- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #19.981
Günaydin güzel Mart Anneleri...
Aklima birsey takildi...gecen burda bir arkadasimizin (malesef kimdi hatirlamiyorum)
Esi evde yokmus ve normalde camasirlari o asiyormus herhalde yanlis anlamadiysam...
Soruyordu esimin gelmesini beklmesen ben assam bisey olurmu diye...
Malesef takip edemedim, arkadasimizin sorusu cevaplandimi bilmiyorum..
Ama benim aklima takildi...ben kendim asiyorum cünkü...
Ne gibi bir zarari olabilirki, arkadasimiz neden böyle bir soru sormus?
maşallah kızına.dün ykm de gördüm çok hoş babet şeklinde simli süslü patikler var kızlar için.bende oğluşuma aldım.ama babetlerdede gözüm kaldıkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun dikkat et kendine.portakal ve greyfurt sık kendine içi bol bol hem c vitamini demirinde emilimini arttırıo.şu aralar grip olmaktan çok korkuom.bide hergün gripli hastalar gelioakannehir[/QUTE
sağol canım aldım onlardan...kızlar hepinize teşekkür ederim bu arada yetişemiyorum kusura bakmayın.gözlerim yanıyo.
ya ben hasta olmam olmam olunca çok kötü geçiririm ondan çok korkuyorum yarım kilo mandalina yedim sabahtan beri meyveden nefret ederm bide düşünün yani.
Günaydın, o arkadaşımız kimdi ve neden bu soruyu sordu bilmiyorum ama bu dönemde fazla yorucu iş yapmamak gerektiğini geçen hafta hastanelik olunca öğrendim, sizlerinde aklında olsun, kendinizi yormayın sakın, sırt, bel ve karın ağrınız olursa, akıntınız çoğalırsa doğru doktora gidin, ben geçen hafta ağır ev işleri yaptım, üstüne de misafir ağırladım, sonrada ağrılardan duramadım, doktora gittiğimde az miktarda su geliyordu benden, bebeğin suyunun azalabileceğini söyledi çok korktum, beni hastaneye yatırıp serum verdiler, sürekli takip altında olacam artık, bu aylar erken doğum riski taşıyormuş kızlar dikkatli olun lütfen hepiniz..
sağol canım aldım onlardan...kızlar hepinize teşekkür ederim bu arada yetişemiyorum kusura bakmayın.gözlerim yanıyo.
ya ben hasta olmam olmam olunca çok kötü geçiririm ondan çok korkuyorum yarım kilo mandalina yedim sabahtan beri meyveden nefret ederm bide düşünün yani.
COOK COOK GECMIS OLSUN SIMENAYCIM, AMAN DIKKAT ET KENDINE opuyorumnanaktan
Seyyalcim , seni de Allah kavustursun... kaydirigubbakcemile5
DİLA
canım çok geçmiş olsun.ne jadar meyve sevmesende hem bebiş için hemde sana çok yararlı.bende geçen hafta çok kötüydüm bide ıhlamur iç canım.
kızlar benim diş etlerim çok sızlıyor.bebeğe zararı varmı dişeti rahatsızlıklarının.
Seyyaltaner, Allah kavuştursun....
Simenay, geçmiş olsun... Perşembe günü çıkardığım cıngar sonucu cumartesi pazar, mesaiye çağrılmadım.... Ama misafir geldi... Belimin sol yanı ağrıyor ve geçmiyor... Ben belimi zorladığımı düşünüyorum ya....
Dila, ayrıntılıya gittiğin doktor kim? Kaç para verdin? Mandalinayı yiyemiyorsan, limonlukla üç mandalinayı sıktığında bir bardak oluyor, afiyetle içebilirsin... Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?