- 1 Haziran 2009
- 1.876
- 228
- 688
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.501
başakcım çok hoşsun yaaaa.... sen kendine güveniyosun ozaman ama bi konuda sana katılıyorum sınavdan sonra cevaplara nasıl bakıcam bilmiyorum şimdi denemelerin cevaplarını kontrol ederken bile heycanlanıyorumeyvahedigeldismile ama meraktan çatlarım bakmazsam...fıstıklar napıyosunz ben de bölgelerı tekrar etmeye basladım valla ben cuma gunu calısmayı düşünmuyorum ve hıc deneme de çözmuyorum. artı sınavdan sonra da cevaplara bakmayı düşünmuyorumkaydirigubbakcemile3
patiskacım hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
hiç moralini bozma aklına kötü şey getirme canım
hiçbişey olmaz Allahın izniyle
pikolata sorma canım az çalışıyordum giremedim ondan,banada konu daha mantıklı geliyor akılda kalır hiç değilse
mavli netlerin çok iyi tatlım inş sınavda dahada artar
gülsu nerdesin canımcım çalışıyormusun
başakcım çok hoşsun yaaaa.... sen kendine güveniyosun ozaman ama bi konuda sana katılıyorum sınavdan sonra cevaplara nasıl bakıcam bilmiyorum şimdi denemelerin cevaplarını kontrol ederken bile heycanlanıyorumeyvahedigeldismile ama meraktan çatlarım bakmazsam...
fatoşcum sağol canım ama bunlar güvender çok basit ihtiyaçtan 70 nete kadar düşüyodum senağlama inşallah sınavda daha iyi yaparız....
Pikocum kaç çıktı 11. deneme.?
Bebekkafa hep öyle olur sınavlardan önce, sanki bişe hatırlamıyoruz gibi. ama inşallah sınavda gayet iyi bişekilde yapıcaz :Saruboceq:
ben stres yüzüden geçen ay regl olamamıştım, nası sıkıntı verdi bilemezsin, korkuyodum sınava kadar olmamış olursa diye ama saolsun kaynanacığım üstesinden geldi o işin :) şurup gibi oldum :))))
nası yanii,kayınvalidenin sırrını banada söylermisin canım merak ettimmboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?