oldu. az önce bitti sayılır resmen. öldüm yorgunluktan...
ama şimdi türkçe dilbilgisi çözücem, unutmadan....

nası yanii,kayınvalidenin sırrını banada söylermisin canım merak ettimmboshayallersmile

nası yanii,kayınvalidenin sırrını banada söylermisin canım merak ettimmboshayallersmile

etrafında seni sinir edebilecek biri varsa benim kayınvalideciğime hiç gerek yok canım. aslında çok etrafında olmasına da gerek yok, zira kendisi 1600 km ötemden beni delirtebiliyor :mymeka:
şaka bi yana, gününden önce gelmesi için bişe yok mu ki? ya da ertelemek için ilaç alabilirsin, çok rahatsız edici geçiyorsa. balayımızda kullanmıştım, bi sıkıntı yaratmadı.
ama tabii ne kadar olsa hormonal dengenle oynamış olacaksın, ama yine de çok ağrılı falan oluyorsa, ben alırdım hap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…