2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bendede aynı durum cok fazla ayakta kalmak hiç gelmio agrıdan duramıorum..bel agrılarımız simdiden böyleyse ilerde göbekler büyüyünce napıcaz bakalım..CADIARZU

gözünaydın canımm bu sene erkek senesi deniyoduu kızlarıımıız dökülüyo teker teker masallahhh pembişler bekleyin biziopuyorumnanaktan

kujucum merhaba..bebişinin hareketlerini hissedemediini söylemişşin..ya benimki okadar hareketliydiki 2 gün tık yoktu ama kafayı yedim niye hareket yok bi sorun mu var diye ama sakın bunları yapma sen 2 .günün sonunda aksam annesine gene pıt pıtlar yapmaya basladı nası sewindim..simdide hiç durmuyo masallah..

eşin ile güzel zaman geçirmene,özleminizi,bi nebze olsun gidermenize ve bebeğinizin güzel haberlerini almanıza çok sevindim hep böyle olsun güzel haberlerle dolsun dünyanız inşallah,ve Allah kavuştursun cnm

benimkide 2 gündür pek hareketsiz.arada kıpırdıo okdr.normalde hiç durmazdı.rahatı ii galiba dönmüoCADIARZU

Şu yaşadığın ağrıyı bende sağ tarafımda yaşıyorum hep.Hatta bazen kilitleniyorum yatakta falan bağırıyorum.Eşim çok kızıyor yoruyorum kendimi diye.Ama dediğiniz gibi gelen misafirede gelme diyemiyorsun.Herkeste hep hamileliğimizi buluyor gelmek için bize :)

bende senin gibi oldum işte balım dün gece oldu ama sanırım oğluşumdu neyse yarın doktora gidelimde rahatlıyım bazen kızıyorum kendime çok evham ediyorum diye bu kadar takıntı yapmak iyi değil sakınan göze çöp batar misali Rabbim yavrularımızı korusun :Saruboceq:

eh be kızım,sen de ne var o kadar ağır iş yapıyosun,bırak sütün körü yap,doğumdan sonra yine evinin kontrolünü alıcan zaten eline,neyse büyük geçmiş olsun,kendine dikkat et

bi yandan iş yapıyorum bi yandan da gözüm burda kopamıyorum sizden yaa
hafta sonu bile bakıp bakıp çıktım valla alışkanlık yaptınız bana aaaazemuszemus

benimkide 2 gündür pek hareketsiz.arada kıpırdıo okdr.normalde hiç durmazdı.rahatı ii galiba dönmüoCADIARZU
bebişlerimiz rahatken yani pozisyonları rahatsa pek hareket etmezlermiş..tabiki cok hareketli bebekler rahatsız mı demek bu hayır ama bazen yerlerini sewdikleri zaman hareket etmezlermiş..bisleri böyle alıstırıolar pıt pıtlara sonra uslu uslşu uyuduklarında anneler hemen endişelenio

tatlım senin üçüz mü

Kızlar slm. Dün oğluşuma bi sürü ciciş aldık. Biberon,şampuan,küvet,buhar mak.tırnak makası,saç fırçası vs. çoğu şeyini aldık. Arada girip bakıyorum odasına çok güzeller yaaa. Bu arada Kipa'da anne bebek ürünlerinde kampanya var. Ben fiyatların çoğunu biliyodum oldukça indirimli ayrıca 12 taksit imkanı var bilginiz olsuunn. Öptüm sizi

Meg,
Sen nerede gireceksin detaylıya?

Canım yeni bir doktora gideceğim ilk defa çankayada muayene amaçlı gidiyorum ama ultrasonu 4 boyutluymuş bende bu sayede ilk defa 4 boyutluda göreceğim kızımı inş. Ayrıntılı ultrasona ise 2 hafta önce eyüp ekici de girdim.260 ytl sakaryada yeri.Biraz pahalı ama sonuçlar iyi çıktı çok şükür....

eh be kızım,sen de ne var o kadar ağır iş yapıyosun,bırak sütün körü yap,doğumdan sonra yine evinin kontrolünü alıcan zaten eline,neyse büyük geçmiş olsun,kendine dikkat et
bencede cok fazla yormamak gerekiyo su dönemde allah korusun 5 ayımızı atlattık nerdeyse..bende hiç rahat durmuyorum bazen cok yükleniorum ew işlerine..ew o haldeyken rahat oturamıuorum bile ewde..ee esimde haftasonları nekadar her işe dokunabilecek..aslında 4 ayımız kaldı allahın izniyle..daha agır bi iş yapmıycam ama karar aldım su anda:1closedeyes:

Canım hayırlı olsun güzel kızın.Benim kıza arkadaş geliyor bir sürü :)

güle güle kullansın oglusun cicilerini..ben daha hişbişeye girmedim alısveriş adına 6.aydan sonra baslıycam yavas yavas..zewklidir ama degilmi minik minik ciciler..

gözünaydın canımm bu sene erkek senesi deniyoduu kızlarıımıız dökülüyo teker teker masallahhh pembişler bekleyin biziopuyorumnanaktan

Evet canım öyle söylüyorlar ama etrafımda akraba arkadaş benle birlikte 4 hamileyiz.3 ümüz kız birimiz erkek sadece cinsiyet olarak.Şimdi nasıl erkek senesi anlamadım valla ?

geçmiş olsun canım aynı dert bende var yaa çok ağrım ouyor özellikle sağ tarfamımda 2 haftadır sağ tarafıma dahi yatamıyorum. benim kontrolde ayın 6 da bekleyeyim gitmyeyim diyorum ama ağrılar beni deli ediyorrmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…