2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

büyüklerimizde öyle söyler.yukarı uzanırsan bebek memeden ayrılır derler:uhm:
ama nedir ne deildir bilmiom.sadece bana raftan bile bişi alsam annemler kızıoCADIARZU

sağol canım aldım onlardan...kızlar hepinize teşekkür ederim bu arada yetişemiyorum kusura bakmayın.gözlerim yanıyo.
ya ben hasta olmam olmam olunca çok kötü geçiririm ondan çok korkuyorum yarım kilo mandalina yedim sabahtan beri meyveden nefret ederm bide düşünün yani.
[/QUOTE]

Dilacım çok geçmiş olsun canım, bu sefer çok ağır geçirmezsin inşallah...
1-2 gün izin ya da rapor alamaz mısın? Dinlenmeden geçmez ki bu meret kolay kolay...

COOK COOK GECMIS OLSUN SIMENAYCIM, AMAN DIKKAT ET KENDINE opuyorumnanaktan

Dilacım çok geçmiş olsun canım, bu sefer çok ağır geçirmezsin inşallah...
1-2 gün izin ya da rapor alamaz mısın? Dinlenmeden geçmez ki bu meret kolay kolay...[/QUOTE]

alamam hayatım şu an mümkün değil malesef... ancak çok ağırlaşırsam alabilirim..ayakta atlatmaya çalışıcam olmamalıyım nayır nolamaz diye geziyorum valla :) sizde kendinize dikkat edin aman ha...

simenay bırak kocan yapsın yapmazsada yapmasın boşver yaa....bende dün yaptım bu gün basamıyorum fıtıkta var belimde yapmicam bidaha hiç bişey.

DİLA
canım çok geçmiş olsun.ne jadar meyve sevmesende hem bebiş için hemde sana çok yararlı.bende geçen hafta çok kötüydüm bide ıhlamur iç canım.

SıMENAY
canım çok dikkat et.benim tencerelerim aşağı dolapta mesela uzanmayım diye.arada sırada bende uzanıyorum bir anda hemen kasılıyorum.camlarımı silmem lazım ama uzanmamak için silmiyorum.

Seyyaltaner, Allah kavuştursun....

Simenay, geçmiş olsun... Perşembe günü çıkardığım cıngar sonucu cumartesi pazar, mesaiye çağrılmadım.... Ama misafir geldi... Belimin sol yanı ağrıyor ve geçmiyor... Ben belimi zorladığımı düşünüyorum ya....

Dila, ayrıntılıya gittiğin doktor kim? Kaç para verdin? Mandalinayı yiyemiyorsan, limonlukla üç mandalinayı sıktığında bir bardak oluyor, afiyetle içebilirsin... Geçmiş olsun...

DİLA
canım çok geçmiş olsun.ne jadar meyve sevmesende hem bebiş için hemde sana çok yararlı.bende geçen hafta çok kötüydüm bide ıhlamur iç canım.

kızlar benim diş etlerim çok sızlıyor.bebeğe zararı varmı dişeti rahatsızlıklarının.

ıhlamura izin varmı tatlım ben bilmiyorumda?
yok ama 3.ayında doktora gidip dişlerine baktırmalıydın...
çürük falan varsa şimdi tedavi edilebiliyomuş sonra zararlı.
diş etlerim deli gibi kanıyor benim korkma doktorum uyarmıştı beni hiç bişe olmaz.

Selam kızlarr. Herkese sağlıklı günler. Aman dikkat havalar değişiyor, salgın falan derken, Allah yardımcımız olsun.
Kızlar cumartesi günü ben de bebişlerimin tüm ihtiyaç listelerini tamamladım hayırlısıyla. Bebek alışverişi yaptık. Ne kadar zevkli bir işmiş. Allahım sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah

Cevaplariniz icin cok tsk ederim kizlar.
Dogru hakllisiniz ev islerinde felan daha dikkatli olmamiz lazim,
kendimizi fazla yormamamiz lazim...

lütfü önderoğluna gittim 280 lira verdim cort diye...
15-20 dakka ya baktı ya bakmadı bilmiyorum yani kısa geldi bana..kendi doktoruma gurban olam.
alışmışım özel ilgiye bi değişik geldi beaaaa...g.o.p da yeri.bi tek mandalina yiyebiliyom yıvrım.

a.s. günaydın canlarım
doktordan güzel haberlerle dönen arkadaşlarım maşşallah bebişlerinizede Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin size ve hepimize

hasta olan arkadaşlarım sizede geçmiş olsun hemen iyi olursunuz inşallah

bebeğimi hissedemedim cumadan beri dün gece baloncuk gibi bişeyler oldu bu hissettiklerim bebeğimdir inşallah karıştırmıyorumdur neyse 5 gündür ertelediğimiz doktorumuza yarın sabah gideceğiz inşallah oğluşumu görüp rahatlıycam Allahın izniyle

ev işlerini baya bi boşladım şu sıralar,.sağolsun annem yakın gelip tertemiz yapıyo,.camlara zaten hiç dokunmuyorum,.sakıncalı diye..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…