- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.021
canım bendede aynı durum cok fazla ayakta kalmak hiç gelmio agrıdan duramıorum..bel agrılarımız simdiden böyleyse ilerde göbekler büyüyünce napıcaz bakalım..CADIARZUkızlar hepinize selamlaropuyorumnanaktan.
dila ve pembecim geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.
doktora giden ve güzel haberler getiren annlerin gözü aydın.darısı gidecek olanların başına.
yaaa ben temizliğimi falan kendim yapıyorum ama biraz fazla ayakta kalayım illa temizlik yapmam gerekmiyor belimin ağrısından duramıyorum.
gözünaydın canımm bu sene erkek senesi deniyoduu kızlarıımıız dökülüyo teker teker masallahhh pembişler bekleyin biziopuyorumnanaktanMERHABALAR İYİ HAFTALAR ARKADAŞLAR... SONUNDA MİNİK CADIM CİNSİYETİNİ GÖSTERDİ. TEYZELERİ BENİMKİ KIZMIŞ. ÇOK MUTLU OLDUM:) BEN ŞUAN 19+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM VE 61 KİLOYUM... kaydirigubbakcemile5
GÜNAYDIN GÜZEL MART ANNELERİİİİİ
HEPİNİZE HAFTASONU İLE İLGİLİ GÜSEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDERİM....
EŞİM CUMA 11 DE GELDİ ARKADAŞI VE ARKADAŞININ AİLESİ İLE YNUR CANIM BİZDNE KÖTÜ DURUMDA OLANALR VAR ADAMCAĞIZ 35 YAŞINDA 15 YAŞINDA OĞLU VAR 5 YAŞINDA KIZI VE EŞİMİN TERDİBİ OLUYORÇOK ŞEKERLER HEP BİRLİKTE YEMEKELRİMİZ YEDİK SONRA HERKES EVİNE :) ÇOK ÖZLEMİŞİM ONU CNAIM BENİMMMMM...
SABAH SAAT 9,40 DA DÜNYA GÜSELİ KISIMLA BULUŞTUK 19+5 HAFTA 314 GRM VE 21 CM UZUNLUĞUNA ERİŞMİŞ MAŞŞALAH ONA ÇOK İYİ GİDYOR
VE ÖYLEDE GÜSEL BİR POZLAR VERDİKİ DOKTOR TEYZESİ HERYERİNİ İNCELEME İMKANI BULDU ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA ORGANALR GELİŞMİŞ İKİ HAFTA SONRA AYRINTILIYA GİRECEĞİZ ORDA DA KALBİ KONTROL EDİLECEK. . BİZE ÇOK GÜSEL CD VE 4D RESİMELR VERDİ DOKTORUMUZ MEVLAM EHRKESE YAŞATSIN BU GÜSEL DUYGUALRI ..
VE EN KÖTÜ OLAN TARAFI PAZAR 12 OTOBÜSÜ İEL GÖNDERDİM EŞİMİ AMA ESKİYE GÖRE ÇOK ŞÜKÜR Kİ BİR KAÇ SAAT DAHA FAZLA BİRİKTE OLMA İMKANI BULDUK zemuszemusopuyorumnanaktan:asigim:
kujucum merhaba..bebişinin hareketlerini hissedemediini söylemişşin..ya benimki okadar hareketliydiki 2 gün tık yoktu ama kafayı yedim niye hareket yok bi sorun mu var diye ama sakın bunları yapma sen 2 .günün sonunda aksam annesine gene pıt pıtlar yapmaya basladı nası sewindim..simdide hiç durmuyo masallah..
Benim de belim çk ağrıyor.
İş yapmayı bıraktım zaten, temizlik mümkün değil, onun dışındakileri de eşim yaptırmıyor sağolsun.
Gömleklerini pantolonlarını bile ben işteyken ütücüye veriyor canım benim...
Fakat benim belim iş yapmadan da ağrıyor.
Çok oturunca, çok ayakta kalınca, çok yürüyünce, belim ve sol kalçam yanmaya başlıyor.
Bir tek yatarken rahatım.
Doktoruma da söyledim cumartesi günü, olabilir dedi. Eklemlerde sorun varsa, baskıdan ağrır, ilerleyen aylarda da zorlar biraz dedi. Hatta işini gücünü ayarla, eğer çok ilerlerse planladığından eren izne çıkman gerekebilir dedi, yıktı da geçti beni...
kujucum merhaba..bebişinin hareketlerini hissedemediini söylemişşin..ya benimki okadar hareketliydiki 2 gün tık yoktu ama kafayı yedim niye hareket yok bi sorun mu var diye ama sakın bunları yapma sen 2 .günün sonunda aksam annesine gene pıt pıtlar yapmaya basladı nası sewindim..simdide hiç durmuyo masallah..
Günaydın, o arkadaşımız kimdi ve neden bu soruyu sordu bilmiyorum ama bu dönemde fazla yorucu iş yapmamak gerektiğini geçen hafta hastanelik olunca öğrendim, sizlerinde aklında olsun, kendinizi yormayın sakın, sırt, bel ve karın ağrınız olursa, akıntınız çoğalırsa doğru doktora gidin, ben geçen hafta ağır ev işleri yaptım, üstüne de misafir ağırladım, sonrada ağrılardan duramadım, doktora gittiğimde az miktarda su geliyordu benden, bebeğin suyunun azalabileceğini söyledi çok korktum, beni hastaneye yatırıp serum verdiler, sürekli takip altında olacam artık, bu aylar erken doğum riski taşıyormuş kızlar dikkatli olun lütfen hepiniz..
megryann cım cok gusel bır deneyım olacak heralde onları ole 4 boyutluda gormek, inan cok sabırsızlanıyorum, benım de 2 haftam var daha kasımın 6 sında gıdecegımm.. zemuszemusopuyorumnanaktan
bebişlerimiz rahatken yani pozisyonları rahatsa pek hareket etmezlermiş..tabiki cok hareketli bebekler rahatsız mı demek bu hayır ama bazen yerlerini sewdikleri zaman hareket etmezlermiş..bisleri böyle alıstırıolar pıt pıtlara sonra uslu uslşu uyuduklarında anneler hemen endişeleniobenimkide 2 gündür pek hareketsiz.arada kıpırdıo okdr.normalde hiç durmazdı.rahatı ii galiba dönmüoCADIARZU
Selam kızlarr. Herkese sağlıklı günler. Aman dikkat havalar değişiyor, salgın falan derken, Allah yardımcımız olsun.
Kızlar cumartesi günü ben de bebişlerimin tüm ihtiyaç listelerini tamamladım hayırlısıyla. Bebek alışverişi yaptık. Ne kadar zevkli bir işmiş. Allahım sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah
Meg,
Sen nerede gireceksin detaylıya?
Az önce esime mesaj attim...
Bundan sonra camasirlar ellerinden öper,
artik sana emanetler yazdim...kaydirigubbakcemile3
bencede cok fazla yormamak gerekiyo su dönemde allah korusun 5 ayımızı atlattık nerdeyse..bende hiç rahat durmuyorum bazen cok yükleniorum ew işlerine..ew o haldeyken rahat oturamıuorum bile ewde..ee esimde haftasonları nekadar her işe dokunabilecek..aslında 4 ayımız kaldı allahın izniyle..daha agır bi iş yapmıycam ama karar aldım su anda:1closedeyes:eh be kızım,sen de ne var o kadar ağır iş yapıyosun,bırak sütün körü yap,doğumdan sonra yine evinin kontrolünü alıcan zaten eline,neyse büyük geçmiş olsun,kendine dikkat et
MERHABALAR İYİ HAFTALAR ARKADAŞLAR... SONUNDA MİNİK CADIM CİNSİYETİNİ GÖSTERDİ. TEYZELERİ BENİMKİ KIZMIŞ. ÇOK MUTLU OLDUM:) BEN ŞUAN 19+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM VE 61 KİLOYUM... kaydirigubbakcemile5
güle güle kullansın oglusun cicilerini..ben daha hişbişeye girmedim alısveriş adına 6.aydan sonra baslıycam yavas yavas..zewklidir ama degilmi minik minik ciciler..Kızlar slm. Dün oğluşuma bi sürü ciciş aldık. Biberon,şampuan,küvet,buhar mak.tırnak makası,saç fırçası vs. çoğu şeyini aldık. Arada girip bakıyorum odasına çok güzeller yaaa. Bu arada Kipa'da anne bebek ürünlerinde kampanya var. Ben fiyatların çoğunu biliyodum oldukça indirimli ayrıca 12 taksit imkanı var bilginiz olsuunn. Öptüm sizi
gözünaydın canımm bu sene erkek senesi deniyoduu kızlarıımıız dökülüyo teker teker masallahhh pembişler bekleyin biziopuyorumnanaktan
Şu yaşadığın ağrıyı bende sağ tarafımda yaşıyorum hep.Hatta bazen kilitleniyorum yatakta falan bağırıyorum.Eşim çok kızıyor yoruyorum kendimi diye.Ama dediğiniz gibi gelen misafirede gelme diyemiyorsun.Herkeste hep hamileliğimizi buluyor gelmek için bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?