2010 Mart Anneleri Günlüğü

Minik kuzuuum...
Daha annesinin karnındayken ehliyet sınavına giren ender bebeklerden birisin sayemde kaydirigubbakcemile3
Sen tam 29 haftalıktın yani geçtiğimiz cmt girdim ehiyet sınavına. Verdiğin kopyalar sayesinde kazanacağımı düşünüyorum bebeğim.
Annesinin minik prensi direksiyon sınavında da yardım et bana emi kuzum e ne de olsa o zamana kadar 32 haftalık kocaman bi adam olacaksın Rabbim izin verirse... :Saruboceq:

Yarın ya da öbür gün seni görmeye gideceğim hastaneye bana bi yeni yıl hediyesi verirsin artık güzel pozlarınla

Seni çok seviyorum tepirdek oğlum benim kaydirigubbakcemile3

Minik Kızım;
Geçen hafta salı günü oda takımın geldi ve odana yerleştirdik, seni o beşikte uyurken hayal ettim bebeğim, sevgiyle ve sabırla dünyaya gelmeni bekliyorum, gününde ve sağlıkla gel meleğim, anneciğin seni çok seviyor ve sana sağ salim kavuşabilmek için dua ediyor.

canim kizim benim
rabbime binlerce sukurler olsun seni bize nasib ettigi icin seni simdiden o kadar cok seviyorum ki anlatamam...allaha emanet ol saglikla sihhatle hayirlarla ugurlarla gel insallah:))

CANIM OĞLUM HAKTANIM'A........

bugün yılın son günü oğlum..2009a veda ediyoruz,.2009yılında hayatımın en kötü ve en güzel günlerini yaşadım..en kötüsü kardeşini cennete uğurladık,.çok küçüktü,daha iki aylıktı,karnımda kalbi durdu,.daha çok küçüktü,ama çok alışmıştık,.ama napalım,o olsaydı belki sen olmuyacaktın,.2009un en güzel günüyse sadece SENDıN oğlum.ilk testi aldığım zaman çift çizgi çıkmadı,acayip üzüldüm,ama içimde bi umut vardı,kendimi hamile gibi hissediyodum,.sonra aradan bikaç gün geçti,çok belirgin olmayan bi çizgi belirdi,.havalara uçtum,.inanmıyacaksın ama ogün markete gittim,içime erkekim olacağı doğmuştu,.mavi bi emzik aldım,yakında göreceksin,çok şeker,.sonra teyzene gösterdim,niye mavi aldın dedi,pembe değil,hiç dedim öyle hissediyorum,.zaman çabuk geçiyo,şu an göbüşümde 7,5 aylık oldun,.seni kucağıma almak için çok hevesleniyorum,acaba kime benzeyeceksin,.yakışıklı oğlum benim,..inşallah ALLAHIN izniyle hayırlı bi evlat olursun,ben seni elimden geldiğince üzmemeye çalışcam,.bazen babanla kavga ediyoruz,sesi yüksek çıkıyo,korkmuyosun dimi,..lmaz: :gitme:korkma emi,baban öyle arada bi coşuyo,.:sm_confused:sonra duruluyo,.sen onun kusuruna bakma tamammı oğlum benim..2010 yılına saatler kaldı,.2009 göbüşümde geçirceksin,sonraaaaaa,taratatatammmmm 2010da kucağımdasın oğlum..şimdlik benden bu kadar,.malum çalışıyorum,işler beni bekler,.Hoşçakal oğlum..SENı ÇOK SEVEN ANNEN,,.

Son düzenleme:
Annesinin böcüğüüü.....

minik oğluşum benim hergün seninle konuşuyorum bazen gözyaşlarıyla bazen kahkahalarla
biliyorum duyuyorsun baban da konuşuyor herhün seninle seviyor seni göbüşümden öpüyor
zaman azaldıkca sabırsızlanmaya başlıyoruz 20 gün oldu seni görmeyeli çok özledim....
haftaya görüşücez inşallah bebekim minicik ellerini belki yüzünü belkide doğduğunda ısıracağım pamuk poponu görücem :)) sen iyi ol sağlıklı ol başka birşey istemiyorum miniğim...
bi önceki gece uykumdan uyandım neden bilmiyorum sanki içimde yokmuşsun gibi bi boşluk hissettim sağa döndüm sola döndüm sırt üstü yattım karnımda bi hafiflik vardı aslında ordasın biliyorum ama kendimi çok kötü hissettim tarifsiz değişik bi duyguydu ama sen minik tekmelerinle annecim buradayım dedin sonra sarıldım göbüşüme aslında sana uyuduk yeniden bebeğim...

Farkettimki seninle büyüycez oğlum..
Seninle anlayacağız anne ve babalarımızı..
Sen öğreteceksin bize gerçek sevgiyi aşkı..
Seninle gerçek ve güzel bir aile olacağız..
Birbirimize daha çok bağlanacağız..
Farkettimki sen öğreteceksin bize gerçek hayatı...

Seni çok seviyoruz oğlum sağlıkla gelmeni istiyoruz
Rabbim senin ve bütün bebeklerin sağlıkla ve kolaylıkla gelmenizi nasip etsin

Annesinin ve Babasının birtanesi SERHAN'ımmmm

Kızım,

Bu sana ilk yazışım... Bugüne kadar, senin varlığına belki de tam olarak idrak edememiştim... Bugün seni ve geleceğini düşünürken buldum kendimi. Belki ileride bana çok kızacaksın, belki birgün neden anne neden diyeceksin. Kızım çünkü senin varlık ihtimalin bile herşeye değerdi.

Kızım, bugünden üç aşağı beş yukarı geleceği görebiliyorum, tahmin edebiliyorum. Bundan dolayı adının Bilge olmasını istiyorum, benim kadar cahil olma diye... Eğitimli cahilim ben kızım, Senin için +5 yapmaya çalışırken seni -10 lara mecbur edeceğim belki... Sen benden akıllı ol kızım. Çok şey gördüm geçirdim, ama bazı şeyleri hiç öğrenemedim kızım. Onları sen bil kızım.

Seni seven annen...

Son düzenleme:
günaydın güzeller güzeli kızım sana , annen bu topiği bugün fark etti. aslında sana çok daha farklı şeyler yazmak isterdim ama karma karışığım bugün ilerde neden yapmadın anne demenden çok korktuğum bir karar aşamasındayım....

dün akşam babaennen ile konuşurken dedenin bizi almanyaya aldırmak için araştırma yaptığını öğrendim çok iyi bir iş imkanı var babanın mesleği ve kariyer iile ilgili tabi senin geleceğin içinde çok iyi bir fırsat deden acaba olabilirmi şartlar neler diye bir iki gn içersinde ateşemiz ile konuşmaya gideceğini söyledi. deden bir konu ile uğraştığında onu sonuçlandırır ... konuyu baban ile konuştum onu çok hevesli ve istekli gördüm .

ilk altı ay dil kursuna gideceğiz sonra ben istersem devame deceğim kursa baban işe başlayacak bende kursumu tamamladıktan sonra ne oalcak bilemiyorum bir kaç ihtimal var dedenlerin muahsebecisi türk deden orada başlar öğrenir sonra oranın personeli olarak kalırsın nasılsa hesap kitap işlerine uzak değilsin diyor baban ise eğitime devam etmem yönünde isteği var üniverste okummı istiyor orada türkiyede benim okuduğum bölümü almnaya üniverste eğitimi oalrka kabul etmiyor dedenin orada 2 tane dubleksi birde lokantası var ilerde öğreneceksin bunalrı ayrıntıalrı ile zaten. biz istersek dedenlerin evlerinden birinde kalacağız istemezsek ayrı bir ev tutacağız. babannen sana bakmak senle olmak için can atıyor dünyaları veririm diyor.

kızım imkanlar böyle ama benim içimde hep bir korku var oraya gitmeyi hiç istemiyorum ... anneannelerden ayrı kalmak bir dert bilmiyorum ilerde sende benden uzakta yaşamaktan bu kadar korkarmısın ama ben anenmden ayrılamıyorum. sonra tutki olmadı bişeyler ters gitti ve biz geri dönmek istedik yada hayat ya bu babanla sorunalrımız oldu oralarda benim kimsem yokki geri türkiye ye dönmek zornda kalırsam neler olur.... babanenne ve dden çok iyielrdir de birde onalrla kötü olduğundan onarldan daha sertini kötüsünü hiç görmedim ....

yani ben korkuyorum kızım ..... ve eğer gün gelirde burada sana iyi bir imkan sağlayamaz isem bir gün gelirde anne neden gitmedik dersen ben çok üzülürüm kızım ... mevlam bana yardımcı olsun ....

deden araştırmak için bbandan baban ise benden cevap bekliyor ... evimizin huzuru baban için herşeylden daha önemlidir benim mutsuzluğum ise evimizdeki huzuru alır götürür o yzden abban benim kesin b,r dille bu işi kabul etmemi istiyor gelene akdar zaman verdi bana bakalım nelr oalcak.... asker baabnın asker yolu bekleyen kızı işte böyle .....

seni çok seviyorum güzel kızım benimmmmm......

varlığın,varlığım huzurum mutluluğum demek annecim.

seni öyle çok seviyor ve öyle büyük bir istekle bekliyoruz ki bilemezsin.sen ne biçim birşeysin böyle?nasıl bir mucize?başıma gelen en harika en muhteşem olaysın.kıpırtıların,tekmelerin...seni,yaşattıklarını kelimelerle tarif etmek çok güç.sen herşeysin.

beni ve babanı asla bırakma meleğim.Allahım bizi senden mahrum bırakmasın.sağlıkla gel minik dünyamız...

Masallar anlatmak sana,ninniler söylemek
Çimenler üzerinde koşturmak sonra
Yürümek elele
Gülümsemek , ağlamak birlikte
Sen daha doğmadın Küçük adam
Belli ki seninle aşkımız büyük olacak

Sen benim yavrum mu olacaksın ?
Ben senin annen mi olacağım ?
ınanması güç bir mucizesin...

Kıpır kıpırsın içimde , adın dua dilimde...

Tedirginim ve bir o kadar mutlu
Doğumunu bekliyorum...
Seninle birlikte yeniden doğacağım biliyorum...

Kokusu cennetim
Huzurla , sağlıkla gel dünyamıza...

ay ben bu topiği yeni gördüm ve şu an hıçkırıklara boğulmuş durumdayım Rabbim ne güzel bir duygu bu yaaa...

CANIM oğlum HAKTANIM..buluşmamıza saatler kaldı,.göbüşümde son anlarını yaşıyosun,.vede kıpır kıpırsın,.canım benim inşallah her daim mutlu olursun,.dün gece annemle vedalaşırken ağlamamak için tuttum kendimi,.başka şeyler düşünmeye çalıştım,.ama maalesef tutamadım kendimi,.ağladım ağladım ağladım..hem mutluluktan hem....nebileyim sonuçta yarın bi nevi ameliyata girecem,.ameliyata giripte dönmemek var,.canım annem benim..kokunu çektim içime,.kahretsin çok duygusal oldum bugünlerde,hep senin yüzünden oğlum,.mahfettin beni,..ağlak biri oldum..herşeye ağlar oldum..bugünde sonkez kıyafetlerini kontrol ettim,.eksik bişey olmasın diye..evi biraz toparladım,.sonrada malum KADINLAR kulubu ikinci adresim,oraya bakmadan yapamıyorum,..yeni doğan bebiklere baktım,.ne kadar şekerler..sonrada mercan dedeyi actım,.senin sevdiğin parçalarını dinledim,.yol geçen hanı,nerdesin,nar-ı- seher,tutsak,.bayılıyosun biliyorum o ilahilere.ee malum NEY sesi...geleceğin yerin tınılarını barındırıyo,oyüzden yabancı değilsin,.inşallah bu dünyaya alışırsın,biraz kötülük barındırsada,çoğu insanlar kötü olsada,.aralarında iyi insanlarda var oğlum,.ALLAHa hep dua ediyorum,hayırlı bi evlat nasip eyle diye,.MEVLANA gibi,ŞEMS gibi ALLAHIN bi kulu olursun her daim..nasipse yarın bu saatlerde kokunu içime çekecem,.ohhhhhhh mis gibidir eminim,.sana iyi bi anne olmaya çalışacam,elimden gelen herşeyi yapacam,.emin ol buna..bu akşam kesin uyuyamam..malum heyecandan..inşallah ALLAHIN izniyle herşey yolunda gider..GÖRÜŞMEK ÜZERE OĞLUMMMM..mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
yahu napmışsınız varya harika birer annesiniz hepiniz; şimdi dışardan geldim tv izlerken bu topik gözüme talıkdı şu an nasıl ağladığımı anlatamam size süpersiniz. allah hepinize sağlıkları ile inşallah evlatlarınıza kavuştursun. inanın ki hayatınız alt üst filan olmayacak. bebeğimin doğacağı gün bende allahım bu bir ayrılıkmı yoksa kavuşmamı diye çok ağlamıştım. içimden çıkmasını hiç istememiştim. ama şimdi bir yaşına geldi her günümüz muhteşem geçiyo. inanın dünyanın en güzel günlerini oğlum doğduğundan beri yaşıyorum. hepinizi kutluyorum bu topikte olduğunuz için. allah kucağınıza sağlıkla almanızı nasip etsin minik şekerlerinizi

Gerçekten yazılar çok güzel ve sanırım bizlerin en duygusal olduğu zamanlarda bu yazılara ağlamamak mümkün değil.. Herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar... :CüvCüv:

Ve işte birlikteyiz.....:1hug:

Canım oğlum sonunda sana kavuştuk tarif edilemez bir mutlulukmuş bu anlatılmazmış yaşanırmış...

Hoşgeldin hayatımıza meğer ne çok hasretmişiz bebek kokusuna...

Beşiğine bakıp aşkım birgün burada küçücük oğlumuz yatacak ogünleri görecekmiyiz diye sorardım babana şimdi o beşikte mışıl mışıl uyuyorsun...

Rabbim'e şükürler olsun sağlıklı bir şekilde aldık seni kucağımıza canım oğlum..

Evimiz şenlendi seninle mutluluğum katlandı işte şimdi aile olduk sen küçücüksün ama hayatımıza kattığın anlamlar çoook büyük...

Sanki hep bizimleydin hep vardın aslında duygularım okadar yoğunki ama kelimelere dökemiyorum sadece bunu yazmak yeterli sanırım SENı ÇOK SEVıYORUM bebeğim...

ıyiki geldin iyiki varsın ve benimsin Allah'ıma şükürler olsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…